Ovckine zverinice

Ovcka · 359707

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1200 : 15 Avgust 2008, 16:43:27
Dvomim da bo Marshall tako lepo delal kot Cosmo  :o  :D :D, čeprav upam da me pozitivno preseneti  ;)

Bo bo...  ;) Glede na to da Cosmo ni mel pojma glede vseh obratov in vsega, z Marshallom pa pridno vadiš.  :)
Samo upam da ne bo preveč vlekel k tebi in da mi bo hodil, pa sma na konju.  ;) 8)

Ok tole je malo iz Ovckine teme.  :-[

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1201 : 15 Avgust 2008, 17:07:23
gulu velja  ;) :P A vidva tekmujeta ali spet kaj pomagas?

Ana bo, bo, bos videla  ;D Samo ce je dosti navezan nate, se mu bos mogla skrit, ko bo v ringu z Ulo.. Tako sem se jaz mojemu, in potem ni imela problemov.. Drugace bi jo odnesel ven iz ringa po zraku  :D :D :D

A-Tsa-Rja nic hudega za offtopic.. Glavno da se mi kaj dogaja tu v temi, sem se vesela  :D :D

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #1202 : 15 Avgust 2008, 19:12:30
Tekmujeva, pomagala bova pa tudi, če bo treba  ;)

Ovcka

• *
Odgovori #1203 : 15 Avgust 2008, 21:15:58
gulu super!  :)

No, tako.. Placano imam tudi prijavnino za CACIB Maribor in Pohorje, ki bosta 20. in 21. septembra  ;D ;D In pa se 20. septembra je hkrati specialna razstava zlatih prinasalcev, na katero greva seveda tudi  :P :P Sedaj moram samo se zbrati pogum in ga prijaviti na RO tekmo in izpit, ki bo 07.09.  8)

Zabaven bo tale september ja  :D :D

Moj album

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #1204 : 15 Avgust 2008, 21:22:31
Ovcka bosta pa zaposlena!  :o Ti ga kar prijavi še na RO , niamta kaj zgubit  ;D

Potem se pa vidimo na 4 funu. Tokrat bom prišla do vaju pa če tut vaju na smrt prestrašim  :D :D :-[ :D

gulu

• *
Odgovori #1205 : 15 Avgust 2008, 21:42:05

Potem se pa vidimo na 4 funu. Tokrat bom prišla do vaju pa če tut vaju na smrt prestrašim  :D :D :-[ :D

Sam ona to čist resno, tko da se kar pripravita  :P

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #1206 : 15 Avgust 2008, 22:02:11
Sam ona to čist resno, tko da se kar pripravita  :P

:o :o Packa si  :'( :P :P :P

gulu

• *
Odgovori #1207 : 15 Avgust 2008, 22:09:36
Dej no Kaja, nehi Ovčki temo smetit  :P  :)

:-* :-* :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #1208 : 15 Avgust 2008, 22:12:29

Ana bo, bo, bos videla  ;D Samo ce je dosti navezan nate, se mu bos mogla skrit, ko bo v ringu z Ulo.. Tako sem se jaz mojemu, in potem ni imela problemov.. Drugace bi jo odnesel ven iz ringa po zraku  :D :D :D

Ja že planiram kako se mu bom skrila, ker če ne bo Ula resnično dobesedno poletela iz ringa  :D
Bomo videli, jaz zaupam v njega in kljub temu da bo to šele njegova druga razstava vem da bo dal vse od sebe.

No pa da ne bomo čist offtopic  ;) A Cosmota si prijavila na oba dneva v Mariboru

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1209 : 15 Avgust 2008, 23:27:04
Ja že planiram kako se mu bom skrila, ker če ne bo Ula resnično dobesedno poletela iz ringa  :D

Oh ja... Že s Cosmotom bi poletela, če bi se Maja kje prikazala... Kaj bi bilo šele z Marshallom  :o
Sej nama bo ratalo, tako kot nama je s Cosmotom.  ;)  :)

Ovcka

• *
Odgovori #1210 : 16 Avgust 2008, 00:51:29
kajcyka ti me kar poiskusi prestrasit, bomo videli ce ti bo uspelo  :P :P A ves, ponavadi imam zraven sebe hudega psa cuvaja, ki se vsakega ki pride do mene fuuul razveseli in prelubcka, tako da..  :D :D 

Pa nic ne smetite teme  :P :P Saj veste kako je fajn videt, ko prides na forum pa te caka 6 novih odgovorov  ;D ;D

Ana jaz sem se Cosmotu v Hrusici skrila zadi za mnozico gledalcev, ampak se zmeraj tako, da sem lahko par fotk naredila  ;) ;) Ko sta pa tekla v mojo smer sem se pa hitela skrivat za najblizjega najvecjega cloveka  :) 
Ja, Cosmo je prijavljen oba dneva v Mb  ;D Saj vem, psiho sem s temi razstavami  ::)

Jaz sploh ne dvomim v Marshalla, in ce je Ula obvladala Kozmica, bo tudi njega brez problemov  ;D To bo zanimivo gledat (in seveda navijat za vaju)  ;D ;D

Moj album

gulu

• *
Odgovori #1211 : 16 Avgust 2008, 09:32:02
kajcyka ti me kar poiskusi prestrasit, bomo videli ce ti bo uspelo  :P :P

Sej če njej ne bo, bo pa mene poslala  :o   :P

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #1212 : 16 Avgust 2008, 10:54:23
kajcyka ti me kar poiskusi prestrasit, bomo videli ce ti bo uspelo  :P :P A ves, ponavadi imam zraven sebe hudega psa cuvaja, ki se vsakega ki pride do mene fuuul razveseli in prelubcka, tako da..  :D :D 

Tale je pa res zlo hud  :D :D Tako kot moj  :D :D

Ovcka

• *
Odgovori #1213 : 16 Avgust 2008, 21:46:59
Tale je pa res zlo hud  :D :D Tako kot moj  :D :D

Taki so najboljsi  :P :P :P

Drugace smo imele s Tamaro prej frizbi trening z najinima zverinama in pa seveda prej se vadile mete, ki so nama jih pokazale punce v lj.. No, z malo/veliko vaje bojo meti pocasi postali idealni  :D :D  Od zacetka je itak vse letelo levo in desno (sploh pri meni pri sidearmu alkwajeze), ampak potem je pa ze kar slo..  :) Zverinjaka sta pa potem tudi kar lepo lovila - Žak seveda malo bolj extremno, Cosmo bolj pri tleh, ampak tudi ene parkrat v zraku (moram delat na tem, da mi pristaja na stiri tace, ne tako kot zdaj na dve).. Sta pa oba cisto nora na frizbije, tako da, obvezno se je treba s tem se naprej ukvarjati  ;D ;D
No, na koncu sta se se veselo skopala v tisti ogromni "Cosmotovi" luzi  :P :P

Zdaj je itak ves zmatran, tako da je spet malo mira doma  :D

Lp..

Moj album

Dina

• *
Odgovori #1214 : 17 Avgust 2008, 17:00:16
gulu super!  :)

No, tako.. Placano imam tudi prijavnino za CACIB Maribor in Pohorje, ki bosta 20. in 21. septembra  ;D ;D In pa se 20. septembra je hkrati specialna razstava zlatih prinasalcev, na katero greva seveda tudi  :P :P Sedaj moram samo se zbrati pogum in ga prijaviti na RO tekmo in izpit, ki bo 07.09.  8)

Zabaven bo tale september ja  :D :D

Majči, a gresta oba dneva v MB? ...če pade kej v Trbovljah, bi se vama pridružile >:D

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #1215 : 17 Avgust 2008, 17:40:43
hej

Dina ja, oba dneva greva.. Samo me je ze Tamara nekaj sprasevala glede prevoza, tako da, ne morem nic oblubit  :-[ V skrajnem primeru ena za drugo peljemo..  ;) Pa tudi, v soboto bova midva cel dan gor, ker je specialka zlatkotov popoldne, tako da..

No, danes je zjutraj spet na hitro padla odlocitev, da naso zverino za 23. mesecev  :-* :-* :-* peljemo plavat  ;D ;D No, in spet smo jo mahnili do Zovneskega jezera.. Tudi tokrat se je mali fuuul naplaval, nosil iz vode aporte in frizbi - frizbi vse dokler ga enkrat nisem predalec vrgla, in ga ni videl kje je, ter ga je nekaj casa iskal, potem pa obupal. In seveda, dilema.. Kaj cmo, super fajn lep roza frizbi pustit, ali naj gre Maja v vodo plavat ponj? In tako sem se malo okopala  :P :P Glede na to, da se je nazadnje, ko smo bili tam fuul folka kopalo, sem rekla, pa gremo.. Sicer me je bila cela groza, ker videlo se ni nic  :-\  ceprav je bila voda dosti topla..
No, ratalo je nekaj fotk, in pa en filmcek prinasanja iz vode  ;D ;D ;D

Najprej fotke
Siba za frizbijem

Prinese frizbi

Malo laufamo po travniku, in ko se ustavimo, se postavimo v "border style"  :D :D

Se malo prinasamo iz vode

In pocivamo

No, sedaj pa se obljubljeni filmcek  ;D ;D Tale danes je malo daljsi, ampak vztrajajte do konca, ker niso vedno isti kadri  ;) ;D ;D

F I L M C E K

Vsekakor je bilo zabavno nedeljsko dopoldne  ;D ;D ;D

Lp..

Moj album

gulu

• *
Odgovori #1216 : 17 Avgust 2008, 18:41:17
Pismo no, pa mi smo bli dans skoraj tam - malo naprej smo se šli kopat v Pako al kaj je že to, malo bolj proti Mozirju.  ::) Sem še razmišljala o Žovneku (in tudi na vaju sem se spomnila, pa nimam cifre  :-[), pa smo se potem odločili za rečico  ???

Super fotke in filmček  :o

Dina

• *
Odgovori #1217 : 17 Avgust 2008, 21:10:33
A Tamara bi šla oba dni s tabo? ...ker jaz ne vem kako bom z avto...niti se še nisem odločila če sploh pa kdaj bi šla...

...sledi svojim sanjam

tamara

• *
  • žakc :)
Odgovori #1218 : 17 Avgust 2008, 21:34:18
Jaz sem mislila iti v soboto, samo se nisem prepricana ce bom sla. Me bolj mika frizbi tekmovanje, samo se ne vem kako bom to uskladila z izpiti...

rapgirl

• *
Odgovori #1219 : 17 Avgust 2008, 21:36:06
Ovčka super slikice n filmček. Upam, da se vama boma z Ajko lahko kdaj pridružile, da bosta skupaj čofotala po vodi. ;)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1220 : 18 Avgust 2008, 08:30:30
Maja super izletek.....pa očitno sta sedaj okopana oba :D Cosmo pa itak raztura :P

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #1221 : 18 Avgust 2008, 11:14:11
gulu no, se dobro da niste bili tam, in da bi se celo zgresli  ;D ;D Kajti tudi to je mogoce  :D No, ceprav verjetno bi ti prisla od blizje pogledat "norega zlatkota, ki non stop skace v vodo in joka na obali prot Maji naj ze koncno vrze proklet aport"  ;D ;D ;D

Dina lej, glede na to da je tole sele cez en mesec, se bomo ze zmenili, ok?  :P Pocakte najprej, da bo Trbovlje mim, in potem ce se boste prjavle.. Pol bomo pa videli  ;)

rapgirl saj se moramo enkrat zmenit in jih skupaj peljat kopat  ;D To bo veselja!  :D :D

MUNDUS okopana oba ja..  :) Samo Maja se je potem doma se eno uro tusirala, da je spravila vonj po jezeru ven  :D :D :D Pac imam rajse morje, jezera mi niso lih...  :-\

No, drugace smo imeli pa danes ze agi trening.. Sej, Cosmo nebi bil Cosmo ce si nebi spet nekaj naredil tik pred tekmo ane.. In sicer, kremplje na zadnjih tacah ima ful obrabljene, in mozno da je v soboto na frizbi treningu se kaj nacel tisto meso pod krempljem na pesku.. No, danes sredi treninga pa opazim da je ves krvav, grem gledat, in vidim da krvavi iz zadnje desne tace.. Tako da sva imela malo krajsi trening, jutri pa naprej.. Upam da se bo tole do jutri zacelilo - naj bi se, saj je sam mala ranica pod krempeljckom.. Bomo videli.. Ker ce ne bo pa tekma v nedeljo polomija, ce bova zdaj zaradi tega prikrajsana za treninge  ::)

Lp..

Moj album

Ewe

• *
Odgovori #1222 : 18 Avgust 2008, 11:22:41
Ovcka ne sekiraj se, ker je 4 fun tekma.  :P ;) Čeprav je to dobro za vaju, da se navadi biti na tujih ovirah in pri mnogo več psih.
Vseeno pa držimo tačke in pesti, da se bo tačka pocelila.  Koš :-* za Cosma.

Ovcka

• *
Odgovori #1223 : 18 Avgust 2008, 11:33:05
Ewe ma strah me je, da se nebi ze na prvi tekmi osmesil, in pokazal vse kar NE zna, namesto tisto kar zna.. In ce ima dober dan, zna vse, ce ima pa slab dan, pa cez tunel noce, cez gugalnico s fehtanjem, skoke mece po tleh, daljinca podre, slalom dela narobe, pa se kaj bi se naslo.. Tako da..  ::)

Ampak ja, v koncni fazi greva za trening, zdaj pa odvisno od ovir kaksne bodo, ce mu bojo vsec ali ne  :)

Moj album

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1224 : 18 Avgust 2008, 11:37:36
Se strinjam z Ewe :)

Ovcka Zakaj pa bi se osmešila ??? Nima te biti za kej strah :) Vzemi to kot en trening.

lp

rapgirl

• *
Odgovori #1225 : 18 Avgust 2008, 12:00:56
In ce ima dober dan, zna vse, ce ima pa slab dan, pa cez tunel noce, cez gugalnico s fehtanjem, skoke mece po tleh, daljinca podre, slalom dela narobe, pa se kaj bi se naslo..

Mislim, da si naštela vse grozote in nočne more agilitašev, ki se vse na eni sami tekmi ravno ne morejo uresničiti. ;) Ja, lahko podre kakšno oviro, ne gre čez tunel, pa kaj zato. Agilitaš nismo taki, da bi se smejali, temveč pomagali. Pa mislim, da nisem jaz samo dobila takšen občutek. Meni je razlika med agility tekmo in poslušnostjo v občutku na tekmi velika. ;)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Macika

• *
Odgovori #1226 : 18 Avgust 2008, 12:34:57
Maja super slikce  :-* Pa poznamo take norce na vodo, še ko vržeš žogico ali pa kaj drugega je prepozno  :D

Kje pa je to jezero, ko sta bila?

:-* za Cosmota, da bo tačka čimprej vredu

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #1227 : 18 Avgust 2008, 13:30:26
Pismo no, pa mi smo bli dans skoraj tam - malo naprej smo se šli kopat v Pako al kaj je že to, malo bolj proti Mozirju.  ::) Sem še razmišljala o Žovneku (in tudi na vaju sem se spomnila, pa nimam cifre  :-[), pa smo se potem odločili za rečico  ???

By the mim, Paka ni glih najčistejša voda, ker teče skozi termoelektrarno Šoštanj  ;) Tako da se je tudi v savinji bolje kopati nad letušom (proti Mozirju). Nekje na pol poti med Mozirjem in Letušom je eno super kopališče, kjer tudi dobro tolerirajo pse, če se le-ti lepo obnašajo  :).

gulu

• *
Odgovori #1228 : 18 Avgust 2008, 16:48:16
Ja, saj vem da ni, in to niti ni prav Paka, ker je ta preveč deroča vsaj tam, ampak ena mini rečiica, bolj potoček brez imena, vzporedno s Pako malo naprej od Preserji. Pojma nimam, kako naj opišem. In noter itak ne more plavat, ker je prenizko (oz včeraj je bilo kar, samo je bil tudi kar močen tok), ampak samo ene dvakrat skoči za palico, a se pofriša. Je tako rekoč direkt nasproti gore Oljke, ampak pač v dolini ...  :-[

Ovcka

• *
Odgovori #1229 : 18 Avgust 2008, 19:36:24
Mislim, da si naštela vse grozote in nočne more agilitašev, ki se vse na eni sami tekmi ravno ne morejo uresničiti. ;)

Nama se lahko  :D :D No, ampak recimo da bo sreca na najini strani, in da tamau ne bo prevec zabluzil (no, ali pa jaz  :-[;)

Macika bili smo na Žovneškem jezeru, to je tja proti Braslovcam.. Imamo ravno kaksne pol urce cez hrib iz Trbovelj  :)
Vracamo  :-* :-* Taiu

Nika ti, ki si tam blizu doma.. A mi lahko poves kako se pride na drugo stran Zovneskega jezera? Je kaksna cesta do tja, pa ce ja, kje je? Mi gremo namrec zmeraj tu mimo gradu, in na to stran, ampak ce bi hoteli pes na drugo je malo dalec.. Izgleda pa na drugi strani bolj kul, ko je sencka..  :)

gulu in kje pa sta vidva drugace, da se ful potepata po celjskem koncu?  :P

Moj album