hej
No tako, pa smo za spoznanje boljse

Hvala vsem za lepe zelje in cestitke!

Tako, pa je se en naporen vikend za nami.. Bilo je pestro, bilo je zabavno, predvsem pa mrzlo, zato me je tudi prehlad dobil..

Rezultate ze veste, razocarana nisem, glavno da je odlicno

Pa tudi tisti sobotni R-CAC v konkurenci 6ih ni od muh, ane?

Ampak je res fuuuul razmisljal, komu bi dal.. No, pa se je potem za tadrugega odlocil

Nima veze, vseeno sem bila vesela, da sva premagala 4 take pse, da dol pades (vsaj meni so tko zgledali)

Tudi opisi in kritike iz vseh treh razstav so bili realni.. Zanimivo pa je, da niti eden od treh sodnikov ni napisal da ima slabo glavo. Ampak da ima dobro lepo glavo, eden je napisal da z manj poudarjenim stopom

Tako da, to mi je bilo vsec. Ker res, ce glava se ni narejena, to se ne pomeni da je slaba, ce pac ni, ane?

Za moje pojme ima moj pes lepo glavo, prijazen izraz, tako da, se s tistimi mnenji, da glava ni gut pac ne strinjam

Ce bi se mu (oz. ce se mu bo) se razsirila, bo imel enkratno glavo

Uglavnem, vec podrobnosti o klubski razstavi si lahko preberete
tukaj..
No, tole nama je pa svedski sodnik g. Filip Johnsson napisal:
Nice head & expression, excellent neck & topline, proud of his tail, enough angulation infront, good body, enough angulation behind, excellent bone and feet, good mover, not in his best of coat, excellent handled.
Aja, pa edini kritiki: malo prevec ponosno nosi rep (zadnje case to pocne, ja.. nekam je vazen skoz) in pa dlaka ni uredu.. In to glede dlake sem ga sla vprasat, zakaj tocno ni uredu, in mi je pac povedal, da je v fazi menjave (je res, ze celo poletje) in da zato pac podlanka vse v luft drzi, in zato izgleda da strli. In da bi pac za razstavo bilo potrebno to nekako polezat.. Ceprav je to skoraj nemogoce.. Se je tudi sam strinjal da je tezko.. In pac zato nama je dal odlicno, in naju ni dal zraven v izbor za CAC.

Ampak ok, kljub vsemu je opis fantasticen, tako da..

Ok, to je to..

Lp,
Maja