hej
No, ker sem nekoc (dolgo nazaj) tole temo zacela z mojima trenutnima kosmatincema, jo bom sedaj malo pozivela z mojimi preteklimi zivalcami.. Mojimi in tistimi, ki so z njihovo prisotnostjo vplivali na moje zivljenje.. (fotke so malo slabe kvalitete, skenirane pac..)
Sicer se je vse skupaj zacelo s skobcevkami in mucki, ampak od njih nimam slikic.. Aja, pa ati je imel pri njemu doma tudi psa, nemskega ovcarja Runota, z enim pokoncnim in enim dol uhljem, ampak tistega sem bolj redko videvala.. Potem je pa nekje v casu, ko sem bila v 5. razredu osnovne sole prisel k nam "pudeljcek" Muri. Takrat sem ze ful dolgo tezila mami za psa, no, potem se me je pa nekega dne le usmilila, in mi en dan prinesla domov crno kepo dlake

No, takole je izgledal

In ta mala kepa dlake je rastla, prihajala v puberteto, lepo unicevala stanovanje (takrat smo bile same z mami, jaz v soli, ona je imela deljen delovni cas, Muri pa doma sam uniceval vse kar je bilo mozno). Tako da se je mami po enem letu, ko je bil pri nas, odlocila da je naredil dovolj skode, in ga je oddala sodelavcu.

Itak se mi je podrl svet, ampak kaj naj.. Bila sem premlada, da bi lahko karkoli vplivala na to odlocitev..
No, potem je cez par let (konec sedmega razreda) prisel k nama rodovniski perzijec Gigi

Bil je enkraten mackon, z ne fuuul potlacenim gobckom, ampak za moje pojme ravno prav, bil je res krasen. Sicer smo razmisljali o razstavah, ampak niti mami niti jaz nismo imele pojma, kako pa kaj, tako da se potem nismo nikoli na nobeno prijavile.
No, taksen je bil, ko smo ga sle parkrat pogledat pred odhodom v nov dom

Pa doma..

Potem je pa zrasel v takega mackona

Aja, pa cesanje mu ni bilo ravno prevec pri srcu

Ampak tudi Gigi ni ostal pri nama do konca.. Problem so bile dlake, itd.., in je po enih dveh/treh letih odsel k sosedi od tete.

Tako da sem ga vsaj lahko se vedno videvala, ceprav se mi zdi, da se je takrat karakterno ful spremenil. Do tiste tetke je bil ful nesramen, praskal jo je in grizel. Ne vem, ali je bil ljubosumen na druge macke (ker jih je imela vec) ali kaj..
No, potem je pa minilo kaksno leto, in je bilo stanovanje taaaakooo prazno. In nato sta en dan mami in ocim prinesla domov Joshuo

Ki je se danes pri nas

In po mojem vecletnem fehtanju, je koncno prisel se Cosmo

Ostalo storijo pa tako poznate

Aja, no za konec pa se par slikic zivalic, ki so bile okoli mene, ampak nikoli dejansko moje..
Tu blizu pri rudniku so imeli rudarji eno psicko, klicali so jo Ema. No, in postali sva prijateljici.. Hodila je z mano naokoli na sprehode, ceprav je rudnik ene 100m stran, sem ji lahko samo iz okna pozvizgala, in je takoj pritekla, ker je vedela, da bo zmeraj dobila kaj za v gobcek.

Potem je zacel naokoli hodit tudi en mesancek, dali smo mu ime Flexi

Prisel je vsake toliko, malo naokoli, kaj pojest, malo Emo pogledat, in sel spet po svoje..
S tem da je bilo tu okoli "bloka" zmeraj tudi dovolj mackov.. Ampak noben ni ostal za fuuul cajta..
No, potem je pa tukaj se od starega ata iz Svedske pudeljcek Charli

Sicer sem ga videla samo enkrat, ko smo bile eno poletje gor pri njih na pocitnicah, ampak vseeno.. Ful sva uzivala skupaj tisti cas

Tako, to je to od storije.. Manjka samo se Joy, katerega fotko sem iskala kot nora prej po vseh albumih, ampak nimam nobene

Moram sfehtat od atija eno..

Sedaj se pa moje trenutne zivalce spravljajo spat, jaz se jim bom pa pocasi pridruzila

Ln..