Ovckine zverinice

Ovcka · 359681

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1470 : 23 November 2008, 19:58:06
Noroo  :o hehe kako ti je ratalo muco naučit vse to  :D 8) Super sta res!  :-*

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1471 : 23 November 2008, 23:08:41
Hihi, a nista lustna no  :P

A-Tsa-Rja Joshua zna dat tacko ze kar nekaj casa.. Ubistvu sem ga naucila tacko in sedi malo po tistem, ko je prisel k nam  :) In zdaj ta teden, ko sva s Cosmotom ob vecerih malo trikce vadila je prisel zraven in fehtal.. No in za pasji briket se je se spomnil kako se tacko da  ;D In potem sta mi oba ponujala tacke, pa sem rekla, da tole je pa pod nujno treba posnet  :D :D

Je dobro izpadlo, ane?  8)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1472 : 24 November 2008, 13:58:31
Jaaa... hihi Ful sta dobra... 8) Lahko še kdaj kaj posnameš. :)
Bom jaz tudi kakega naslednjega mačkona poskusla naučit sedi ali pa tačko dat  :P

Ovcka

• *
Odgovori #1473 : 25 November 2008, 20:04:49
hej

Se nas danasnji prispevek od norenja na snegu  ;D ;D

(fotke so izredno slabe, ker fotkic nekaj nagaja  ::))
Poziramo

Se igramo z zogo

Prinasamo

Se malo poziramo

Se tri od blizu

Žak in Ajka

Pa najina skupinska  ;)

Imeli smo se fajn, moramo kmalu ponovit  ;D

Lp..

Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1474 : 25 November 2008, 20:59:44
Jooj vsi že imate sneg samo mi ne  >:( Uživajte še za nas, ki imamo samo dež. Cosmotu pošiljam  :-* ko je taak pozer na slikah, s tabo vred Maja  :P 8)

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #1475 : 25 November 2008, 22:34:11
Ah Ula, pa saj nimamo snega, smo se morali peljati precej v hrib, da smo ga nasli  ;D Pri nas v dolini je vse mokro od dezja, ki je padal namesto snega vceraj  ::) :-\

Pa Cosmo se zahvaljuje za  :-*

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1476 : 25 November 2008, 22:39:51
Aja, prej sem pozabila prilepiti slikco, kam gre gospod spat zvecer, ko ga malo zebe..

Takole.. ::)

Sicer se pokril ni sam, se se ne zna, ampak glava na povstru je pa cisto njegova ideja  :P

No, potem, ko je se mene zacelo zebst sem se zrinila zraven  8)

Ampak, ker ni vec sam kraljeval na postelji je po enih desetih minutah vstal in sel v svojo  :P

Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #1477 : 26 November 2008, 09:46:15
Dober filmček!  :o

Seveda, da bomo še kdaj ponovili. Ni nobenega problema.  ;)

lp

maja

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

rapgirl

• *
Odgovori #1478 : 29 November 2008, 15:25:58
No, danes smo ponovili.  :P

Nekaj slik:

lp

maja

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1479 : 29 November 2008, 15:59:08
Kak sta dobra !  :o Oba zlatkota, z enakima ovratnicama...  8) :-* Ful dobre slikice!

Ovcka

• *
Odgovori #1480 : 29 November 2008, 18:52:25
In tamau ves srecen drema ze cel popoldne  :D :D

Moj album

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1481 : 02 December 2008, 11:11:47
uuu,vidim da imate sneg  :D pri nas je bil sam en dan  :(

lepe slikice,sploh ta prva,ko se cukata za frizbi  ::) sploh sta lepa,pa še iste ooprsnice   :D

Ovcka

• *
Odgovori #1482 : 02 December 2008, 19:37:27
mika-nelly ja, je bil sneg, v hribih  ::) Pri nas v dolini tudi samo en dan, pa se tisto ravno za vzorec  :-\

Drugace pa, danes je koncno prispela dolgo pricakovana igraca, in sicer od Nine Ottosson Dog Fighter  ;D ;D No, seveda ga je bilo treba takoj stestirati. Evo posnetek prve igre z igraco (ok, prej jo je povohal in to, ampak na posnetku je prvic reseval problem). Pomoje mu je za prvic kar dobro slo? Mogoce edino tam pa tam malo zmedeno deluje..

Presodite sami  ;)

K L I K

p.s.
Kvaliteta je precej slaba, svetlobe tak cas ni vec nobene fajne, luc ki smo jo pa posebej za to priloznost namontirali je pa tik pred snemanjem crknila  ::)

Moj album

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #1483 : 02 December 2008, 19:53:55
uuuaauuu..kok lepe slikce :o :o
sta k dvojčka 8) 8) 8)

koš  :-* za Cosmota
 ;)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1484 : 02 December 2008, 21:25:56
Ovčka zanimiva tale igračka ;) Snežne slike so tudi čudovite :)

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1485 : 04 December 2008, 07:07:36
opa, cosmič, ti si pa fensi  ;)
dobro je tole mal za možgančke  :D  super sta, nelly pošilja  :-* :-*

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #1486 : 06 December 2008, 11:22:03
Hej Ovcka!

Se mi zdiš najboljši naslov za eno prašanje :) Tobiju bi rada kupila en dežni plašček, pa me zanima, če ma tut Cosmo kakšnega in kje ga je najbolje kupit :)?

Enga  :-* za Cosmota

Lp, Tiya

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

Ovcka

• *
Odgovori #1487 : 06 December 2008, 12:58:19
Punce najprej hvala za pohvale  ;)

Tiya kako si vedela?  :P No, seveda ma Cosmo plascek, ima tocno takega, kupljen je bil ze kar nekaj casa nazaj v Zooticu (zadnjic sem gledala, pa niso vec imeli take velikosti - gledati moras dolzino hrbta), stal je pa tam okoli 30 eur. Zelo je koristen kadar ful uliva, in ga vsaj ne pripeljem cisto premocenega domov. Ceprav zato ker je tak dez kot je zadnje case, sem zacela razmisljati o overallu (takem). Namrec, tistle plascek, ki ga imava je fajn in vse, ampak ce greva na sprehod pride domov po trebuhu tok svinjski, da mu pol cel dan leti pesek iz dlake (pac ker ima tok dlake ni sans da vse zbrisem), in imamo doma peskovnik ter poplave  ::) Zato razmisljam o tem iz cisto prakticnih razlogov, ker pac nimam moznosti psa zapret nekam za par ur, da se presusi, ampak mi gre direkt v stanovanje. Je pa seveda obcutno drazji kot ta, ki ga imava, tako da je treba najprej malo prihranit, potem bomo pa videli  ;)

Posiljam nazaj  :-* Tobiju!

Lp..

Moj album

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #1488 : 06 December 2008, 18:11:52
A kok sm vedela :)? Pa so taki deževni dnevi, da me nekako silijo v te stvari razmišlat ::). Pri nas bi ga imel samo za to, ker je čez zimo ponoči notri ,pa tut po dnevi včas dobi dovolilnico za hišo in če gre za 15 min ven, ko dežuje, je moker in se potem mami pritožuje, da moker pes smrdi. Zato je že kr sama predlagala naj poiščem kakšen simple dežni plašček za take kratke izhode. Na žalost mi noče tvoje strani odpret, verjetno stran moj-album ne dela. Mam pa vsekakor namen it pogledat v Zootic in ostale živauske trgovince :P

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

Ovcka

• *
Odgovori #1489 : 06 December 2008, 20:46:15
No, sedaj moj-album spet deluje..  ::) ::)

Ce rabis nekaj simpl, potem je tale idealen za vaju.. Samo najdi tapravo velikost, pa bo (gleda se samo dolzina hrbta)  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1490 : 13 December 2008, 19:09:51
No, ko je bilo ravno govora o plascku  ;)

Tole slabo vreme je men ze vse zivcke pozrlo, kajti pucat dlako nasega pujsa zavsak ko pride od zunaj je grozota najgroznejsa, pa ceprav kadar je ful slabo vreme sibava samo najnujnejse opravit.. Sicer sem o tem ze nekaj casa razmisljala, ampak res, celo jesen in zacetek zime imamo dez, nonstop dez, daljsi sprehodi ce so, so taki, da pride pes rjav nazaj, ne krem.. Neverjetno.. No, in sem se odlocila in nabavila  :P :P

Najprej, ko smo ga oblekli, pa ko je zacel sem pa tja hodit, smo se mu 5 minut smejal  :D :D :D Umiral skor  ;D Ampak kaj naj, pac je smesno, tko da verjetno se mu bojo tut zuni smejal, ampak vsaj doma ne bomo mel peskovnika, pa poplav 3x na dan..  ;)

Torej, evo nasega Hurrta psa  :o

Od spredi

Od zadi

S strani

Tako, upam da niste popadal s stolov  :P :P
Aja, tamaumu je pa ocitno vsec, oz. sploh se ni opazilo, da bi ga kaj motilo  8)

Lp.. :)

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1491 : 13 December 2008, 19:23:14
Kolk je Cosmo dober v temle plaščku :) Prav paše mu. Pa kaj pol če je smešn, važno da služi svojemu namenu ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #1492 : 13 December 2008, 19:47:46
Kolk je Cosmo dober v temle plaščku :) Prav paše mu. Pa kaj pol če je smešn, važno da služi svojemu namenu ;)

Nas tule na vasi tudi malo čudno gledajo, ker se psi sprehajajo v plaščkih. Ampak me prav malo briga, ker jih moram po sprehodu jaz brisat ne oni ::)

Še kakšnega zlatkota z overall-om najdemo pa lahko že kakšno športno ekipo sestavimo. Mojadva tudi izgledata kot v kakšnih trenirkah :D

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #1493 : 13 December 2008, 20:26:37
Hude kombinacije vam grejo po glavi. Sam Cosmotu pa res paše tole. Dejan ga ne more prehvalit kadarkoli vaju vidi :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Ovcka

• *
Odgovori #1494 : 13 December 2008, 22:55:00
Mojadva tudi izgledata kot v kakšnih trenirkah :D

Tocno to je bratranec prej rekel, ko sem mu pokazala fotke  :D

INES kar povej Dejanu, da je Cosmo ze po naravi tako lep, da jaz nimam nic pri tem  :D :D :P

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1495 : 14 December 2008, 12:33:07
Kako je dober  :o Ful mu paše plašček, izgleda kar zadovoljen v njemu  ;D Po glavi mu pa gre: Končno, Maja, si le ugotovila  :P

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Ovcka

• *
Odgovori #1496 : 20 December 2008, 17:29:47
hej

Tisti, ki spremljate temo PeSjanarski bozicek ste verjetno prebrali kaj sem napisala.. Pa ker hocem se nekaj na to temo dodat, bom kar tukaj..

Kot prvo, moj edini razlog, da sem napisala to kar sem (zdaj vidim da je izpadlo kot ful kritika), je bil to, da bi se ljudje zavedali, da tudi do tega lahko pride, in nebi kaksen drugi lastnik drugo leto cudno gledal, ce bi njegov kosmatinec dobil kaksno zgrizeno zogico ali kaksno drugo uporabljeno igraco. Ker sem bila res izjemno presenecena, da je dobil za darilo nekaj rabljenega. Ker kot sem napisala, mene so ucili, da se to ne spodobi, sem hotela samo opozorit na to. Je imelo pa vse napisano ravno kontra ucinek, vsi so navalili name, kok sem nehvalezna in vse. Zakaj ze? A je bilo darilo meni namenjeno, ali mojemu psu?? In ce nekaj ni moje, zakaj bi bila nehvalezna???

Kot drugo pa, nekateri pravijo, kok je baseball zogica fajna.. No, ko smo darilo odprli, je prijel najprej zogico v gobec (pac, norec na igrace), jo je probal stisnit, ni slo, ker je ful trda, jo izpljunil, ter ga ni vec zanimala, ampak je bila bolj zanimiva palcka za grizt.. Prav videla sem ga, da ga zoga ne zanima, zato sem tudi napisala, da se mi zdi neprimerna, ravno zaradi trdote, ker se jo ne da niti malenkost stisnit (pa tudi na hitro me je zaskrbelo, kaj ce si kaksen zob nese z njo). Ne vem, mogoce je pa samo moj tak, da ima rajsi mehke zogice.  ::)

No, v koncni fazi mi je pa zal, da sem sploh karkol napisala, ceprav sem imela v mislih samo dober namen. In verjemite mi, da sem dva dni premisljevala ali naj napisem kaj, ali raje nic. No, zgleda da je bila tole napacna odlocitev.  ::) Ampak kot sta rekli ninci in Alba, imam pravico izraziti svoje mnenje, in tokrat sem ga.. Za naslednjic bom pa posteno premislila, ce ga bom se vedno.

Ce sem koga z vsem napisanim uzalila (recimo tebe Florinca), se iskreno opravicujem. In se ti se enkrat zahvaljujem za darilo (ocitno je marsikdo spregledal, da sem se ti ze enkrat, ampak so vsi videli samo mojo nehvaleznost.  ::))

Slikce Cosmotovega pesjanarskega bozicka si pa lahko pogledate tukaj.

Lp,
Maja

Moj album

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1497 : 21 December 2008, 09:49:43
ovčka, jaz nisem razumela zakaj so ljudje reagirali tako na tvoj post, halooo, sej maš pravico povedat kaj misliš...zato sem napisala kam to pelje...

in se ne rabiš sploh obremenjevat, sej nisi ti nič kriva...darilo je tebi bilo všeč, sam če pa psa sploh ni zanimalo...
moja je nora na rabljene stvari, spoh žogice  ::) če bi pa dobila nekaj neuporabnega, mislim da bi reagirala enako kot ti, in ja imamo eno enako kot si jo ti dobila in jo nemore niti v gobček vzet, kaj šele da jo stisne...

no da se vrnemo malo bolj veselim temam...

povej, kako so se obnesli tisti zeliščni pripravki za pigmentacijo, se že kaj vidijo rezultati, držimo pesti  :-*

Cosmo je tak lep v temle plaščku, res mora bit to uporabna zadeva, mi ga tud iščemo že nekaj časa, ker mojo tudi 3x na dan prat od tega blata...

kaj veš mogoče za kakšno int. trgovino ki bi imela podobne  ;)

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #1498 : 21 December 2008, 09:53:30
kaj veš mogoče za kakšno int. trgovino ki bi imela podobne  ;)

pasji.net ;)

:)

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #1499 : 21 December 2008, 11:45:51
Ovčka, cosmotu pa prav paše tale plašček. Verjamem, da malo hecno zgleda in da bo marsiko zavijal z očmi (saj veš, mentaliteta naše "vasi" ) pa kaj te briga. Jaz, če bi imeli takšne xxxl stvari pa če bi ga imela konstantno v stanovanju verjemi, da bi si še kaj hujšega umislila, ker to porabiš 1 uro za sprehod in nadaljnih par, da ga osušiš, spucas svinjarijo ter potem še pol stanovanja. Vem že kakšen imava avto, ker se je pač primoran voziti na zadnjih zicih, včasih celo močverje in pol kamnoloma (ne pomaga ne brisanje pred vstopom, niti prevleke) In tudi moj ko se spraviva pucati marsikdaj reče, če ga nebi imel tok rad..bi ga že zdavnaj nekam ;)  Da imaš pa takšno po stanovanju in to po možnosti še parkat na dan... :-X

Prav frajerski je.. sploh tist rep izpod "trenerke" mi je prav posrečen ;)