hej
Tisti, ki spremljate temo PeSjanarski bozicek ste verjetno prebrali kaj sem napisala.. Pa ker hocem se nekaj na to temo dodat, bom kar tukaj..
Kot prvo, moj edini razlog, da sem napisala to kar sem (zdaj vidim da je izpadlo kot ful kritika), je bil to, da bi se ljudje zavedali, da tudi do tega lahko pride, in nebi kaksen drugi lastnik drugo leto cudno gledal, ce bi njegov kosmatinec dobil kaksno zgrizeno zogico ali kaksno drugo uporabljeno igraco. Ker sem bila res izjemno presenecena, da je dobil za darilo nekaj rabljenega. Ker kot sem napisala, mene so ucili, da se to ne spodobi, sem hotela samo opozorit na to. Je imelo pa vse napisano ravno kontra ucinek, vsi so navalili name, kok sem nehvalezna in vse. Zakaj ze? A je bilo darilo meni namenjeno, ali mojemu psu?? In ce nekaj ni moje, zakaj bi bila nehvalezna???
Kot drugo pa, nekateri pravijo, kok je baseball zogica fajna.. No, ko smo darilo odprli, je prijel najprej zogico v gobec (pac, norec na igrace), jo je probal stisnit, ni slo, ker je ful trda, jo izpljunil, ter ga ni vec zanimala, ampak je bila bolj zanimiva palcka za grizt.. Prav videla sem ga, da ga zoga ne zanima, zato sem tudi napisala, da se mi zdi neprimerna, ravno zaradi trdote, ker se jo ne da niti malenkost stisnit (pa tudi na hitro me je zaskrbelo, kaj ce si kaksen zob nese z njo). Ne vem, mogoce je pa samo moj tak, da ima rajsi mehke zogice.
No, v koncni fazi mi je pa zal, da sem sploh karkol napisala, ceprav sem imela v mislih samo dober namen. In verjemite mi, da sem dva dni premisljevala ali naj napisem kaj, ali raje nic. No, zgleda da je bila tole napacna odlocitev.

Ampak kot sta rekli ninci in Alba, imam pravico izraziti svoje mnenje, in tokrat sem ga.. Za naslednjic bom pa posteno premislila, ce ga bom se vedno.
Ce sem koga z vsem napisanim uzalila (recimo tebe Florinca), se iskreno opravicujem. In se ti se enkrat zahvaljujem za darilo (ocitno je marsikdo spregledal, da sem se ti ze enkrat, ampak so vsi videli samo mojo nehvaleznost.

)
Slikce Cosmotovega pesjanarskega bozicka si pa lahko pogledate
tukaj.
Lp,
Maja