Ovckine zverinice

Ovcka · 359927

Macika

• *
Odgovori #1590 : 05 Marec 2009, 16:00:51
Jah fešta bi bila  ;D

Jaz tudi še vedno žicam mojega, da bi prišla na 4fun, bomo videli kaj se bo izcimilo  :) Če prideva, bova navijala  8)

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #1591 : 05 Marec 2009, 16:07:23
Jaz tudi še vedno žicam mojega, da bi prišla na 4fun, bomo videli kaj se bo izcimilo  :) Če prideva, bova navijala  8)

Dej ga še mal, no, to bi blo pa res super, če se nas tolk nabere!

Macika

• *
Odgovori #1592 : 05 Marec 2009, 16:08:46
Žičam skos, me že ima polno glavo  8)

Bi mogli za Cosmota kake transparente narest za navijanje  :P  8)

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

rapgirl

• *
Odgovori #1593 : 05 Marec 2009, 17:03:16
Ovčka vreme se bo že zrihtalo. Sicer pa za slalom in preskoke ne rabiš sonca. :P

Gulu kako pa kaj Lum?

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

gulu

• *
Odgovori #1594 : 05 Marec 2009, 17:07:26
Gulu kako pa kaj Lum?

Imaš kaj konretnega v mislih ali misliš na najino uskakanost  ::) Smo tudi mi že nekaj mesecev brez treninga, vreme pa kar ne popousti. Zdaj spet dežuje, tako da tudi ta teden ne bo nič  :'( Včasih nama rata it mal pogledat, ampak gre bolj za preizkušanje posameznih ovir, ker je poligon spremenjen v blatno kopel. Ampak sem optimist im mislim, da je do 4funa še daleč in bomo še kak trening pod streho spravli  :o

rapgirl

• *
Odgovori #1595 : 05 Marec 2009, 17:12:53
hahahaha, potem si isti optimist kot jaz. Sem pa sklenila, da letos resno jemljem treninge in tekme. Tako, da mislim z Ajko resno začet. :) In bom delala na natančnosti in pika. :) Sicer pa sva midve vmes mal potrenirale pa tut po 3 mesecih niva bile ravno usklajene. hahaha

Bomo videli kako se bosta Ovčka in Cosmo odrezala. :) Ovčka kaj praviš, kako vama bo šlo?

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1596 : 05 Marec 2009, 18:59:50
Katastrofalno..  ::)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Dina

• *
Odgovori #1597 : 05 Marec 2009, 19:02:07
Bejba, ne se ti men sekulirat, ker pride zdaj za vama naslednik in ne morta bit 2 katastrofalna >:D

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #1598 : 05 Marec 2009, 19:42:05
Ok, zdj mam koncno cajt konkretno odgovort na vse poste  :P

gulu tudi jaz ze komaj cakam, da se vidimo..  ;) Mogoce nam tokrat celo uspe malo tistega "divjanja", za kterga se menmo ze doug  :P

Macika ti kr dej za argument to, da hoces v zivo vidt, kako tekme potekajo. Da se bos lazi odlocla za trening ja, ali ne  ;) :P
Transparentov pa ne rabimo. Manj folka naju gleda k laufama, bols je  :P

rapgirl mas prav.. Sej slalom je najbl vazn; ok pa vodenje pri preskokih tut.. Pa ce bo fejst razmocen bomo postavl na tazgorn del poligona, k plavat pa res ne mislem (prav tko ne mislm kopat psa - se zmer ne smem vzdigvat tezkih stvari) :P
Drugac pa tud midva letos resno jemleva tole. Vsaj treninge, za tekme nisem tko ziher.. Mi je mau nerodn tm laufat, ce ps ne zna vseh ovir.. Nocm posmehovanja.. Vsekakor pa skrajno resno mislm letos nardit kj pametnga v RO  ;) Se vedno delava na izboljsanju poleg-a  8)

Dina pa ne da pridete agi trenirat?!  :o :o

Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #1599 : 05 Marec 2009, 19:44:47
Ja če se strinjaš bova midve imele še izredne treninge. :) Ob sobotah, ko ne bo tekem. Glede na to, da bova tekmovali se mi zdi pametno.

Ovcka

• *
Odgovori #1600 : 05 Marec 2009, 19:56:38
Kamot! Jaz sem za (Kozmic se pa tut nau branu)  :P

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1601 : 05 Marec 2009, 20:25:21
Argumenti so predstavljeni  ;) Itak pa čez par mescev se bom jaz hodla smešit okoli, tak da me bo mogu vozit  :-[ Kaj za 4fun tekmo rabiš tudi bbh izpit ane?

(Hellen Keller)

Ovcka

• *
Odgovori #1602 : 05 Marec 2009, 20:41:19
Macika za agility ne rabis popolnoma nobenega izpita  :P :P

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1603 : 05 Marec 2009, 20:42:57
A res  ??? Če pa sem meni se zdi nekje prebrala, da rabiš bbh izpit za tekme, pa tudi za treninge...

(Hellen Keller)

rapgirl

• *
Odgovori #1604 : 05 Marec 2009, 20:44:53
za agility ne rabiš popolnoma nobenega izpit. Je pa dobro da pes pred tekmo obvlada vse ovire in jih povezuje. ;)

Izpit b-bh potrebuješ za RO in tekmovanja v poslušnosti na nivoji b-bh. ;)

Macika

• *
Odgovori #1605 : 05 Marec 2009, 20:46:33
Aaaaaaa  ::) Nimam zaman blond barve las  :P Hvala za razsvetlitev  8)

(Hellen Keller)

Dina

• *
Odgovori #1606 : 05 Marec 2009, 21:05:45
Ja Ovca, pridemo na vpis v ponedeljek >:D

...sj veš da so nemške barve bolj švoh zastopane, pa da je Dinčk taprav norc :) upam, da jo bo vsaj to mal "izmučl"

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #1607 : 07 Marec 2009, 20:37:11
hej

Tole MORAM porocat  :D :D Danes smo z Majo naredile en agility trening.. Za naju prvi po vec kot stirih mesecih.. In smo rekle, da sedaj pa Cosmota koncno naucimo slalom. No, in ga postavimo tako kot zacetnikom. Palice narazen, da bi samo vmes tekel, potem bi jih postopoma bolj skupaj postavile. No, in kaj gospod pes naredi? Jaz tecem mimo slaloma, on pa namesto da bi skozi tekel, zacne slalom delat. Midve z Majo pa obe  :o :o :o :o :o :o Nic jasno nobeni. Ok, odmaknemo viska palice, postavimo nazaj normalen slalom. Greva se enkat, recem slalom, fali vhod. Se enkrat, trofi, dela slalom k tavelk. Midve se bolj  :o :o :o Nobeni nic jasno  :D :D Potem sva ga povadila se pomoje vsaj ene 20x, in vecino casa ga lepo dela. Ce ga premalo vzpodbujam kasno palico fali, drugace mu gre pa super od nog  8) 8)
Tako da, gospod se je odlocil, da slalom kar zna, da se to ne bo vec ucil  :P :P Meni je prav  ;D

Tako da, se vidimo v NM!  ;D ;)

Moj album

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #1608 : 08 Marec 2009, 10:33:03
Superca. Včasih paše kaka "inkubcijska doba". Zgleda more pes malo premislit-potem pa ko spet to narediš pa zasveti lučka. To se meni blazno dopade.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!

gulu

• *
Odgovori #1609 : 08 Marec 2009, 12:09:31
Opa! Bravo. Sicer pa poznam tole "inkubacijsko dobo", je bilo tako tudi pri nama, tko pri slalomu kot na conah. Jah, sami sva si krivi, kaj pa imava pametnega psa, ki mora vse preštudirat preden nardi  ;D

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1610 : 08 Marec 2009, 12:16:24
hehehe, super!  :o Men je bilo našga najtežje naučiti slalom. Še zdaj ga ne obvlada brezhibno  ::)
Kar tako naprej  :)

Ovcka

• *
Odgovori #1611 : 08 Marec 2009, 19:27:35
čara je zanimivo, ja.. Ceprav vcasih bi bilo dobro, da mu prej "zasveti"  ::) :P

gulu ce bi vcasih malo manj tuhtali, pa malo bolj ubogali, tudi nebi skodilo  :D

A-Tsa-Rja nisem vedela, da vidva tudi trenirata!  :o To verjetno bolj tako, za rekreacijo? (tako kot midva  :P)

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1612 : 08 Marec 2009, 19:30:26
Hehe, Cosmo, the wonder boy  :P In ti dvomiš v njega  :D

(Hellen Keller)

Ovcka

• *
Odgovori #1613 : 08 Marec 2009, 19:38:43
Hehe, kaj naj recem, vedno znova me preseneca.. Je k kinder surprise  :D :D :D

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1614 : 08 Marec 2009, 19:41:20
Hehehe, kinder surprise  :D Zlati čudež  8)

(Hellen Keller)

gulu

• *
Odgovori #1615 : 09 Marec 2009, 00:32:36
gulu ce bi vcasih malo manj tuhtali, pa malo bolj ubogali, tudi nebi skodilo  :D

No, ko najdeš "recept" za tole, mi pa kar javi  ::)

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1616 : 09 Marec 2009, 21:41:31
A-Tsa-Rja nisem vedela, da vidva tudi trenirata!  :o To verjetno bolj tako, za rekreacijo? (tako kot midva  :P)

JA bolj za rekreacijo in sprostitev. :) Sedaj malo manj, ker niama nobena od naju s sestro čas (ona je v MB-ju, jaz se komaj dohajam s vsemi stvarmi). Pa naš tudi na tekmah ne bi mogel bit, ker bi ga preveč drugi psi zanimal  :D

Ovcka

• *
Odgovori #1617 : 10 Marec 2009, 19:53:24
Macika jap, res je zlat  ;)

gulu velja  ;)

A-Tsa-Rja ves da je Cosmota enkrat na tekmi tudi en pes izven parkurja premamil (oz. tisti pes je bil ze znotraj parkurja, moj ga je sel pa pogledat, pa sva bila zarad tega disk). Ampak, nimamo kej.. Vaja dela mojstra  :P :P

Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1618 : 10 Marec 2009, 20:29:21
hehehehe ah... psi pač  :P :P Samo, če se to enkrat nardi je še okej. Naš bi to naredil na vsaki tekmi  ::)

Ovcka

• *
Odgovori #1619 : 11 Marec 2009, 18:02:29
Hehe, no ja, bi blo pa tok bolj zanimivo  :P :P

Moj album