hej
Hvala vsem za cestitke in pohvale

Tokrat si jih (vsaj Kozmic) res iskreno zasluzi
Ce bi mi kdo se predvcerajsnjim rekel, da bova midva kdaj zmagala na rally tekmi, bi verjetno umrla od smeha.

Najprej zato, ker pred to tekmo res niti malo nisva povadila - ni bilo casa, potem zato ker ga vse ucim in treniram sama, medtem ko vecina drugih hodi na RO tecaje, midva sva dala pa skozi samo tecaj za bbh. Kot drugo pa zato, ker imajo vsi ostali tako pozornost, da samo gledas, vecina jih je naucena na kliker, s katerim se da res veliko bolj na izi vse naucit (tudi pozornost).. Zato je bilo tole vceraj res pravo presenecenje, vec kot prijetno seveda

Koncno je pokazal kaj dejansko zna, kako lepo in z veseljem zna delat (kot ponavadi dela doma, ne pa na tekmah).
Posnetek sledi...

No, potem po rallyju sva se pa odpravila se v Ljubljano na Barje na frizbi tekmo, kjer smo tekmovali v 4ih disciplinah - minidistance, timetrial, quadruped s psom in brez psa. Najvisje sva se uvrstila v timetrialu in sicer na 9. mesto., v minidistancu sva bila 14., v quadruped brez psa sem pristala na 12. mestu, s psom nama pa ni uspel niti en dolg met (moja zvau ne gleda u luft za frizbijem, ampak leti leti naprej, potem se pa ustavi, obrne in gleda nazaj od kje bo frizbi priletel, kateri je v tistem momentu nekje v zraku nad psom

).
Ker je Azu naredila par lepih fotk moje zvadi, dve objavljam tukaj (upam, da ne bos jezna

).

To je to.. Sedaj je pa z rallyjem mir do septembra, prejle sem pa videla, da bo cez mesec dni na Barju ponovno tekma, tako da, tiste se bova pa skoraj sigurno udelezila.

Lp,
Maja