Ovckine zverinice

Ovcka · 359837

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1740 : 08 Junij 2009, 09:44:38
Ja, to z razstavami je  ::) ??? >:( in se res nima smisla sekirat za take bedarije. Ker res, nekateri sodniki res ne poznajo niti osnov standarda, kaj sele kaj drugega. To sem videla na zadnjih parih razstavah, in zato me je vse minilo..

Ja, midva hodiva in na rally in agility (oz. za agility sva kaksne dva meseca sedaj brez treninga, ampak bova spet zacela). Tamau uziva skoraj bolj v agilityju, rally je pa bolj zame, da sva na tekocem s poslusnostjo, ker mi je pac bedno, da sva naredila bbh, potem pa nebi nic vec poslusnosti trenirala, tako sem pa primorana da vsaj pred tekmo povadiva  ;)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Dina

• *
Odgovori #1741 : 08 Junij 2009, 13:37:10

Kakršen lastnik takšen pes  :P Hec  ;)

Se čist strinjam :D Sam, da psu ni treba dvakrat rečt, lastnica se pa nekak lepo dela :o

...sledi svojim sanjam

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #1742 : 13 Junij 2009, 08:55:51
Ojla Ovcka!

Mam eno vprašanje. Ker z Cosmotom malo več hodita okoli kot mi2 s Tobijem, me zanima če poznaš kakšno jezero tu v Savinjski dolini, kjer se lahko poleg pesjanarjev kopamo tudi ljudje?  :)
Mogoče veš, kako je kaj z Braslovškim jezerom :) ?

Lep pozdrav Cosmotu (še vedno je tak lepotec :-* )

Tina

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

Ovcka

• *
Odgovori #1743 : 13 Junij 2009, 09:05:29
Tiya mi smo najvec hodili na Zovnesko jezero.. So se tudi ljudje kopali, psi so se pa tudi lahko..  :)

Na Braslovsko smo sli pa enkrat sam pogledat, ampak mislim, da se psi tam uradno ne smejo kopat (ker je bolj namenjeno in urejeno za ribice in kopalce)..

Posiljamo nazaj Tobiju  :-* :-* :-*

Moj album

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #1744 : 13 Junij 2009, 09:44:44
Na Braslovškem te nihče ne bo preganjal. čeprav na tabli res piše da kopanje psov ni dovoljeno. Se nihče ne ubada s tem, razen če je preveč ribičev jaz že iz solidarnosti ne puščam psov čofotat.

Ovcka

• *
Odgovori #1745 : 14 Junij 2009, 22:11:56
Ker sem prevec utrujena za karkol vec, bolj obsirno porocilo jutri..

Zaenkrat pa samo slikci iz Rally Obedience II:

:D :D :D ;D 8)

sibila se 1x hvala za fotke  ;)

Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1746 : 14 Junij 2009, 22:32:42
Čestitke za 1. mesto!  :-* :-* :-*

Macika

• *
Odgovori #1747 : 14 Junij 2009, 22:38:19
Vau, čestitke!!!  :o Pa luštna fotka  ;)

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1748 : 14 Junij 2009, 22:38:52
Čestitke!!! :o

kala,runo,bella

• *
Odgovori #1749 : 14 Junij 2009, 22:46:22
Čestitke  :o

zoe

• Moderator
Odgovori #1750 : 14 Junij 2009, 22:50:06
Čestitam!

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Jamsi

• *
Odgovori #1751 : 14 Junij 2009, 22:54:26
Čestitke!  :D

rapgirl

• *
Odgovori #1752 : 15 Junij 2009, 11:34:13
Čestitke še tukaj! Kar tako naprej! :D

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #1753 : 15 Junij 2009, 11:53:59
Ovčka tebi čestitke, Cosmiču pa poleg čestitk še en ogromen koš  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sibila

• *
  • still more white...
Odgovori #1754 : 15 Junij 2009, 12:18:24
Ni za kaj :)

Sta pa bila res super, je bilo prav fajn gledat  ;D

Ovcka

• *
Odgovori #1755 : 15 Junij 2009, 14:41:57
hej

Hvala vsem za cestitke in pohvale  ;D Tokrat si jih (vsaj Kozmic) res iskreno zasluzi  ;)

Ce bi mi kdo se predvcerajsnjim rekel, da bova midva kdaj zmagala na rally tekmi, bi verjetno umrla od smeha.  :D Najprej zato, ker pred to tekmo res niti malo nisva povadila - ni bilo casa, potem zato ker ga vse ucim in treniram sama, medtem ko vecina drugih hodi na RO tecaje, midva sva dala pa skozi samo tecaj za bbh. Kot drugo pa zato, ker imajo vsi ostali tako pozornost, da samo gledas, vecina jih je naucena na kliker, s katerim se da res veliko bolj na izi vse naucit (tudi pozornost).. Zato je bilo tole vceraj res pravo presenecenje, vec kot prijetno seveda  ;D ;D Koncno je pokazal kaj dejansko zna, kako lepo in z veseljem zna delat (kot ponavadi dela doma, ne pa na tekmah).  8)
Posnetek sledi...  ;)

No, potem po rallyju sva se pa odpravila se v Ljubljano na Barje na frizbi tekmo, kjer smo tekmovali v 4ih disciplinah - minidistance, timetrial, quadruped s psom in brez psa. Najvisje sva se uvrstila v timetrialu in sicer na 9. mesto., v minidistancu sva bila 14., v quadruped brez psa sem pristala na 12. mestu, s psom nama pa ni uspel niti en dolg met (moja zvau ne gleda u luft za frizbijem, ampak leti leti naprej, potem se pa ustavi, obrne in gleda nazaj od kje bo frizbi priletel, kateri je v tistem momentu nekje v zraku nad psom  ::)).

Ker je Azu naredila par lepih fotk moje zvadi, dve objavljam tukaj (upam, da ne bos jezna  :-[).

;D ;D ;D

To je to.. Sedaj je pa z rallyjem mir do septembra, prejle sem pa videla, da bo cez mesec dni na Barju ponovno tekma, tako da, tiste se bova pa skoraj sigurno udelezila.  ;)

Lp,
Maja

Moj album

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #1756 : 15 Junij 2009, 14:59:44
Se tukaj, CESTITKE!!! ;D

battito animale

zoe

• Moderator
Odgovori #1757 : 15 Junij 2009, 15:59:32
Si kdaj razmišljala, da bi začela učit nove vaje s klikerjem?

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Ovcka

• *
Odgovori #1758 : 15 Junij 2009, 16:05:09
Lilit hvala  ;)

zoe sem ja.. Je v planu sedaj cez poletje.  :)  Ampak najprej ga moram navadit na kliker, ampak ker z briketi kot priboljski ne gre - sem ze veckrat probala, tako da bom probala s salamco ali hrenovko.. To bo pomoje vzgalo.. :)

Moj album

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #1759 : 15 Junij 2009, 16:41:27
Še enkrat čestitke za Rally, na frizbiju vama je šlo pa tudi prav lepo, pa še z Lumom sta se lepo igrala! Komaj čakam, da se spet vidimo!

Ovcka

• *
Odgovori #1760 : 15 Junij 2009, 20:11:35
gulu hvala  ;) Drugace pa, saj nedelja bo hmal tle  ;) :P

Drugace sva bila pa danes po dolgem casu spet na agilityju.. No, za tri al se vec mesecev pavze se je mali kar dobro odrezal, malo mu se ne disi ta guma, ki jo imajo tukaj v KDju, ostalo pa kar gre. Tudi tunel in slalom  :o Tako da, kar morava izboljsat je trenutno samo to, da ne bo sam po svoje laufal na ovire, brez da mu recem, in s tem seveda delal napake. Bomo videli, kako bo napredoval, pa ce mu bo slo dobro, mogoce potem v jeseni uletiva celo na kaksno tekmo  :P

Lp..

Moj album

Bambi

• *
Odgovori #1761 : 15 Junij 2009, 20:26:45
Iskrene čestitke obema! Sem vaju gledala in sta res lepo delala - to bo jeseni hud boj ratal...  >:D

Le tako naprej  ;)

Ovcka

• *
Odgovori #1762 : 15 Junij 2009, 20:56:14
Ma, kaksen hud boj.. Mesarsko klanje!!!  :D :D :D Ne, hec, hec..  ;) Se bova pa potrudila izboljsat vse skupaj, v jeseni se do konca tekmujeva v dvojki, spomladi vama prideva pa v konkurenco v trojko  :P

Pa hvala za pohvale  ;)

p.s.
Cestitke tudi vama za stopnicke  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1763 : 23 Junij 2009, 18:49:37
hej

Da malo porocam.. Nic blazno pretresljivega od prejsnjega vikenda.. Ta vikend smo bili na divjanju pri Barbari in Taiu, prisla je tudi Alba..  :) Nekaj slikc in pa porocilo lahko vidite v Taievi temi  :P

Drugace sva zacela pa koncno spet klikat. Vsak dan, za zacetek po par minut in s salamco. Pa je ves navdusen ze ko poberem kliker, potem pa ko nekaj casa vmes ne kliknem, zacne ponujati vedenja/trikce, ki jih ze zna. A to naj bi pomenilo, da je koncno ustekal foro klikanja?  :-[

No, pa ker je bil zadnjic na tekmi tako blazno priden je v nedeljo dobil eno nagradico - kost za zvecenje Nylabone  ;D ;D Vceraj smo jo preiskusili in smo kar navduseni, samo se cisto jasno nam ni, zakaj noce razpadit, da bi mi to vse pojedli  ::)

Slikca v priponki..

Moj album

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #1764 : 23 Junij 2009, 23:50:10
Drugace sva zacela pa koncno spet klikat. Vsak dan, za zacetek po par minut in s salamco. Pa je ves navdusen ze ko poberem kliker, potem pa ko nekaj casa vmes ne kliknem, zacne ponujati vedenja/trikce, ki jih ze zna. A to naj bi pomenilo, da je koncno ustekal foro klikanja?  :-[

Jap, to je to  :D

Ovcka

• *
Odgovori #1765 : 24 Junij 2009, 07:51:56
Jap, to je to  :D

Yeeeeey!  :D

Moj album

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #1766 : 24 Junij 2009, 09:22:16
Bravo vidva :o

battito animale

svetlana

• *
Odgovori #1767 : 25 Junij 2009, 18:20:22
čestitke še v mojem imenu tebi in lepotcu Kozmiču :)

Ovcka

• *
Odgovori #1768 : 03 Julij 2009, 08:08:50
No, evo ga..

POSNETEK NAJINE ZMAGE 

;D ;D ;D

Moj album

svetlana

• *
Odgovori #1769 : 05 Julij 2009, 18:18:07
super video, lepota in poslušnost na kupu :)