Ovckine zverinice

Ovcka · 359834

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1770 : 07 Julij 2009, 09:53:13
svetlana hvala :)

Drugace sva bila pa vceraj zopet na agilityju. Ampak ker ni bilo nobenega drugega (niti instruktorja) sva pac malo sama povadila. No, tisto "malo" se je potegnilo v skoraj eno uro, tako da sva prisla domov oba prijetno utrujena. Je bil pa kar priden no, slalom je parkrat cel naredil brez napak, tuneli niso vec grozni, smo kar pogumno sibali skozi, gumo smo se samo dvakrat zmotili, pa par skokcov podrli  :P Tko da, ja, fajn je blo, pa se bova sla..  ;)

Aja, pa se to.. Vceraj sem si vzela cas in v skupni sestevek za drzavno prvenstvo v ROju vnesla se zadnje rezultate tekme na KD Pluton, kjer sva dobila najvec pik. No, in lej presenecenje: v skupnem sestevku za dvojko sva zaenkrat na drugem mestu  :o :o :o Ful lepo, ane?  :D :D Bomo videli, kaj bomo v jeseni se skup spravili  :P

Drugace imava pa ze skoraj 14 dni prebavne tezave, no, vsaj mali jih ima  :D tako da zaenkrat nic ne klikava, ker smo strogo na briketih, brez vsakrsne druge hrane, ker mu vse skodi - driska. Tako da smo tudi na tabletah in eni pasti, zato smo te dni bolj na izi (no, razen tistega treninga vceraj). Ko se pa pozdravimo pa hop v nove podvige!  ;D

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

*sara*

• *
Odgovori #1771 : 07 Julij 2009, 10:19:47
Super sta :). Kar tako naprej
Se pa vidmo na septembrski RO tekmi,če nardive ro izpit, pa še na kakšni naprej ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

*sara*

• *
Odgovori #1772 : 07 Julij 2009, 10:21:31
Ja pa še za nasvet te lahko prašam :). Kako vi2 trenirata za ro (ker bomo tudi mi2 same trenirale..brez tečaja žal :(). Vadita proge z neta al posamezne likce?

Ovcka

• *
Odgovori #1773 : 07 Julij 2009, 10:31:42
No, super, da se boste tudi vidve lotili rallyja  ;D

Midva vadiva posamezne vaje, recimo ga dam na poleg, pa hodiva, in vmes kero vajo se pac spomnim in jo izvedem. Ceprav ravno zadnjic sem si sprintala vse znakce, zapakirala vse v srajcke, tako da si bom lahko naslednjic ko greva vadit postavila celotno progo iz kaksne tekme (no, brez tunela, gugalnice in mize, ker jih pac ne premorem doma :P imam pa stozce pa dva hopa  ;)).
Zacela sva pa tako, da sem ga najprej naucila posamezne vaje, ki jih potem tako "na treningih" zdruzim v kvazi progo  ;D Od zacetka je bilo celo tako, da ker jaz nisem vedela na pamet vseh vaj, in sem hodila okol z listi z vajami, in sva sla lepo po vrsti skoz vse :D :D

Drugace pa, brez skrbi, saj bo slo.. Ni tako tezko kot izgleda  ;)

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #1774 : 07 Julij 2009, 12:57:28
No, super, da se boste tudi vidve lotili rallyja  ;D

Midva vadiva posamezne vaje, recimo ga dam na poleg, pa hodiva, in vmes kero vajo se pac spomnim in jo izvedem. Ceprav ravno zadnjic sem si sprintala vse znakce, zapakirala vse v srajcke, tako da si bom lahko naslednjic ko greva vadit postavila celotno progo iz kaksne tekme (no, brez tunela, gugalnice in mize, ker jih pac ne premorem doma :P imam pa stozce pa dva hopa  ;)).
Zacela sva pa tako, da sem ga najprej naucila posamezne vaje, ki jih potem tako "na treningih" zdruzim v kvazi progo  ;D Od zacetka je bilo celo tako, da ker jaz nisem vedela na pamet vseh vaj, in sem hodila okol z listi z vajami, in sva sla lepo po vrsti skoz vse :D :D
Drugace pa, brez skrbi, saj bo slo.. Ni tako tezko kot izgleda  ;)

Sej tako delam jast :-[  :-[ ..vaja do vaja in kljukce zraven :D. Si bom pa sprintala te znakce da bom sploh na tekmi vedla kaj kaj pomeni ;) :D

Ovcka

• *
Odgovori #1775 : 07 Julij 2009, 19:41:42
Hihi, ja, je pametno.. Da nisi pol ves zmeden na tekmi.. Vem jaz, na taprvi tekmi+izpitu, sem prou laufala v avto gledat na seznam za eno ali dve vaji, kateri tocno sta  :-[ :-[

Saj potem po dosti treningih jih ze znas na pamet  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1776 : 07 Julij 2009, 20:47:20
Prejle na sprehodu sva malenkost povadila, in sem presenecena ugotovila, da znamo prostor med odpoklicem  :o :o (to je vaja iz trojke)  :D

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1777 : 24 Julij 2009, 22:16:33
KLIK  :P

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1778 : 25 Julij 2009, 18:01:10
Haha  :D  8)

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Lydia

• *
  • Tarin
Odgovori #1779 : 07 Avgust 2009, 12:10:38
Haha, Maja, Kozmiču je tud vroče, veš  :D :P

m_tejch

• *
Odgovori #1780 : 08 Avgust 2009, 13:09:33
hihi, faca tale Cosmo  ;)

Dina

• *
Odgovori #1781 : 12 Avgust 2009, 10:29:52
KLIK  :P

...kakršen lastnik, takšen pes :o 8) 8)

...sam pomojem ga cosmičk vč nese k ti :P :P :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #1782 : 17 September 2009, 08:31:09
Mi pa danes praznujemo, imamo namrec ZE 3 leta!!! :o :o :-* :-* :-*

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1783 : 17 September 2009, 08:37:15
VSE NAJBOLJŠE COSMO!!!  :-*

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1784 : 17 September 2009, 08:41:18
Oooo Cosmo....... VSE NAJBOLJŠE lepotec :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #1785 : 17 September 2009, 08:44:24
Cosmo vse naj naj tudi od nas  :-*

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1786 : 17 September 2009, 09:32:45
Cosmo, vse naj naj :-*

rapgirl

• *
Odgovori #1787 : 18 September 2009, 10:46:31
Še tukaj vse najboljše! :)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

dog_lover*

• *
Odgovori #1788 : 18 September 2009, 11:43:23
Vse najboljše :-* :-* :-*

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #1789 : 18 September 2009, 17:18:13
Cosmo vse naj naj  :-* :-*

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
Odgovori #1790 : 18 September 2009, 17:34:26
Vse naj naj!

...:::life is not about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain:::...

TYASHY

• *
Odgovori #1791 : 18 September 2009, 23:23:39
Oooo, Vse naj naj, Cosmo! :-*
Lp, Tjaša&Jon

maya

• *
Odgovori #1792 : 19 September 2009, 08:32:56
Cosmo vse najboljše!  :-*

ABBY LABRADOR

• *
Odgovori #1793 : 19 September 2009, 09:37:48
Vse naj naj Cosmo!!! :-* :-* :-* :-*

Ovcka

• *
Odgovori #1794 : 27 September 2009, 21:29:21
Hvala vsem za cestitke!  ;)

No, pa da se tukaj pokazem, kaksno rojstnodnevno kosilo je dobil od nase mami  :D :D

"Tortica" / mesni narezek  :o

Darilo  :)

Zadovoljen pes  :D

No, danes je pa od mene dobil se malo "vecje" (beri drazje) darilo  :P No, saj tole je ubistvu potreboval, tako da..  ;) ;)

Toj to! ;) Slike in porocilo iz morja pa se pride... ;)

Lp..

Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1795 : 28 September 2009, 06:55:03
ooo je moglo bit dober!   8) 8)

Kako vama je šlo včeraj?

Ovcka

• *
Odgovori #1796 : 28 September 2009, 07:59:55
Kako vama je šlo včeraj?

Prav dobro. :-X :-X

Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1797 : 28 September 2009, 21:33:31
Ej to je še super, ta sodnica je ven metala s trojkami. Vsi so se je bali, ker niso vedeli kaj si bo namislila.  :-X

Ovcka

• *
Odgovori #1798 : 05 Oktober 2009, 10:54:08
hej

No, da se tukaj porocam.. Vceraj sva se udelezila letosnje predtazadnje tekme v Rally Obediencu, ki se je odvijala v Sneberjih na KD Krim. Vreme smo imeli krasno, sicer za moje pojme zjutraj ze malo prevec mrzlo, ceprav sem bila oblecena kot medved, me je vseeno zeblo v noge.  :-\ No, ampak potem, ko smo docakali soncek je bilo super!
No, tekma je bila lustna, proge srednje zahtevne, sploh ker sem takoj pri pogledu slikce parkurja videla par vaj, pri katerih sem bila prepricana, da mi bo tamau zablubil in naredil nulo (sploh, ker me zadnje case zejbava in noce delat sedi v gibanju, prostor v gibanju  ::)) Pa se povrh vsega sva bila na vrsti ze tadruga (v dvojki to), bilo nas je pa 7. No, ampak, tamau me je pozitivno presenetil, delal lepo, pozornost je kar bila, biksal ga ni (prevec), tako da sva uspesno koncala progo, in potem pristala na odlicnem 1. mestu!!!  :o :D :D Bila sem cisto v soku, kajti nisem verjela da je to mozno, da sva premagala eno, ki ponavadi zmeraj zmaguje. Ampak je res, in se danes sem vsa vesela.  ;D Povrhu vsega sva dobila pa se en krasen "pokal" v obliki okrasnega kroznika..  ;D ;D
Hvala KD Krim za odlicno tekmo, super vzdusje, fajno malico in lepo vreme.. Sigurno se kdaj prideva  ;)

Slikce stopnick sledijo  ;) :P

Lp,
Maja

Moj album

deteljica

• Pravi Pesjanar
Odgovori #1799 : 05 Oktober 2009, 15:16:22
hej

Povrhu vsega sva dobila pa se en krasen "pokal" v obliki okrasnega kroznika..  ;D ;D
krožniki so čist tapravi - za jest, nič okrasni  :P. Mi imamo iz te serije že dolgo doma sklečke in desertne krožnike    8)

Heraklit: "Psi lajajo samo na tiste, ki jih ne poznajo!