hej
No, da se tukaj porocam.. Vceraj sva se udelezila letosnje predtazadnje tekme v Rally Obediencu, ki se je odvijala v Sneberjih na KD Krim. Vreme smo imeli krasno, sicer za moje pojme zjutraj ze malo prevec mrzlo, ceprav sem bila oblecena kot medved, me je vseeno zeblo v noge.

No, ampak potem, ko smo docakali soncek je bilo super!
No, tekma je bila lustna, proge srednje zahtevne, sploh ker sem takoj pri pogledu slikce parkurja videla par vaj, pri katerih sem bila prepricana, da mi bo tamau zablubil in naredil nulo (sploh, ker me zadnje case zejbava in noce delat sedi v gibanju, prostor v gibanju

) Pa se povrh vsega sva bila na vrsti ze tadruga (v dvojki to), bilo nas je pa 7. No, ampak, tamau me je pozitivno presenetil, delal lepo, pozornost je kar bila, biksal ga ni (prevec), tako da sva uspesno koncala progo, in potem pristala na
odlicnem 1. mestu!!!

Bila sem cisto v soku, kajti nisem verjela da je to mozno, da sva premagala eno, ki ponavadi zmeraj zmaguje. Ampak je res, in se danes sem vsa vesela.

Povrhu vsega sva dobila pa se en krasen "pokal" v obliki okrasnega kroznika..
Hvala KD Krim za odlicno tekmo, super vzdusje, fajno malico in lepo vreme.. Sigurno se kdaj prideva

Slikce stopnick sledijo

Lp,
Maja