hej
Ker bo tole moj 5.000-i prispevek, naj bo v moji temi..

Ker ze dolgo nisem nic sem pisala, moram najprej napisat par stvari, ki so na novo od marca (tisti, ki me spremljate na FB ste itak na tekocem, ampak za ostale..). Najbolj zalostno je to, da Tomita ni vec.

Kruta, grda bolezen nam ga je veliko prekmalu vzela, bil je moj ljubcek, zelo sva se v tem prekratkem casu navezala en na drugega, pogresam ga zelo.

Tako da sedaj sta samo se Cosmo iz Tevz.
Vmes si je Kozmic poskodoval taco, je imel dva siva, sedaj je ze spet kot nov (samo dlaka se ni se cisto zarastla nazaj). Drugace uzivamo v poletju, obcasno hodimo plavat na jezero, edino tale vrocina nam ni vsec. Ampak, se par dni bomo zdrzali, pa bo.
Pocasi pa se bliza ze njegov 6. rojstni dan (vsako leto ob tem casu se sprasujem kam grejo leta?!). Se pa mulc (kar se zdravja tice) cisto ok drzi, problemov - razen standardnih z usesi - nimava, dlake se mi zdi da ima vsako leto vec, zdajle spet se vedno zimsko izcesavama, pa se vedno ni cisto gol

Pa naj prilepim par fotk:
"Poza"

Poziranje

Najbolj uziva ob vodi

Pri spanju ima se vedno standarden polozaj

Pa najbolj bogi, kadar je bolnik

Pa se malo Tevza

Zehamo

Igramo se

Pa se oba skupaj

Za konec bom prilepila se dve fotki od Tomita.. Bil je najbolj krasen macek z najboljsim karakterjem. Bil je kot en mini kuza. Se vedno boli, se vedno mi gre na jok, ko ga samo omenim.

Upam, da mu je lepo, kjerkoli ze je...
Tomi (04.04.2011 - 17.05.2012)

Lp,
Maja