Landseer

cartika · 367325

robert61

• *
Odgovori #1050 : 24 Februar 2011, 12:37:40
ZDRAVO !!

Oglašam se prvič, temo pa zasledujem že kakšnega pol leta. Približno toliko časa je preteklo od takrat, ko sem se odločil za Landseerja. Končno sem dobil mladička, samčka ime mu je Kan, po đingis-kanu, star pa je devet tednov. Več o nama in par sličic pa v prihodnjih dneh.

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1051 : 24 Februar 2011, 17:41:06
Dobrodošev na forumu  :P!

Iz kere psarne pa je Kan? Pa upam da bojo kmalu slikce od belo-črne pikice. ;)
Kolk kil pa ima in kok je že visok?

lumesa
kako je pa z Ziggy-jevim tekom ?
Me še neki zanima. Zoja ima po hrbtu par takih malih črnih pikic in me zanima če jih ma Ziggy tut kej. Smo vprašali Romano in je rekla da nebojo zginle ampak da se bojo bl poznale ko bo mela pravo dlako. Tam pravo dlako že ima in se res bol poznajo.

Če jih bo mela po celem telesu bomo lah rekli da je mešanček med njufkom in dalmatincem. :P :P
LP!!!

lumesa

• *
Odgovori #1052 : 25 Februar 2011, 09:25:31
Pozdrav,

sedaj mu dajem GAG, 2 tabletki na dan, drugace pa se stanje se ni izboljsalo, je pa res da ima zadnji taci veliko višji kot sprednji, se mi zdi da vsak dan bolj:). Do enega leta mu bom dajal te tabletke, pri starosti 6 mesecev boma pa mal preventivno sla na slikanje.

Tudi ziggy-ju se pojavljajo pike, po tačkah in po hrbtu, pa sej je zanimivo:) Moram pa povedat - napisat, da so ti res prave carte, ful prijazni psi, namreč komaj čaka, da se kdo vpikne v njega pol pa veselju ni konca:)

lp

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1053 : 25 Februar 2011, 20:25:05
Hojhoj!

Citiraj
je pa res da ima zadnji taci veliko višji kot sprednji, se mi zdi da vsak dan bolj:)
Tut naša Zoja ma zadnje tace malo višje kt ta sprednje. ;)

Landseerji so res najbolši psi.! :P
Cartlivi , tud nagajivi  :D in oh in sploh prijazni. In : NAJLEPŠI! :-*

Pa še neki slikc od naše norčice. :)

dons na sprehodu ( bla noro pridna ) ;D

Poza. ::)

LP!!!

ludvik

• *
Odgovori #1054 : 27 Februar 2011, 20:41:08
Tudi Ludvik je imel, ko je bil še oblečen v puhek, manjše črne zametke po tačkah in hrbtu ... potem ko je puhek zamenjal za ta pravo dlako pa so ti zametki ratali kar "orng" črni. Sicer se mi zdi čudno ker jih nimata niti mama niti ata (Frida in Irras).
Mi je pa Romana enkrat omenila da črni fleki tam nekje pri dveh letih minejo ... bmo videli.
Sem pa slišala še eno teorijo in sicer da poleti fleki izginejo in se spet pojavijo pozimi.

Lp.

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1055 : 27 Februar 2011, 21:35:18
Ja ko je naša mela puhek se male flikce niso tok vidle ( po hrbtu ) zdej ko pa ma tam že pravo dlako so dobro vidni. Ma Ludvik veliko teh flekov?.
Verjetno je te pikice Zoja podedovala po Noori, saj jih je ona mela nekaj po telesu.
No bomo vidli če bojo po dveh letih zginli-tud če jih bo mela bo vseen. :P

Ma kateri Landseer tud te pikice po telesu?

Z Zojo drgač zlo uživamo. Učimo se nove trikce ,hodmo na sprehode - zdaj je nehala vlečt.
V torek greva z mami na sestank v pasjo šolo in v četrtek bo naša mala šla v šolo- bolj vrtec ( Vzgoja za mlade pse). Potem pa verjetno jeseni še v Malo šolo. Greste z Ziggy-jem tudi zdaj v šolo?

Uživite z lepotci , Zoja pa jim pošilja koš :-* !

ludvik

• *
Odgovori #1056 : 01 Marec 2011, 12:31:38
Črni fleki so še bolj vidni ko dlaka zraste do končne dolžine in še posebno ko je mokra. Ja, naš Ludvik je dolgodlaki dalmatinec. Sicer pa opažamo, da se na hrbtu spreminjajo v rjavo barvo. Bomo videli, kaj bo prineslo poletje :)

Neja, se slišimo in vidimo.

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1057 : 02 Marec 2011, 15:15:31
ludvik no supr da se bota Zoja in Ludvik spoznala. ;)

Zoja gre pa v četrtek v vrtec. Mamo supr učitla zdej bomo pa vidli kako bo Zoja delala. Je pridna sam ko vid druge pse je pozorna samo na njih in ne na nas. ::)

Črni fleki ji pa vse manj nastajajo. :o Bomo videli če bo tut ona dolgodlaki dalmatinec.

Medvedka

• *
Odgovori #1058 : 03 Marec 2011, 17:41:10
Hejla, ste super pridni vidim ... čudovite slikice od vseh!!!  :o

Snežinka, kdo vas bo pa učil?? Pa sporoči, ko boste kaj v ljubljani in imeli čas za kakšen sprehodek  :P mi je žal da med počitnicami nisem nič pisala, sploh nisem vedela, kako bom s časom ...  :-\

drugače se pa končno oglašam tudi s slikicami od moje male medvedke  :P

utrujeni po sprehodu  :D

moja mala pozerka  8)

LP!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1059 : 04 Marec 2011, 17:21:23
Živa Inštruktor je Vidic Robert (vzgoja za mlade pse). ;) Ja mi smo mel tud bl mal časa tko da ni problema  :o .  Ti bomo sporočil k bomo mel čas da se bota mal pošpilale frčafele.  :D
Pa supr slikce! A jr to na slikah Luna?  :-*

Sta pa mami pa Zoja ble v šoli včeraj in je kar zadovoljna. Je bla pozorna in tko... :P

Lp!!

Medvedka

• *
Odgovori #1060 : 04 Marec 2011, 22:12:26
ooo, lepo slišat, da pikica dela tako kot je treba!!!  8) carica mala!!!

Ja, je Luna  ;D

lp! PA SE SLIŠIMO!!

Medvedka

• *
Odgovori #1061 : 05 Marec 2011, 22:45:17
 Evo, moja medika

lp!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1062 : 07 Marec 2011, 18:29:22
Paniya je res lepota na šterih nogah.! :-* :-*

Zoja pridno raste in ima že 20 kg. :o V petek bodo pa Z-jevčki stari 5 mescev. :o Tok hitr to gre. :)
Pa še današnje smešne slikce:

>:D

zmeglena , sm mi je všeč. 8)                                                                                    Živa , mami je rekla da ma podobno obliko glavce kot Paniya sam zarad flike se ne opaz tok. ;)

Medvedka

• *
Odgovori #1063 : 09 Marec 2011, 23:02:27
ja, sej ma kr visoko čelo pa tak gobček ... sam ma še otroški izrazek  ;)  :P luškana je, zeloooooo :-*

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1064 : 15 Marec 2011, 21:05:01
Hvala.! En velik pozdravček Zoja pošilja Panjčovili. :-* Živa mami je rekla da bi se lahko dobile naslednjo soboto na enem travniku. Bi ti blo to vredu? ;)
In še to. Kere trikce zna Paniya?
Rabmo mal idej ker se mormo spovnt en trikec da ga bo pol na ispitu k ga bojo meli na konc pokazala. Mi je pa všeč tist puf al kaj jee. :P

Je pa v šoli pridna , mormo jo pa odvadt vlečenja in naučit odpoklic.

Lp!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1065 : 16 Marec 2011, 20:23:36
HejHoj.!

Naša gospodična in vsi ostali Z-jevčki so pa v petek praznovali 5 mescev.  :-* :-*

Pa še par novih in malo starejših slikc.  ;)

čez oknček mam supr razgled.  ;D

pozera z mokro frizuro. :D

se mal učimo (;

pa pozeramo. :D

se je pa šla tut že namakat. :P

Lp.!!

Medvedka

• *
Odgovori #1066 : 16 Marec 2011, 22:12:55
velikaaaanka  :o
kje bi se dobili potem???
ammm, za Paniyine trikce ne vem vseh zdele iz glave ... XD pomojem boš večino vidla na blogu u videih, pa še par jih je zravn ... ej, ko se dobimo me spomni, da ti povem eno idejo glede trikcev ... se mi ne da vsega pisat  :P

pozdravi kosmatinkoo!! pa pani komaj čaka, da jo vidi  ::)

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1067 : 18 Marec 2011, 14:56:27
Hojla!

Takrat sem se zmotla in sm napisala da ima že 20 kg. :o Ima jih 30. ;D

Živa smo se kar zmenl pa se bomo učil priklon in ga tam tut pokazal. ;) Ampak mi boš vseen povedala za kkšne trikce in tko. :)
Zojč tut kumi čaka da vid Pani. :P

Lp , Zoja pa pošilja kup  :-* vsem medvedkom!

ludvik

• *
Odgovori #1068 : 24 Marec 2011, 21:17:14
Ja, pridno rastejo teli kosmatinci.
Ludvik je imel v ponedeljek eno leto. Pripenjam par slikic iz praznovanje  ;D.

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1069 : 25 Marec 2011, 20:57:18
Vseeee najbolše leptko! :-* :-*

Medvedka

• *
Odgovori #1070 : 25 Marec 2011, 22:51:12
vse najboljše Ludvik!!!! in vsem ostalim U-jevčkom!!!  :-*

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1071 : 26 Marec 2011, 22:36:39
Hejlaa!

Evola tuki je par slik od Paniye in Zoje  :P :

čudovita Panjuša. :-*

športnica. :P

:o vodaaaaaaa!

kera je močnejša  :)

nš cukrček! :-*

učne urice. ;D

LP!!!

Ron_landseer

• *
Odgovori #1072 : 29 Marec 2011, 22:11:56
Pozdravček tudo od naju!
Nismo se lep cajt nč oglasl, sicr pa tudi ni veliko novega pr naju. U nedeljo smo bili na vzrejnem pregledu in smo srečali prav lepo psičko Teo, s katero se je Ron odlično ujel. Na vzrejnem pregledu je blo kr v redu, tak d bo Ron zj dobil vzrejno dovolilnico. Na treningih se odlično obnese, čeprav ma učasih kakšn slab dan in je trmast, drugače pa je kr pridn. Slikce pa naslednič.
Snežinka in Medvedka, mate čudovite slikce od vajinih lepotičk.
LP Sabina in Ron

Psi so zakon!!

ludvik

• *
Odgovori #1073 : 04 April 2011, 21:39:46
Zdravo ...

Evo par slikic naših kosmatincev iz nedeljskega srečanja ...

Lp, Irena

Medvedka

• *
Odgovori #1074 : 17 April 2011, 13:33:59
hej hej!
kdaj se spet kaj vidimo na kakšnem sprehodu??  :P :P 8)

Lp, Živa in Paniya

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1075 : 17 April 2011, 13:42:29
Hooj ! :)

Ja mi smo takoj za to! Bi blo pa fajn da bi nardil en večji srečanje z več Landseerji. :P

Naša Zojča je zdej stara že 6 mescov ! :-* Vse najnaj še ostali Z bandi ! :-*
Slikce pridejo kasnej.

Zoja je vse bolj pridna edino kar nas moti je njena groba igra s psi.  :-\ Ampak smo najdli rešitev in ji zdej zmeri k kšnga psa uščipne al pa laja nanga ji rečemo ne in jo damo na sedi.  ;D
V šolici ji gre supeeeeer  8)

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1076 : 17 April 2011, 13:54:42

:P

in še naša 6 mesečna lepota. :-*

Lumesa , kako je pa kej Ziggy ?  :)

Ron_landseer

• *
Odgovori #1077 : 18 April 2011, 22:03:26
Hoj!!
Snežinka, čudovite slikce, pa vse najbolše Zojči za 6 mescev, je že ker velika in vidm da pridno raste ;D
Glede srečanja pa tud mene zanima, bi se jst pa Ron pridružla, ne glede na to kje bo. Na treningih nama gre super in smo ga končno odvadli straha pred višino, zj brez problema skoči na vagon al kakšno višjo stvar, in lepo hodi po vagonu brez straha. Začel je tudi iskat razne predmete po avtih, in očitno ima dobr nos za to. :P Vsi smo zadovoljni z njim, ker mu gre odlično. Tud strela iz pištole se ne boji in zna razlikovat razne predmete, kot so palica, žoga, obleka,...Čez kakšne pol leta bo odličen šolski pes, glede na to da pred kakšnim letom ni nikakor hotel sodelovati, zj je pa odličen... Slikce pa kmalu, sm kr lena za slikat, ampak bo, bom tud kakšno s treninga prlepla... ;)
LP SABINA IN RONY

Psi so zakon!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1078 : 19 April 2011, 21:40:52

Hejla!

Sabina , vidm da je Ron postav pravi korenjak  :P res upam da se bomo vidl na kšnem srečanju da se bosta z našiim  >:D spoznala.  :D
Na razstavo Zoje zdej ne bomo pelal - smo na to čist pozabli  ;D upam pa da pridemo samo pogledat. A veš če bo še ker pes ?

Romana je rekla da bi imeli srečanje lahko pri nje samo še za datum se je treba zment.  ;)

Zoja zna zdej že lepo narest prostor in hoditi poleg.  :-*

tkole smo pa jedl tortico  :P

Tihomir

• *
Odgovori #1079 : 24 April 2011, 10:57:24
Pozdrav landseeroljubcima od landseerske bande iz Hrvaske...