Landseer

cartika · 367357

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1140 : 31 Julij 2011, 12:52:47
Vidim, da vsi uživate s svojimi kosmatinci, Snežinka imaš čudovite slikce od Zoje in že pridno raste. Kok kg pa ima zj Zoja?

Zoja ma 44 kg , visoka je pa okol 70 cm.  ;)

Še par slikc od Ludvika & Zoje :

ludvik

• *
Odgovori #1141 : 01 Avgust 2011, 21:34:16
Neja in Ludvik

ludvik

• *
Odgovori #1142 : 01 Avgust 2011, 21:54:13
Sej bi dali še več slik, pa nimava pojma, kako...

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1143 : 10 Avgust 2011, 22:20:22
Par slikc od Ziggy- ja in tečke gonečke Zoje   :D :

Medvedka

• *
Odgovori #1144 : 16 Avgust 2011, 21:11:09
ooo, kok suuuper slikice ... mi2 s pani bi šeeeee  :-*

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1145 : 30 Avgust 2011, 23:42:23
Živjo ! (:

Evola par slikc od naše Zoje :

Zoja & Brina :

:P Slike so vse od Vide Jocif.

Smo se pa udeležila razstave ( CAC Trbovlje ) in je dobila prav-dobro oceno.  :-*

Več slikc bom naložila naslednjič. ;)

dedina

• *
Odgovori #1146 : 20 November 2011, 18:57:52

UDE  :)    in   VIKI   :)

Medvedka

• *
Odgovori #1147 : 26 November 2011, 21:59:21
wow, zdej je pa zojča res že praumu psu podobna :P ni več tak mali bacek!!!  :-*

Dedina, vi pa imete res dve backasti luuuuškani kepi  :-* :-* to je dela z njimi!!! Iz kje pa sta?? luškano, res  :o kako pa sestrica panda??? pa lepotec Lars??

še slikica mojih dveh pobalinov:

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1148 : 29 November 2011, 17:32:06
O !!  :o Končno ste se prebudili. xD

Čestitke vsem za nove pridobitve , dedina mali dve sta res pravi lepotički , še posebaj Ude. :-* Medvedka kdaj se bomo kaj dobil , da bomo spoznal malega črnuha.?  :D

No Zoje je zaključila z malo šolo , malo jo muči puberteta  :D , naučila se je veliko novih trikcev in spoznala veliko novih prijateljev.  (:
 Uspešno je opravila tudi preiskus za psa terapevta , zdaj pa jo čaka še veliko dela.  ;D

Tudi mi imamo novega člana ; to je maček Smokey s katerim se Zoja že zelo dobro razume.

Še par obljubljenih fotk.:

(c) Vida Jocif

(c) Maja Šimenc

(c) Maja Šimenc

Lp ..

Jazz

• *
  • Pesjanska zasvojenka...
Odgovori #1149 : 29 November 2011, 18:18:09
Zoja je lepotička. :-* Zadnja slika je pa the best. :-* Faca mala.... :D

Dogs are best friends ever!

Medvedka

• *
Odgovori #1150 : 01 December 2011, 21:52:39
ooooo, superca  :o :o :o :o :o kje pa ste opravljali preizkus za terapevta??? ful dobre slikice!!!!

povej, kdaj se kaj vidimo??? trenutno sem leteča, dokončujemo naš novi hlevček, kupujem še enega konja, Paniya mora kao mirovat zaradi hude oblike erlihije  :'( ampak bo že ... si bom vzela čas, povejte, kdaj se kaj v bližini - lahko bi prišli pogledat h konjem, tam pa bi pustili še psom, da se zdivjajo. (nisem več v Trnovem, ampak v Zadobrovi)

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1151 : 02 December 2011, 18:27:34
Preizkus sta opravli pri Tačkah pomagačkah. ;)

Joj , boga Pani. :'( Upam da bo vse uredu.. Držimo pesti !  :-*
Jaaaaa  :o mi smo za. Se bomo še zmenli za dan in uro. (:

Medvedka

• *
Odgovori #1152 : 04 December 2011, 01:39:30
lepoooo, teta Paniya je ponosna na "malo" Zoiyo  :-* :-* čestitke!!  :o

tudi mi upamo ... ampak bo že, gre počasi na boljše  ;) pokličite ko boste lahko, jaz sem čiiim več tam, sploh zdaj, ko imamo malega žrebička!!

Ron_landseer

• *
Odgovori #1153 : 08 December 2011, 13:45:46
Pozdrav vsem kosmatincem in lastnikom!!!
Dolgo se nisva javila, pa sem se odločila mal napisat o našem kosmatincu. Ron je dosegel trimestno številko na tehtnici, ima 101 kg, vendar ga bomo čez zimo mal bremzal glede hrane, da ne bojo preveč trpel kolki in sklepi, ker ko bo sneg bo čist nor in bo skakal po snegu, p je boljše, če bo mal lažji. Zaključili smo šolanje, naredu je BBH izpit, več pa ne gremo, ker je za nas čist dovolj priden  :). A pride kdo pogledat ali razstavljat na razstavo v Celje 17.12.2011, pride tudi Romana, in bi bilo lepo, če bi se nas zbralo v čim večjem številu, da mal poklepetamo o naših medotih  ;D.
Čudovite slikce od vaših landseerjev prekrasn slike in čudoviti psi, Dedina a ta mala srčka sta od Pande pa Larsa, Ude pa Viki?
Pa še nekaj slikc od našega velikana :).

Lep pozdravček, Sabina & Ron :-*

Psi so zakon!!

dedina

• *
Odgovori #1154 : 11 December 2011, 17:57:53
Pozdarvček vsem  :P

Za naši dve mali smo prepotovali kar 2000km. Po Viki in Ude smo šli na Madžarsko - Ukrajinsko mejo. Pridni sta in lepo napredujeta  ;D ter se že učita ukazov pšoslušnosti. Mi pa samo čakamo dan, ko ju bomo cepili ter potem lahko šli  ;) ''mal naokrog''.
Upam, da je Paniya že dobro... pošiljamo ji   :-* poljubček.
Ron, ti pa boš moral kar na  ;) dijeto.
Zoja in  :P puberteta... to bo še zanimivo.

:) Vsem kosmatincem želimo lep in razigran december!  :)

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1155 : 11 December 2011, 20:36:10
Ron_landseer pri nas bodo verjetno šli ( jaz ne ) ampak Zoje ne bomo razstavljali , jo bojo pa mogoče vzel s sabo. ;D

dedina joj te mali kepici  :-* :-* in Ude me je čisto očarala , me spominja na Zojo , ko je bila mala.  :o
glede pubertete.. :D ja bo zanimivo , ampak kar lepo napredujemo.  ;)

No Zoja je zdaj , ko se je shladilo prava norka. Za žogami teče kot nora , in nasploh se sploh ne utrudi.  :o še par slikc , čeprav so slabe kvalitete :

Lp.. :)

Ron_landseer

• *
Odgovori #1156 : 16 December 2011, 23:21:52
Hej!
Ron je zrihtan in čist, d se kar sveti v temi :P. Upam, da se kaj vidimo jutri v Celju. Popoldne se vrnem z obvestili, kako se je Ron odrezal. Upam ,da se vrnem z dobrimi rezultati :P.
LP SABINA & RON

Psi so zakon!!

Ron_landseer

• *
Odgovori #1157 : 20 December 2011, 13:21:41
Pozdrav!
Na razstavi smo imelo popolno katastrofo. Šli smo domov preden je bil Ron na vrsti, namreč stali smo pred ringom, ko je eden od psov, ki je bil v ringu, prišel ven in zarenčal v Rona ter ga zagrabil za dlako. Ronu se je seveda ''zmešalo'', hotel ga je nazaj napasti, vendar smo ga umirili, vendar je bil medtem ko smo čakali na vrsto tako živčen in vznemirjen, da smo šli domov. Nismo ga hoteli vznemirjat in nismo želeli da bi bil tako živčen, in smo šli domov. Sej bo pa drugič boljše. Pa še dvigalo ga je vznemirilo in je bil preveč živčen. Če ga ne bil tisti pes napadel, bi bilo veliko boljše in Ron bi se veliko lepše obnesel in dobil kakšen naziv. Ampak nismo jezni na Rona, ker ni bil nič kriv. Sj bo v LJ boljše.
LP Sabina in Ron

Psi so zakon!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1158 : 22 December 2011, 18:22:14

dedina

• *
Odgovori #1159 : 23 December 2011, 20:39:27
VSEM SKUPAJ ŽELIMO LEPE PRAZNIKE IN USPEŠNO, SREČNO TER PREDVSEM OBILO ZDRAVJA V PRIHAJAJOČEM SE LETU!

dedina

• *
Odgovori #1160 : 23 December 2011, 20:45:07
Danes smo malce trenirali hojo poleg in punci sta bili res  ;D pridni...
Po treningu smo malce pozirali  ;) ... nato pa je sledil zasluženi počitek.

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1161 : 03 Marec 2012, 20:15:31
živjo  ;D
Po dooolgem času se mi spet javljamo  :o Zoja je kot zmerej pridna :D
Še par fotk :
(c) Katja Crček

Metuljčica_

• *
Odgovori #1162 : 15 Junij 2012, 11:19:15
Živijo  ;D
Sem čisto nova na tem forumu.. :) Pritegnile so me pa vaš slikce lepotcev-Landseer-jev... res čudovite živali!!  :) Že kar nekaj časa razmišljam o nakupu
psa te pasme... pa me zanima, kaj priporočate... psa ali psico? :) Cena je pa verjentno okoli 1000€,ane?  ;) še kakšne pomembne informacije?  ???
Res mate lepe pse!!!!!!!!!!  8) :P
Hvala ,lp :)

“Ne obstaja psihiater ki bi vam pomagal tako kakor pes, ki vam poliže lice.” (Ben Williams) :)

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1163 : 08 Julij 2012, 23:15:56
Živjo  ;D

Pri Landseerjih so pogosto samci dominantni in bolj težavni, seveda se najdejo tudi izjeme  :) in pri samicah je isto. So pa samci kar dosti večji od samic.
Mi imamo doma psico ki - sicer se je sedaj zelo poboljšala- ima trenutke ko npr. vidi teči drugega psa po travniku.. takrat postane čisto drugi pes; začne lajati in hoče iti tja k psu. V takem primeru si ne predstavljam da bi mi to naredil prbl. 30 kg težji samec  :o
Je pa tvoja odločitev :)

Ja cena je okoli 1000 €  :)

Kaj te pa še zanima hehe?  :D Landseerji rabijo veeliko prostora, fino je če boš šla s svojim psom v šolo, zelo radi delajo npr. trikce in se jih da zelo lahko zmotivirati  :)

; še p

Lalala..

• *
  • Cintie Vinna perla <3
Odgovori #1164 : 19 Avgust 2012, 09:45:14
Pozdravljeni  :),

tudi mi imamo doma 16 mesečno landseerko z imenom Citnie. Videla sem slikice vaših prekrasnih kosmatincev in se odločila, da bom še jaz objavila kakšno fotko  ;D. Zelo so mi všeč vaši kužki, res so krasni  :o.
Upam, da vam bodo slikice všeč  :).

P.S. ali mogoče kdo pride na CAC Trbovlje, mi bomo tam z našo Cintie?  ;D

Lep pozdrav

Lalala..

• *
  • Cintie Vinna perla <3
Odgovori #1165 : 19 Avgust 2012, 09:46:01
Pa še dve slikici  ;D

taira7

• *
Odgovori #1166 : 31 Avgust 2012, 17:20:50
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem ponosna lastnica Landseerke in sem odkrila tale fajn forum :).
Rodovniško ime moje psičke je Taira, mi pa smo jo "prekrstili" v Pupo. Zdaj je stara 19 mesecev in je nagajivka in pol. Zelo je navezana na družinske člane in je izredno dober čuvaj (kar naj nebi bila značilnost landseerjev). Verjetno zato, ker je imela dobrega "inštruktorja" našega drugega kuža mešančka :).

Metujčica, ni čudno, da te je ta pasma očarala  ;D
Jaz osebno imam raje psičke, ker se mi zdi, da so bolj nežne, z več občutka in nagonsko se bolj držijo hiše.
Moj stric pravi, da pes pušča bolj izrazit vonj kot psička-mogoče je to res, mogoče ne, tega si ne upam trditi.  Samčki so prav tako čudoviti, seveda bolj mogočni, večji.

P.S.: Cintie in Zoja sta res lepotički in pol, čestitke lastnicama ;).
Pozdravčke.

Lalala..

• *
  • Cintie Vinna perla <3
Odgovori #1167 : 02 September 2012, 15:11:57
Pozsravljena Taira7!
Ali lahko uprašam iz katere psarne je Pupa... Namreč mi smo imeli namen vzeti psičko Tairo, bili smo tudi že na vezi z lastniki (na hrvaškem), pa se potem nismo odločili, smo raje še nekaj časa počakali in vzeli Cintie.  ;D

ps. hvala za lepe besede  ::)

LP

Lalala..

• *
  • Cintie Vinna perla <3
Odgovori #1168 : 02 September 2012, 15:34:55
Pa še nekaj sem pozabila uprašati. Iz katerega konca Slovenije pa ste? :)

taira7

• *
Odgovori #1169 : 05 September 2012, 11:42:10
Zdravo!
Taira oz. Pupi je iz  hrvaške, natančneje iz psarne Sent Hadrian.  ;D
Mi pa smo se dogovarjali za eno drugo psičko, Zito, potem smo šli na obisk in je bila na voljo še Taira in smo se zaljubili vanjo :). Se spomnim, da je gospa Marija rekla, da si je ena družina iz Slovenije premislila ali nekaj v tem smislu... Ne boš verjela, ampak večkrat sem pomislila, kaj bi bilo, če Taira ne bi prišla v naše roke (torej, če bi vzeli Zito, ki je bila bistveno bolj miren mladiček, Taira pa je bila že od malega pravi živec), življenje bi bilo res prazno brez tega našega sončka. Zanimiv splet okoliščin ane?
Drugače pa sem iz okolice Ptuja, pa vi?
Sem slišala, da je Cintie od daleč, kako je kaj s tem, ko uvoziš mladička? veliko papirnate vojske in tega? Ali vse poteka normalno?
Pozdravčke vsem!  ;D