Sky- glede razstave je tako, midva s fantom sva predlansko leto in če se prav spomnim še eno leto prej s sabo vzela psa in sva brez problemov prišla notri. Nihče ni nič preverjal, še vstopnine nisva plačala, ker so verjetno mislili, da sva prijavlena na razstavo. Mislim, da tudi neprijavleni psi lahko pridejo na razstavo nisem pa 100%, zato je bolje, da se pozanimaš še kje drugje.
Če si mu odščipnila noht je v redu in če se psu ne razcepi noht pregloboko (do tiste žile, ki je v nohtu), da teče kri, po moje ne bi smelo biti problema. Verjetno kot praviš je res malo preveč norel.
Jest Šemi ne pustim kopat lukenj pa ima ves čas umazana ušesa in sem že skoraj obupala nad čiščenjem. Tudi naš prejšni pes ni imel nikoli umazana ušesa v vseh svojih 13ih letih. Nekaj časa sem ji jih čistila zelo pogosto, sedaj pa takrat ko se spomnim in še ta svinjarija gre tako težko dol, zato pa ji večkrat samo pogledam in povoham, da ne bi dobila slučajno kakšnega vnetja.
Lp
Živali niso manjvredna in ne podrejena bitja, ampak so neka druga ljudstva, ki so skupaj z nami vpletena v življensko in časovno mrežo na Zemlji!
Tina & Šema