Joj , joj, smo že kar v zaostanku..Morem kakšno slikico naše Noore prilepit

Vedno več nas bo na tem forumu počasi, super

No, kaj je pri nas novega, Noora je, meni se zdi, v nekem butastem obdobju, ko je en dan taki angelček, da na vem kaj ji še naj " v rit porinem", drugi dan je pa dobesedno čisto afnasta. Prav čakam zjutraj, ko sezbudi, kakšen dan nam sledi

Dokončno(vsaj upam) je začela obvladati ukaze, kot so: ne, stran, taco, drugo taco, prostor, sedi, počakaj, počasi, pridi, gremo,...Mislim, da me je zdaj res začela razumet, ko ji kaj govorim...No, vsaj približno

Zrastla je zelo, noge ima že zdaj kar precej močne, glava je vedno večja, rep je postal lepo košat, tako kot pri vaših, malce starejših landseerjih. Mislila sem, da bo postalo njeno bivanje v stanovanju vedno težje, ko bo zrastla, da ne bo imela dovolj prostora, ampak ta pes je čudež( ali pa ni, pa so psi pač taki). Ko je doma, se gipa zelo lepo, počasi(večino časa), pazi, da z repom ne pomeče vse dol s polic(spet večino časa), pač kulturna in uvidevna je

Ko smo pa zunaj, pa se spremeni v istega otroka, kot je vedno bila. Pravilo je, da se enkrat na dan sesa, kar pri stanovanju ni problem, ker si hitro "fertik". Nehala se je tudi "pajtlat", oziroma otresavat v stanovanju, ko jo prime, pač gre na balkon in se otrese, pa pride nazaj..Glede na to, kako velik je ta pes, koliko gibanja potrebuje, se mi zdi, da je odlično prilagodljiv za življenje v hiši, oziroma v stanovanju.
Bil bi že čas, da pripopam kakšne slikice, vendar zdaj ne morem, ker sem v službi...
Vaši psi so čudoviti!
Lp