Landseer

cartika · 367814

dedina

• *
Odgovori #540 : 07 November 2008, 12:57:02

Čeprav je tu že november, si še vedno zmočim tace...
vaš Lars  :P

Medvedka

• *
Odgovori #541 : 07 November 2008, 18:18:12
ojla!!

Dedina, mi smo dali te rumene 2m dolge plošče za tla, ampak puščajo barvo... (bom še te prelakirala...  ;) ). Tudi mi ne bomo hiše postavili kar direkt na tla, spodaj bomo dali letvice in pa stiropor. Je pa res, da smo mogoče vse naredili malo prehitro. Za te rumene dile smo dali 15eurov...

lp

od-bartolovca

• *
  • "SEMPER FIDELIS"
Odgovori #542 : 09 November 2008, 12:46:37
Res so ''sladke'' kot cukrčki... ::) in komaj čakam, da pride tudi naša Pandica domov. Rada bi pohvalila tudi vaše fotografije, saj ujamete v foto-objektiv čudovite trenutke (v teku, igri...). Res vredno pohvale!  ;)

fala zbilja su u pravom trenutku slikane male buhtle držimo ti fige za tvoju Pandica

Slika v podpisu ni dovoljena, administrator.
http://www.landseer-od-bartolovca.com

*Sky*

• *
Odgovori #543 : 11 November 2008, 17:21:15
Slike Gerinih lepotcev:

Peppino in Pax kleine sonntag 5 tednov

Peppino kleine sonntag, 5 tednov

Pax kleine sonntag, 5 tednov

Pax kleine sonntag, 5 tednov

Peppino kleine sonntag, 5 tednov

LP, Katarina

Medvedka

• *
Odgovori #544 : 12 November 2008, 22:19:45
oooooooo, res so posrečene slikice!!!! Ti malčki so res taki cukri!!!!!  ;D

dedina

• *
Odgovori #545 : 13 November 2008, 07:43:47
Ma so  :o cmočki..... Peppino je pa res podoben očetu! Poglej samo kakšno glavo oz. nosek ima...

Medvedka

• *
Odgovori #546 : 27 November 2008, 16:24:48
No, tuki je še ene par slikic od malih kepic....

dedina

• *
Odgovori #547 : 28 November 2008, 18:55:50
Medvedka, pozdravljena! Na teh slikicah je tvoja mala landseerka? Ste že šli po njo, kako ji je ime,...
Lepo se imejte!  :P

dedina

• *
Odgovori #548 : 28 November 2008, 19:18:10

...to je pa naša Panda...

od-bartolovca

• *
  • "SEMPER FIDELIS"
Odgovori #549 : 28 November 2008, 19:24:04
pusa prekrasnoj  Pandi

dedina

• *
Odgovori #550 : 29 November 2008, 12:49:01
pusa prekrasnoj  Pandi

O, hvala!  :)
Vašo pohvalo cenim, saj je izrečena iz ust odličnega poznavatelja landseerjev.  ::)

Medvedka

• *
Odgovori #551 : 30 November 2008, 09:02:43
Ne, na teh slikicah ni naše Paniye.... Ponjo gremo šele proti koncu decembra (še 19 dni  ;) ), ker imam takrat počitnice, pa še vedno nismo do konca prenovili terase...  :-\
Kaj pa vi, ste že šli ponjo??

To je naša Paniya:

od-bartolovca

• *
  • "SEMPER FIDELIS"
Odgovori #552 : 30 November 2008, 22:11:31
Evo bili smo na izložbi ovaj vikend i bio je dosta uspješan za nas jer je opet najmlađi pas sa 11 mjeseci pobjeđivo dosta starije pse

Bongo od Bartolovca--odličan,PRM,najljepši mladi pas pasmine,prvak pasmine BOB,sudac Tomasz Bborkowski (PL)

Anschy v. Amber Lake--odličan,CAC,r. CACIB,sudac Tomasz Bborkowski (PL)

CACIB Zagreb-30.12.2008.

Bongo od Bartolovca--odličan,PRM,najljepši mladi pas pasmine,prvak pasmine BOB,Zagreb winner cup,central-estern european cup,sudac Štefan Šinko (Slo)

Anschy v. Amber Lake--odličan,r.CAC,sudac Štefan Šinko (Slo)

dedina

• *
Odgovori #553 : 01 December 2008, 10:19:41
Mi smo včeraj pripeljali našo Pando!  ;D
Po poti je bila tako pridna punčka... do Ptuja je bila mirna, nato pa smo jo podkupili z mrvico bureka in tako se je sproistila, da smo se celo pot smejali. No nekajkrat je še po 15min zaspala. No... bilo je super. Predstavili smo ji našega Larsa, ki je od navdušenja skakal in lajal. Pomisli, da se ga sploh ni ustrašila... res je pogumna... res je faca! :P Nismo pa ga pustili zraven, da je ne pohodi (taka mrcina). Ker je zdaj tako hladno, smo ji priprabili v spodnji etaži hiše prostor. Tam imamo tudi štedilnik in smo ji zakurili ogenj, da ima toplo (mogoče še prevroče). Za družbo je imela radio in štiri kanarčke, ki so ji žvižgali. Ponoči je spala nekje do štirih zjutraj. Takrat je začela jokati, pa sem takoj šla po njo in bila je presrečna. Ta teden je ostal mož z njo (porodniški dopust  ;) ). Komaj čakam, da pridem iz službe. Res je prava lisička  :P in se zna prikupit.
Še pozdrav in upam, da vam dnevi čakanja minijo čim hitreje.

Seerland

• *
  • Noora je najbolj nora :-)
Odgovori #554 : 01 December 2008, 10:24:09
Dedina, iskrene čestitke, zdaj je pa res vaša :) Želim vam veliiiiiko veselja z njo in Larsom, da se bosta super razumela!!

Lp

dedina

• *
Odgovori #555 : 01 December 2008, 11:21:05
Dedina, iskrene čestitke, zdaj je pa res vaša :) Želim vam veliiiiiko veselja z njo in Larsom, da se bosta super razumela!!

Lp

Hvala! Res srčno upam, da se bosta štekala, le nekaj dni bomo zdaj previdni in ju počasi spoznavali. Ja na Larsa pa bom pazila, da ne postane ljubosumen. Zdaj tudi njega več crtam. Včeraj je imel ''super'' večerjo. ;)

dedina

• *
Odgovori #556 : 01 December 2008, 11:23:44
Ivica, čestitam za uspeh  :o na razstavi v Zagrebu!

dedina

• *
Odgovori #557 : 01 December 2008, 11:26:56
Oprosti, nič te nisem vprašala, kako je kaj z Nooro. Pošlji nam kakšno novo fotko!
Pozdrav  :-*

Seerland

• *
  • Noora je najbolj nora :-)
Odgovori #558 : 01 December 2008, 11:44:14
Hvala, Noora je super. Okusila je prvi sneg, se ji je mešalo :)
Slikice pa res pridejo, smo meli na veliko trgovanje in menjavanje mobitelov, tako da je treba na novo poslikati. Čakam tudi na vaše slikice :)

Lp in lepo druženje

dedina

• *
Odgovori #559 : 01 December 2008, 11:53:34
Groza,  >:(  v petek smo ugotovili, da se nam je pokvaril fotoaparat. Nihče ga ni tikal, kar sam od seme... :'( ne deluje več!!!
Bom morala h kolegici na posodo, saj si teh lepih trenutkov ne morem predstavljati brez, da bi to večno shranili na fotografijo.

Medvedka

• *
Odgovori #560 : 01 December 2008, 16:13:35
ja, poznamo take probleme....  :-\ Ampak na srečo pr ns vedno najdemo rezervo, ker imamo veliko fotoaparatov :)

dedina

• *
Odgovori #561 : 05 December 2008, 16:54:12

Tako čudno je fotoaparat crknil in kot strela z vedrega je začel znova delovati!  :D
Dolžna sem vam še kakšno fotko naše Pande in vam tako pošiljam eno za pokušino.

dedina

• *
Odgovori #562 : 05 December 2008, 17:12:53

Več pa, ko bo sonce in bo lahko Panda tudi zunaj pozirala. :P

Pa še nekaj o našem Larsu...

Medvedka

• *
Odgovori #563 : 05 December 2008, 18:33:44
Vidim da mala uživa!!! Kako pa se razumeta z Larsom?

Jaz pa še vedno odštevam dneve im mislim, da bo naslednjih 14 dni najdaljših v mojem življenju...

dedina

• *
Odgovori #564 : 05 December 2008, 22:25:00
Vidim da mala uživa!!! Kako pa se razumeta z Larsom?

Jaz pa še vedno odštevam dneve im mislim, da bo naslednjih 14 dni najdaljših v mojem življenju...

Ja... Panda res uživa... ima srečo, ker zunaj zebe oz. non-stop dežuje in tako živi z nami v stanovanju (ponoči v kleti oz. večnamenskem prostoru). Tako samo tekamo za njo in iščemo ukradene plišaste igrače, pa copate, kuhinjske cunje,... ja pa brišemo lulanje... Ni važno, to je za nas nekaj čisto normalnega in predstavljati si moraš, da je to dojenček :o . Z Larsom sta bolj malo skupaj, ker kot sem že omenila le dežuje in dežuje... >:(, v stanovanju oba ??? :-[ To bi pa res bilo nekaj norega oz. kar potres! Po njegovem obnašanju mislim, da jo bo kar hitro sprejel.
Praviš, da še 14 dni... :-\ Držim pesti in z vašo družino odštevam te dolge dni. Potem pa bodo počitnice in boš lahko uživala. Ta teden je bil mož doma in oba sva se kar pravilno odločila, saj za začetek v novem domu res rabi kuža nekoga ob sebi.
Še lep vikend tebi in tvojim doma!  :-*

Pozdrav tudi vsem ostalim, ki ste na našem forumu! :-* :-* :-*

*Sky*

• *
Odgovori #565 : 07 December 2008, 12:02:26
Panda je res lepa. Mislim in upam, da se bosta z Larsom lepo ujela.

Medvedka: zadnje dneve pred prihodom Sky-a v naš dom, sem si namenoma naredila natrpan urnik. Tako so dnevi hitreje minevali. Poizkusi- mogoče bo tudi tebi pomagalo ;).

LP, Katarina

venera

• *
  • Šema
Odgovori #566 : 07 December 2008, 12:44:36
Dedina iskrene čestitke za novo pridobitev. Kako ji je pa ime?

Medvedka, tebi pa naj čas čimhitreje mine.

Mi pa takole uživamo na snegu:

LP, Tina

Živali niso manjvredna in ne podrejena bitja, ampak so neka druga ljudstva, ki so skupaj z nami vpletena v življensko in časovno mrežo na Zemlji!
Tina & Šema

Medvedka

• *
Odgovori #567 : 07 December 2008, 12:52:14
Hvala vsem!

Sky, hvala za nasvet - že kar prakticiram. Že tako imam veliko dejavnosti v prostem času, zdaj pa vsako prosto minuto lakiram deske za uto ali pa pospravljam doma (imamo namreč vse tako postavljeno, da bo raj za malo kepico, za nas pa ogromno škode in dodatnega dela...  ;) )

Venera, slikice so krasne - od kod ste, da ste imeli tak sneg? Pri nas je bilo sicer kar nekaj snega, ampak je skopnel v dveh dneh in ga je nadomestil dež...

lp!

venera

• *
  • Šema
Odgovori #568 : 07 December 2008, 13:02:28
Jaz sem z okolice Jesenic. Tudi pri nas je sedaj manj snega, ker je potem deževalo in snežilo (čofta).

LP

Živali niso manjvredna in ne podrejena bitja, ampak so neka druga ljudstva, ki so skupaj z nami vpletena v življensko in časovno mrežo na Zemlji!
Tina & Šema

dedina

• *
Odgovori #569 : 07 December 2008, 18:07:41

Panda čaka kosilo...

Tokrat je ukradla racmana in ga nameravala demolirat na prafaktorje...

Danes je končno pokukalo sonce in nadaljevali smo z izgradno boksa. Bili smo pridni, saj smo delali do teme. Na pomoč sta nam priskočila tudi nono in nona. Nona je skrbela za kosilo in Pando... :-[ da vam ne povem, kako ji ji Panda nagajali... jo grizla... jo žicala samih dobrot... ji non-stop lulala... >:( Na koncu dneva je priznala, da je hujše paziti na tako psičko kot na malega otroka.
Jutri gremo vsi v službo, sin v šolo in bo sama do petih popoldan. Kdo ve, kakšno presenečenje nas bo čakalo v kleti... ???
Upam, da bo tudi kje tu bliže zapadlo toliko snega, da se odpravimo na potepanje po zasneženih poljanah. Lars bo nor... Panda pa ne vem... mogoče pa je le še premajhna in je nevarno, da se prehladi. V vsakem primeru, pa moramo igranje na snegu privoščiti našemu Larsu.
Pozdrav vsem skupaj  :-*