Ja, že z enim psom je veliko dela, kaj šele z dvema!!!
No, glede povodcev in vsega kar paše zraven pa mislim, da ni prav, da striktno prepovejo spuščati pse. Meni se zdi prav, da so psi na povodcu ko se sprehajajo po mestu, v Tivoliju ali kakšnih drugih parkih pa naj jim vsaj določijo prostor, kjer so lahko spuščeni in se igrajo... Lahko bi tudi uvedli da so lahko spuščeni samo šolani psi... meni je vseeno, se pa sploh ne strinjam s tem, da jih ne smemo spuščat! Zdi se mi, da je veliko lažje živet s psom, ki gleda kje si, ti sledi... Vidim Paniyo, kako se obnaša ko je spuščena in kako, ko je na povodcu in zdi se mi, da sva veliko pridobili s tem, ko jo spuščam... Seveda jo vedno primem, ko nama prihaja nasproti neznan pes ali človek in se najprej pozanimam, ali jo lahko spet spustim, si pa sloh ne predstavljam, da bi jo imela vedno pripeto.
Ja, Paniya pridno raste! Včeraj je lepo prestala sterilizacijo in operacijo oči. Zaradi oči bo morala imeti zaščitni ovratnik kar 10 dni, ne bo se smela igrat in skakat okrog. Ne vem, kako bomo zdržali teh 10 dni, ker je že zdaj polna energije, pa je šele 1. dan po operaciji. Se kar pozna, da je aktiven pes...
Jaz bom skoraj 100% prišla v Maribor, Paniyo pa bom pustila doma z ostalimi...
Uživajte v teh lepih dneh s svojimi medvedki!!!