Landseer

cartika · 367169

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #990 : 11 Januar 2011, 20:57:13
tuki je pa še par slikc naše Zoje. :D
verjetno jih že spet ne bo kazalo in bo samo link. :-[

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #991 : 11 Januar 2011, 21:06:15

naša pozerka  :o

Ron_landseer

• *
Odgovori #992 : 11 Januar 2011, 23:16:42
Prav žalostno za uno psičko.
Zoja je res prava lepotička in srčica. Na prvi sliki je lastnica zraun nje ane, je pa skoraj tako obarvana kot naš Ron, tista lisa ne repu in na plečih, zanimiva lisa čez pol pleč :D, luštkano, ko jo mate v hiši al v boksu?
LP

Psi so zakon!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #993 : 12 Januar 2011, 18:10:03
hej hoj!
na prvi sliki sem z njo jaz. :P
zdej jo mamo v hiši (kurilnici) kjer ima ograjen prostor.
drugač ma pa odzunaj že narejeno uto kjer bo ko bo velka. :)

no mam pa še par slikc. :D

na popoldanskem sprehodu...

ati gre.! :D

slikala sem z mobitelom zato so slabe kvalitete. ;)

LP!

Ron_landseer

• *
Odgovori #994 : 12 Januar 2011, 23:32:03
OJ!
Niso slabe kvalitete, prav dobre so, pa si si zmeri želela psičko al ste se tko določl, kje si pa prvič vidla to pasmo, mislim kdaj ti je postala ušeč, namreč jst sm si tega psa zaželela ko sm ga vidla na razstavi in sem definitvno vedla d bo to moj nasledni pes. Pa jo boš kej vodila na razstave al jo boš mela sam tako za sebe? Zelo hitro bo to velik pes, jst sm pr Ronu mislla d bo počas rastu, zdj mam pa naenkrat 84-kilskega psa za hišo:D, pa če jih ne bo dobu še več. :D
LP

Psi so zakon!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #995 : 13 Januar 2011, 19:55:14
Hooy.

ja mi smo mel najprej Bokserja pol je biu pa str pa je poginu. jz sm stara šele 14 let :o tko da smo se skupi z družino odločal za enga večjiga psa ,pa da bi biu lahko udzuni.

in pol smo se odločil za Landseer-ja. ja zmeri smo pa hotl met psičko. :D
kolk je pa Ron visok.? vrjetno je zloooo ogrom. no saj po slikah zgleda. :P

predn smo pa dubil Zojo sva pa z mami šle v Tivoli na sprehod z Živo in Paniyo in sva se takoj zaluble v to pasmo. ;D

uživite z vašimi kosmatinci.
 :-*

BiancaBučko

• *
Odgovori #996 : 13 Januar 2011, 20:03:17
snežinka*, krasna je  :o prelepa psička  :)

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #997 : 13 Januar 2011, 20:55:37
BiancaBučko hvala. :P

Ron_landseer

• *
Odgovori #998 : 13 Januar 2011, 23:20:45
HEI!
Ron ma plečno višino 82 cm, no pa sej ga boš tak vidla na razstavi odvisno kdaj pridete, mi pridemo ob pol 12, ker smo ob 13 šele na vrsti, pa učeri smo bli pr veterinarji in ga je vagal 85.6 kg, za 10 kil težji od mene, pa Ron danes praznuje svoj 2. rojstni dan :D, je dobil take lepo ogromno govejo kost, pa še pred kako uro jo je še zmeri glodal pr men u sobi :D, jutr ga mormo pa pelat u brežice, d ga okopajo pa sfrizirajo tko ko treba, d bo lep.
Pa še ena slikca, Ron nor na žogce, pa prec ko mu jo pokažem že na mene skače :D.

Tuki je pa še mal na mami skoču :D

LP

Psi so zakon!!

BiancaBučko

• *
Odgovori #999 : 14 Januar 2011, 09:15:10
Kako je velik  :o čudovit je  :)

Ron_landseer

• *
Odgovori #1000 : 14 Januar 2011, 20:44:38
Hei!!
BIANCABUČKO, hvala za komentar!
SNEŽINKA, pol se mi jutri vidimo, bolš d pridete mal kasnej, kr ob 10 se še no bojo vsi spi, pa tud nas ne bo, mi pridemo ob pol 12.
Tako Ron je sfriziran, so ga lepo uštimali, jutr pa kar bo, bo. Prijavljen je še en pes in ena psica, pa bomo vidl kdo bo najlepši. Jutr vam pa javim rezultate.
LP S&R

Psi so zakon!!

Ron_landseer

• *
Odgovori #1001 : 15 Januar 2011, 18:19:13
HEI!
Evo novice z CACIB LJUBLJANA. Ron je osvojil CACIB, CAC SLO in BOB. Počakali smo na izbor najlepšega psa FCI 2. ampak ni bil izbran v ožji izbor, tako kot lansko leto ne, ampak smo zadovoljni. Neja, lepo da sva se spoznali in da si videla Rona :D.
Evo Ronove nagrade.

LP

Psi so zakon!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1002 : 15 Januar 2011, 18:40:20
Hojjj.!

tuki je pa par slikc k je bla Zooiya stara 2 mesca in je bla veeeeelik manjša kukr je zdj. :D

zdaj sem veeeliko večja! :o

s prijateljem Daksom.(:

na obisku sta bili Paniya in Živa. ::)

zakaj ne morem skočt čez živo mejo. :P

Šema,Daks,Zooiya

Vse čestitke lepotcu Ronu :-* :-* in ja lepo da sva se spoznali. A bi lahko jaz objavla še kšno slikco od Rona iz razstave.?

LP!

Ron_landseer

• *
Odgovori #1003 : 15 Januar 2011, 19:10:52
Ja, kr objavi, ker jst nimam nobene, nismo mel cajta sploh slikat.

Psi so zakon!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1004 : 15 Januar 2011, 20:34:15
Hojjj.!

tuki je pa par slikc k je bla Zooiya stara 2 mesca in je bla veeeeelik manjša kukr je zdj. :D

zdaj sem veeeliko večja! :o

s prijateljem Daksom.(:

na obisku sta bili Paniya in Živa. ::)

zakaj ne morem skočt čez živo mejo. :P

Šema,Daks,Zooiya

ne bom pogledala. ;D

Vse čestitke lepotcu Ronu :-* :-* in ja lepo da sva se spoznali. A bi lahko jaz objavla še kšno slikco od Rona iz razstave.?

LP!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1005 : 15 Januar 2011, 20:54:40

ponesreči sem še enkrat objavila slike od Zoje. :-\

Sabina upam da ti bojo slike od tvojga lepotca ušeč. :P

Ron_landseer

• *
Odgovori #1006 : 15 Januar 2011, 23:57:48
HEI!
Hvala, ker si objavla slikce, pa d si ga slikala, kr mi nismo mel cajta sploh ga slikat, je tok dela z njim. Zelo so lepe slikce, pa tud od Zoje, ful je lušna, pravi mali srček :D.
LP

Psi so zakon!!

lumesa

• *
Odgovori #1007 : 17 Januar 2011, 09:39:51
pozdravljeni, je kje opisano kako slikce naložiš?

Ron_landseer

• *
Odgovori #1008 : 17 Januar 2011, 18:42:47
greš na www.shrani.si, pa ko ti sliko naloži, pa tam prekopiraš, ko piše koda za forum, to prekopiraš pa sem nalepiš...

Psi so zakon!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1009 : 20 Januar 2011, 21:37:50
Hooj!

no nuben zdj več ne piše zato bom jz kej napisala o naši Zooiyi. :P
v nedeljo je mela že kr 19 kg.!!! :o
lumesa čim prej objavte slikce od Ziggy-ja. :D
medvedka kako da se pa vidve s Paniyo nič več ne oglašata na forum? ;)

med februarskimi počitncami bo pa naša Zooiya imela super družbo-dve hrtinje pasme Whippet. ;D
do takrt pa ne bom imela nobenih slikc.

upam da forumček ne bo izumru. 8)

pozdravček in  :-* vm pošilja Zooiya.!

Neja.

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1010 : 21 Januar 2011, 21:41:57

Medvedka

• *
Odgovori #1011 : 21 Januar 2011, 23:09:07
Snežinka - super blog, fuuul hude slike in počohljaj svojo Zooyiko!!!!!  :o :o

Za Rona pa sploh čestitke! res je super kužon, škoda da se nismo mogli zmenit, bi ga prav rada spet videla. Nazadnje sem ga pri dveh mesecih XD katastrofa!!  :P

ja, midve sva pa na polno skozi v akciji, slik sploh še nisem dala nobenih iz fotoaparata ...  ::) obup ... saj mogoče bo pa sčasoma bolje in se kmalu bolj konkretno oglasiva XD

LP!!!!!

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1012 : 23 Januar 2011, 19:06:07
Živjoo!

mi smo bli pa dons na sprehodu s hrtinjama in se je Zojča čist zmatrala k jih je hotla ujet. :D

mene pa neki zanima.. :)

a so se vaši kužoti podredill drugim psom?

na blogu  je pa še neki slikc od Athene in Ametiste (ko so ble skupi sm slikala z drugim fotoaparatom in nimam slik. ;) ;)).

LP!

lumesa

• *
Odgovori #1013 : 24 Januar 2011, 13:53:20
Pozdravljeni,

upam da se mi bo sedaj izslo s fotografijami.
V glavnem ZIGGY, iz legla 11.10.2010 je že pravi korenjak. Nekako ima že nagajivih 23kg, bil pa je vceraj ze tudi na ogledu slovenskega morja. Moram povedat, da sem zelo presenecen nad tem kako prenasa voznjo, saj v uri pa pol skoraj ni zajokal:).

evo slikce:

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1014 : 24 Januar 2011, 20:10:22
Ziggy je pa pravi srček čeprav ni kaj dosti podoben Zooiyi. (;

Kakšn je bil pa njegov odziv na taaako veliko vode? Zooiyo mislimo tudi peljati na morje,ker nas zanima kako ji bo všeč. :D
Je Ziggy drugače priden doma in na sprehodih? Ga mislite peljati tudi v šolo?

Naša Zooiya zdaj na sprehodih skoraj da ne vleče več saj ji že od začetka nismo pustili. Če pa smo na sprehodu še s drugimi psi pa nas nič ne sliši. ;)
Doma skoz ugutavljamo komu je podobna in se nam zdi da Irrasu . :D

Evola pa še par slikc od dons. (: verjetno sm edina k vas tok zasipam s slikcami  ;))

ušesek je mal smešn.(;

v gozdu. :)

lumesa

• *
Odgovori #1015 : 25 Januar 2011, 10:49:24
Pozdrav,

kar se tiče Ziggy-ja je zadeva sledeča:
kuža priden, tudi doma, samo malo ga muči sobna čistoča manjše potrebe, kadar misli izsilit kakšno njegovo željo. Navadili smo ga, da je priden, če gremo kam na obisk. Tudi spoštuje in sprejme to, da se uleže in pridno počaka. Čim več ga prav za to navajamo na drugo okolje, ljudi in seveda druge pse. Načeloma se jim podredi, samcem, ne mara oz. renči in laja pa na psice. Ampak tudi to ga bomo naučili, Moram povedat, da je izredno ineligenten. V slabi uri sma osvojila SEDI, TAČKO, LEPO TAČKO, LEZI in GLAS. Seveda to zdaj vadimo in brez priboljška zaenkrat se ne gre. Včeraj je dobil Ziggy-ja v solo - obvezno. Da se navadi drugih psov pa ttudi za to, da bo malo videl da ni nič kritčnega če uboga. Upam samo, da ne bo najbolj nevzgojen med vsemi ostalimi. Komu izmed "staršev" je podoben ne vemo, niti se ne ubadamo s tem, meni osebno bi bilo najbolj všeč ce bi staturo in težo pobral po Max-u :). Me pa zanima kakšni so kej ostali iz tega legla!!??

Glede izleta na morje je bilo res škoda saj je pihalo in to močno. Če temu ne bi bilo tako bi ga peljal na obalo pa, da vidim idziv "plavalca".:)

Zaenkrat lep pozdrav.

Inanna

• *
Odgovori #1016 : 25 Januar 2011, 11:49:25
Lumesa potem smo se pa srečali na morju - Izola :o Se mi je zdelo, da sem tega fanta že nekje vidla...na fotkah. Ampak je v živo še bolj lušten :-* ;D

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1017 : 25 Januar 2011, 21:54:46
Živjo!

vidim da je mali Ziggy zelo priden!

tistga glede šole vas nisem dobro razumela. ste že šli v šolo ali boste še šli? ;)
z Zooiyo bomo šli 1.3. ker je mami rekla da se takrat začnejo.

Zooiyo smo pa naučil : sedi,prostor,če kam skoči da gre dol...učimo jo pa še :čakaj ,pridi,glej me,tačko je pa znala prve dni nato pa smo na to čisto pozabili.za zabavo pa še okrog in osmico. :)

Zojo tut navajamo na ljudi,živali. Romana je tud rekla da je dominantna in da bomo mogli z njo malo več delati. Psom se pa ona ne podreja.

Z Zooiyo tudi mislemo iti malo na morje da vidimo kakšen bo njen odziv na toooliko vode čeprav zaenkrat vode še nemara tolko.
V Tivoli se bomo tudi odpravili ampak takrat ko bomo vsi pripravljeni. :)

lumesa če boste kdaj v bližini Ljubljane se lahko zmenimo in se dobimo z malima medvedkoma. (:

LP!!!!

lumesa

• *
Odgovori #1018 : 26 Januar 2011, 08:18:19
Pozdrav!

nekaj sem se zatipkal. Mislil sem da v šolo obvezno:)
Ja, tam nekje okrog marca se začnejo.
inanna, vidim, da je Ziggy kr prepoznaven:)

lp

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1019 : 26 Januar 2011, 18:58:21
živjo!

ja pri nas mami že išče pasje šole ( izbiramo med parimi šolami) in nato gre mala Zooiya v šolo.

dons sem ugotovila da že zna dat tačko in če ji rečem okrog gre kar sama okrog. (:

Zooiyo poznajo že vsi v naši vasi saj se jim zdi tak prikupen medvedek( veliko jih misli da je to bernardinec).(:. me prav zanima kaj si bojo mislil k bo zrasla v medveda. :o