Zahvaljujem se vsem, ki so na tem forumu spremljali rojstvo in razvoj naših mladičkov, se z nami veselili in nam in njim želeli vse najlepše in dobre domove. Hvala tudi za vsa ZS in obisk spletne strani.
O vsem sem sporočala, ker se mi je zdelo, da vas zanima, da radi pogledate njihove fotografije in preberete o njihovem napredku. Saj temu je forum namenjen in po obisku sodeč, je tako.
Žal pa se je spet enkrat pokazala meni nerazumljiva ( slovenska??) posebnost - v veliki meri in predvsem izven tega foruma ( ja, vsi se poznamo in vse se vrti v krogu), pa tudi na forumu - škodovati??, dvomiti, biti-boljši, pametnejši, vedeti-vse in komentirati za hrbtom. in pisati med vrsticami ( tudi takrat, ko so stvari jasne ).- žal od ljudi, od katerih bi to najmanj pričakovala. Žal tudi prevečkrat in na meji dobrega okusa in zato moram tole tule napisati. In žal mi res ni jasno, v čem je poanta vsega. Pa me tudi ne zanima...Ampak za vse je vendar dovolj prostora, ne?
In ne mi reči, da je tako med vzreditelji. Ni, sem dobila veliko pomoči iz tujine ( ja, jo lahko nudi tisti, ki pač kaj ve in je znanje pripravljen dobronamerno deliti ).
Upam, da ste ostali uživali z nami in našimi mladički, ki so tako rekoč vsi našli svoje domove. Zdaj niso več naši vendar upam, da bom lahko dodala še kakšno poročilo in fotko o njih.
Pogrešam jih , vsakega posebej

in se spominjam vseh njihovih vragolij