Da se spet malo oglasiva.
Ponovno sva bile na pregledu srčka na VF. Iris me je čisto osupnila, ker tako pridna pa res še nikoli ni bila. 7 veterinark se je z njo ukvarjalo 2 uri in pol, naredile so ji 3 EKGje, UZ, izmerile pritisk, vzele kri, jo izmerile. Na mizi je ležala tako pri miru, da je večino časa še držati ni bilo treba. Ni se upirala, kljub temu da so ji po telesu prestavljali elektrode. Bila je deležna še malo fotografiranja, ko je pozirala z vsemi žicami pripetimi nanjo

Pri UZju pa je zaspala..
V čakalnici si je izborila svoj stol, včasih s trikci malo zabavala ostale čakajoče, pomagala zbudit 'omamljene' pse, ki so prišli z rentgenskega slikanja, me pridno čakala pred straniščem in žarela v vsej svoji cartljivosti

Prav ponosna sem bila nanjo. Včasih je malo zoprna in zna šavsnit, če se kdo preveč vanjo vtika, tukaj pa se je popolnoma predala kljub temu, da je na sebi občutila 14 rok..Bila je res pravi sonček

Izvidi so malo slabši od maja

, dobili sva recept še za ene tablete, ki pa jih moram iskat v Italijo, ker ji v Sloveniji ne prodajajo. (hm, to pa tudi ne vem, kako hitro me bodo poti zanesle čez zahodno mejo

...če v bližnji prihodnosti sploh kdaj..)
Nekega lepega popoldneva smo se z družino odpravili nabirat kostanj. Sprva je bila Iris čisto nesrečna, hodila je previdno, vsake toliko časa držala eno tačko v zraku. Ko sem ji obula čeveljčke je postala popolnoma drug pes..norela je gor in dol, ni več pazila kje hodi, mi nagajala, hkrati s tačkami kopala kostanje iz ježic in imela ogroomen nasmešek na obrazu

Ko je švignila mimo tebe, si mislil, da se ti bliža eden od gozdnih kopitarjev, ker je tako topotalo

Sicer pa uživamo po starem in še vedno skrbimo za dobro kondicijo

lisa-srček:

vse fotografije posnete s strani Tee (Mai*the*little). Hvala Tea!