3. Open Box festival!

ninci · 5008

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
: 26 September 2007, 11:56:35
Ena super razstava, ki je med drugim namenjena tudi predstavitvi nerodovniških psov in belih bokserjev, ki so drugače iz razstavnega sveta izločeni. Zadeva se bo odvijala na gradu Boštanj pri Grosuplju. Vabljeni vsi lastniki in ljubitelji bokserjev.

Prijavnico in vse ostalo najdete tule: Klik

Časa za prijavo je samo še 4 dni in sicer do 29.9.2007.

Razstava se bo odvijala 6.10.2007

Veliko uspeha in dobrega druženja želimo tistim, ki se boste festivala udeležili.

Lp, nina

katjaT

• *
  • bobi je car
Odgovori #1 : 07 Oktober 2007, 13:34:24
No, da se najprej zahvalim vsem, Ivotu in Ljubici za Openbox, vsem, ki so jima pomagali tole organizirat in izvest, ter vsem ki so prišli - za družbo.
Deževno vreme nam žal ni šlo ravno na roko, vendar smo vso zadevo opravili pod streho, tako da ni bilo nobenih probelmov (tud dežnam ne pride do živega  :P)

Spoznala sem veliko zanimivih bokserljubcev, ter Bobijeva bratca, dveh sestric žal ni blo .... pa drugič.
Bratca sta me čist impresionirala ... naš je prav rahitičen poleg njih  :D. Oba sta velika in močna psa.   

Sestrica Diva je tud prekrasna. Čestitke za najlepšo dlako  :-*

Čestitke pa vsem za dosežene uspehe  :-*

Bilo je super, fenomenalno in upam, da se drugo leto spet vidimo.   

p.s. Frisbie Ruffwear je klub vlečenju dveh bokserjev (vsak v svojo smer) še vedno cel in kot nov. Sem prav presenečana in zadovoljna.

Evo, vse je zgledalo takole:

v ospredju tudi absolutna zmagovalka Astra con Tilia

to je beli bokser, naš bratec Bel boy

takole pa se profesionalno hendla bokserja

še več slik pa na:

http://openbox07.moj-album.com/album/9663120/?stran=1&os=9663935

NaceM

• *
Odgovori #2 : 07 Oktober 2007, 14:09:18
Ta neuradna razstava je nekaj takega, kar je redkost v slovenskem prostoru, pa vseeno bi bilo lepo (in prav in fajn), da ne bi bila redkost. In to ne samo za pasmo nemški bokser, ampak tudi za druge pasme.
Zakaj? Tukaj se vsi tisti lastniki, ki nimajo izkušenj ali želje prisustvovati razstavam, vidijo, kako to gre, poleg tega je vsak udeleženec bil nagrajen, kar da verjetno novega elana za delo s psom. Da ne govorim o druženju, kjer smo spoznali ljudi in z njimi klepetali tako, kot da se poznamo že leta. Sem vesel, da je temu tako in takšne razstave ne samo, da podpiram, ampak se bom tudi v prihodnje aktivno udeleževal pri organizaciji le-teh.
Mislim, da je vsakemu jasno, da se s takšnimi dogodki ne more zaslužiti (če potegneš črto pod odhodke/prihodke, si ponavadi v rdečih številkah), je pa to en IZJEMNO lep dogodek (bil in upam, da tudi v prihodnje bo), kateri je postal že mednarodnega značaja. Vsekakor pa še enkrat hvala organizatorjem, za vložen trud, čas (ki dandanes - vemo, da ni poceni), energijo in konec konec koncev tudi sredstva. Pomagali so, da smo se imeli lepo in upam, da tudi ostali (jaz sigurno ne bom) ne bodo pozabili tega dneva!

Chiba

• *
Odgovori #3 : 07 Oktober 2007, 17:47:49
Hehehe sem prov pogledala z namenom, če vidim Bel Boya (čeprov ga jaz kličem Del Boy  ::) ), je moj sošolec in totalno naspidiran pes pa kakšne boge face zna to delat...  :o

CANIS CARNIUM - vzreja staffordshire bull terrierjev
http://www.carniumsbt.com/

katjaT

• *
  • bobi je car
Odgovori #4 : 07 Oktober 2007, 18:04:58
Moja tiskarka napaka: ta beli je Delboy - preveč hitim, pol pa takole rata  :-[
je pa osvojil : najlepši beli pes in najlepši mladi pes (izmed vseh - rumenih, tigrastih in belih)  :-*
je pa naš bratec drugač  :P

lorry

• Vzreditelj
  • *
  • imejte radi svoje žival'ce
Odgovori #5 : 07 Oktober 2007, 21:30:36
Tudi jaz se zahvaljujem našima organizatorjema, pomočnikom, sponzorjem in seveda dobri družbi! Super ste bili in super je bilo!  :-*

Chiba

• *
Odgovori #6 : 07 Oktober 2007, 22:23:21
Moja tiskarka napaka: ta beli je Delboy - preveč hitim, pol pa takole rata  :-[
je pa osvojil : najlepši beli pes in najlepši mladi pes (izmed vseh - rumenih, tigrastih in belih)  :-*
je pa naš bratec drugač  :P

Sem razbrala, da je veš bratec.  :D
Da je vse to dobil? Morm v sredo mal popikat kje mata pokale.  >:D

NaceM

• *
Odgovori #7 : 07 Oktober 2007, 23:07:12
Hehehe sem prov pogledala z namenom, če vidim Bel Boya (čeprov ga jaz kličem Del Boy  ::) ), je moj sošolec in totalno naspidiran pes pa kakšne boge face zna to delat...  :o

:D Še dobro, da nisi videla, kako je naspidiran naš Bobi.

Chiba

• *
Odgovori #8 : 08 Oktober 2007, 07:53:29
:D Še dobro, da nisi videla, kako je naspidiran naš Bobi.

Hiperaktivnost je meni pri bokserjih fuul všeč pa tudi karakter in ker imamo v šoli 2 bokserja me kar mika, da bi v prihodnosti vzela bokserja..če le ne bi bilo tolko sline..  :-\

lorry

• Vzreditelj
  • *
  • imejte radi svoje žival'ce
Odgovori #9 : 08 Oktober 2007, 08:00:02
Chiba...verjetno je to odvisno od posameznika. Diva je že 2. moja bokserka in ne ta ne Lise (prejšnja) se ne slini. Z nje "kaplja" (ne peni) samo, če imaš kaj res slastnega v roki za jest. Npr. čokolado.  :P

katjaT

• *
  • bobi je car
Odgovori #10 : 08 Oktober 2007, 08:34:31
Od našega tud kapa sam takrat ko pije, pa še to ni slina, ampak voda. Sploh se ne slini tok kot ljudje mislijo  8)