Štrolfi in Mayleen

Gost · 65821

orange

• Gost
Odgovori #150 : 21 November 2007, 13:39:10
rdeče ovratnice nisem kupila zdaj.. sem jo kupila kakšen mesec predenj sem dobil Mayleen.. Sem pa kupila rdečo oprsnico in rdeč kratek povodec  ;D

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #151 : 21 November 2007, 16:35:41

aja pa še nekaj.. danes je Mayleen sredi Maribora nalajala nekega moškega, ki je šel mimo..   :o mala ima neke prebliske  :D

To ima po teti Gaji  8)

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #152 : 21 November 2007, 17:33:33
Aho!

A si sigurna da ni v sorodu s Corkyino( Jelena ) Corino, una ma tud take prebliske  :o :D

Superca pol ste bili na potepanju dons

:-* za oba cukra

Lp
Ana

Pa Bibo (ona sploh) in Neonom  ;D Neon se vsake toliko spomne, da ga kak mimoidoči moški blazno moti in da ga je nujno potrebno nalajat  ::) Biba se pa ali skrije ali pa tuli...bbnica zmešana  ::) ;)

orange drugače pa čestitke za malo! Res je krasna :-* Čimveč fotk  :)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

orange

• Gost
Odgovori #153 : 21 November 2007, 23:03:55
joj Naia..   :o :)

Neyka, hvala! Mala je res krasna.. samo zdaj imam en problem.. ko se ne morem odločiti kateri moj cucek je zame lepši  :P

Glede fotk se pa trudim, samo nimam ekstra nekega veselja, ko nč ne komentirate  ::)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #154 : 21 November 2007, 23:18:30
Aho!

Lucija te bom boš vidla, nič ne komentiramo.
No če se ti zdi da komentiramo premal se bomo bolj potrudil  :D, sam da bodo  slikce od tvojih dveh lepotcev vedno na razpolago da jih vsaj po slikcah vidim.
 :-*  :-* za oba tvoja cukra

Tale slikca mi je pa  :-*

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #155 : 21 November 2007, 23:24:38
joj Ana se ti opravičujem  :-[ Ti res vedno komentiraš.. si prav pridna  :D
Kar se pa slikanja tiče pa imam res veselje, hočem met vse dokumentirano  :)  saj večino slik tako naložim v album in nekaj lepših sem..
Bi se mi mogli enkrat dobit.. bi res rada vidla tvoje cukre  :) morda naslednje leto poleti, ko je čas izletov   :)

Ja na tej slikci je Mayleen tako čudno gledala, ker ji nisem dovolila da bi skakala v štrolfija.. se mu bo počasi vrjetno zmešalo  :o

moja dva cukra vračata  :-* :-* :-* :-* za tvoje cukre  :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #156 : 21 November 2007, 23:30:18
Aho!

Ti je oproščeno  :D
Ja bi blo res fanj da bi se kaj dobili, te vabim poleti na eno super pečeno postrv z ovčjim sirom  ;) Jelena ti lahko potrdi kolk je dobra  ;D

Si kar predstavljam kolk je Štrolfi alergičen ko Mayleen skače v njega, Runo tudi ne mara da tamali skačejo v njega  :D Še najrajši ga cukajo za rp ker Runček rabi kar nekaj časa da pogrunta da se mu nekaj na rep obeša  ::)

Počohaj ju za lahko noč, čeprav verjetno že spita, meni sedaj Kala in Runo težita daj gremo spat, pa nonstop jamrata  ::)
Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #157 : 21 November 2007, 23:38:57
Ana, postrv bi šla, vendar brez ovčjega sira.. ga ne jem  :-[
ja mala že spi, za štrolfija pa ne vem ker je zunaj.. bom pa jutri talala čohce  :)
no, saj štrolfi ni alergičen nanjo, samo če to skakanje v glavo traja pa malo zarenči pol pa tamala zacvili, kot da ji je pol glave šlo  :D pol je pa cela scartlana pri meni  ;D

:-* :-* :-* za tvoje za nočko  :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #158 : 21 November 2007, 23:41:28
Aho!

No pol pa brez sira, sam naš sir je res doberrrrr  ;)

Ja to tu naš Runo prakticira tamali pa cvilijo kot da bi jim pol glave odsekal  ::) Znajo poiskat pozornost ti malčki, prav vsi po vrsti

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #159 : 21 November 2007, 23:51:31
no Ana če pa tako hvališ vaš sir, ga bom pa poskusla  ::)

ja to pa res.... in potem prileti k tebi in ti hoče z očkami povedat, da mu moraš tisto polovico glave nazaj naštimat  :D
novička... moja malčica zna dat tačko na ukaz  ;D to jo je naučil moj fant, ostalo učenje pa pripade meni  :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #160 : 22 November 2007, 00:00:23
Aho!

Bravo Mayleen, pridna punca. Saj pravim  punca zgleda pametna  :-*

Lp
Ana

Corky

• *
Odgovori #161 : 22 November 2007, 00:01:28
Ojla!

Mmmmm postrv z ovčjim sirom, kdaj že pridem spet naokoli?
Lucija ti sploh neveš koooooolk je to dobro 8) :o

Lp
Jelena

"freedom is just another word for nothing else to lose!"

http://corina.moj-album.com

orange

• Gost
Odgovori #162 : 22 November 2007, 00:06:38
Jelena, postrvi obožujem.. samo ne vem kako bi to zgledalo s sirom .. moram prit na obisk in probati  :)

Ja Mayleen tudi učim sedaj te osnove (sedi, prostor, glej me). več naenkrat pa nočem, da se ji nebo zmešalo.. malo že uspeva sedi, ko pa probam prostor me pa gleda kot eno tele v nova vrata  :D ko pa rečem glej me pa tako lepo gleda in umika pogled kot da bi ji bilo nerodno  ;D pa malčica tudi že ve kaj pomeni ko ji rečem, da mora iti spat.. gre v svojo posteljo (v sobi) ali na koco, kadar sva v dnevni  :)  mala je veliko bolj učljiva, kot je bil naš nori štrolfi.. čeprav sedaj učim Mayleen, štrolfi pa ji pokaže kaj mora narediti  :D mi malo pomaga pri učenju  :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #163 : 22 November 2007, 00:10:34
Aho!

Ja moraš priti na obisk pa probat, kombinacija je noro dobra  ;)

Aha pol je Štrolfi Mayleen veliki brat, ki ji kaže kako mora delati.

Mayleen izgleda na slikcah tako brihtno dete in očitno to res je, kar tako naprej

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #164 : 22 November 2007, 00:13:19
se nameravam maksimalno potruditi, da bo mala res ubogljiva in pridna..  :)
no danes pa mi je mala ušla  :-[ najprej je šel Štrolfi standardno pogledat k sosedu in nalepem opazim, da male ni bilo nikjer.. jo kličem pa kličem in nič... potem pa prileti Štrolfi in mala seveda veselo za njim, kot da ni nič  ::) pa se nisem niti vredu stran obrnila in ju že ni bilo več  :-[

kala,runo,bella

• *
Odgovori #165 : 22 November 2007, 00:14:41
Aho!

Ja če sta pa morala z velikim bratom pogledati kako je pri sosedih  :D

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #166 : 22 November 2007, 09:03:16
ja vrjetno sta hotela iti na obisk k piki (sosedova psička), pa sem ju prihitro poklicala domov   8)

orange

• Gost
Odgovori #167 : 22 November 2007, 11:05:52
danes pa smo si malce privoščili  :) smo šli na sprehod, kateri je bil za Štrolfija prekratek, Mayleen pa je sedaj ko smo prišli domov zaspala na svoji postelci  ;D

izraz moje Mayleen ko vidi povodec (danes je bila na kratkem , da se nauči lepo zraven hodit)

najprej Štrolfi

nato Mayleen

in še oba skupaj  :)

je pa zelo težko slikat in imeti dva psa na povodcih  in zato slik ni veliko :-\

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #168 : 22 November 2007, 11:14:11
Ježeš,kaka srčka  :o  :-* Črnobela kombinacija je pa res  8) !
Potem Štrolfi uživa ob novi sveži družbici?

orange

• Gost
Odgovori #169 : 22 November 2007, 11:16:48
štrolfi se je sedaj pomladil  ;D veselo skače za igračami (tega ni počel že okoli 3 leta) in se igra z mayleen  :) jo pa tudi kdaj skrega če je preveč tečna  :D sta se kar lepo ujela.. mala pa vedno kadaj jo peljem vn, do boksa in potem cvili dokler ga ne spustim ven  :) sta prav hecen par  8)

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #170 : 22 November 2007, 11:25:03
Ja,vem kako to zgleda-od Aike so ''leta'' tud kar zletela dol,ko je prišla Gaja v hišo. Delajo čudeže tejle mali srčki  :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #171 : 22 November 2007, 11:47:36
Aho!

Jejj, nove slikce.
Lucija vaja dela mojstra, če je meni uspelo ko sem imela tri ali pa štiri pesjane na povodcih še slikat zraven, bo tud tebi.

Sam res paša ta črno bela kombinacija zraven  :-*
Še slikiccccc

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #172 : 22 November 2007, 12:13:44
Ana, danes imam službe prost dan in se bom tudi popoldan spravila s fotoaparatom nad moja dva cukra..  :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #173 : 22 November 2007, 13:08:16
Aho!

Superca, se že veselim slikic tvojih dveh lepotcev, pa prosim naj bodo  s profila,odspredaj, no z vseh možnih kotov  :D

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #174 : 22 November 2007, 13:11:04
se bom zate maksimalno potrudila  :) drugače pa moja dva tudi od zadaj dobro zgledata, ko imata oba repe v luft  :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #175 : 22 November 2007, 13:12:46
Aho!

Seveda ritke imata prav seksi  :D  :o

Lp
Ana

silver

• *
Odgovori #176 : 22 November 2007, 14:41:18
Ja kombinacija črne in bele je prekrasna  :)

če imaš službe prost dan ju pa kar poslikaj (pa ne samo par slik)  :D

slikce ki pa si jih že dala so tut zlo lepe  :)

*sara*

• *
Odgovori #177 : 22 November 2007, 15:03:41
Res, pohvale Orange in vsem ki imate več zverinic da vam ratajo take fajn slikce...(jas že z 1 komaj kaj skupaj spravim  :-X )

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Alya

• Pesjanar
Odgovori #178 : 22 November 2007, 15:06:28
Vedno lepša je. :) Počohaj Štrolfija in Mayleen. :-*

orange

• Gost
Odgovori #179 : 22 November 2007, 15:59:21
hvala za vse pihvale.. mislim da sta se moja dva pesjančka kar zredila za kakšno dekco  :D
Alya brez skrbi da ju še preveč čoham  ;D se štrolfi včasih naveliča pa gre stran.. Mayleen je pa čisto obratno.. vedno bi se čohala  ;D
*sara* da maš kaj slik pa moraš imeti v žepu vedno fotoaparat  :)
črno - belo.. saj pravijo da se nasprotja privlačijo  ;)