Štrolfi in Mayleen

Gost · 65823

orange

• Gost
Odgovori #210 : 27 November 2007, 17:59:44
Štrolfi in jaz se zahvaljujema za vse vaše lepe želje in vračama  :-* :-* :-* in čohce  ;D
Tudi jaz upam da bo še enkrat toliko let  :)
Štrolfi pa danes ni dobil torte ampak veliko govejo kost, ki jo že cel dan gloda pa veliko  :-* in cel dan čohanja  :) verjetno se me je že naveličal in je prav vesel, da sem šla pred računalnik  :D

Ana, sem narobe razumela  :-[ sicer pa tvoja dva sploh ne kažeta svojih let  :)

Jana* lahko bi se kdaj videli in malce razdivjali  ;D saj smo pa tako blizu doma, da se ne smemo zgrešiti  :D

Aska, ravno zaradi tiste pike na glavi sem se odločila za Mayleen  :) je bila konkurenca res huda, ker je tudi sestrica zelo lepa  :)

LP,  Lucija, Štrolfi in mala Mayleen  :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #211 : 27 November 2007, 18:34:08
Aho!

Lucija ni panike  ;) , Runo in Kala se zahvaljujeta, sicer jih pa tud Štrolfi ne kaže, ko sem ga videla na slikcah sem si rekla da mora bit star tam nekje tri do štiri leta  :o

Lp
Ana

*sara*

• *
Odgovori #212 : 27 November 2007, 18:50:07
Štrolfi..vse najnaj za 3 ali 4 rojstni dan  :D  :D. Da bi bil še naprej rako priden in bi te Orange in Mayleen čim bolj ubogale  :P

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

kala,runo,bella

• *
Odgovori #213 : 27 November 2007, 19:09:46
Aho!

Sara Štrolfek praznuje danes deset let  :D , sam meni jih kaže tri al pa štiri  :D

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #214 : 27 November 2007, 19:36:48
Ana, sej tudi veterinar ni verjel da je tolko star  :D pa tud zdrav je (ima samo eno bolezen - lenoritis), tud zobke ma še lepe, pa tud kondicija je zaenkrat ok  :) edino, malo postaja siv pod gobčkom  :D  drugače sem pa nanj prav ponosna, čeprav je včasih pravi bedaček  ;D je pač moj štrolfi  :D

*sara* se nebi branila če bi bil res samo 4 leta star  ;D bo kar on moral ubogati naju  :)

*sara*

• *
Odgovori #215 : 27 November 2007, 19:53:42
ups  :-[  :-[. Ja, ga je mayleen tako pomladila da  jih res ne kaže tolko  :o

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #216 : 27 November 2007, 19:59:39
Jana* lahko bi se kdaj videli in malce razdivjali  ;D saj smo pa tako blizu doma, da se ne smemo zgrešiti  :D

Ja, in to še pred snegom  :o  ker potem je rahlo nemogoče da bi moj kuža bil zraven  ;D  ker ne more hodit po snegu preveč časa ker se mu vse gor na dlako prime sploh če je tak sneg da se sprime  :(

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

http://never-endingdreams.deviantart.com/

orange

• Gost
Odgovori #217 : 27 November 2007, 20:50:25
ja ni problema  :) povej kdaj imaš čas in bomo videli, če je možno z moje strani  ;)  aja pa ne se čudit, če se bo mayleen bala tebe in tvojega "cucka"  :)  se boji vsega kar ji je novo  :-[

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #218 : 28 November 2007, 17:09:28
Ooooooo,birthday boy  :o Vse naj naj naj naj Štrolfiju in da mu Mayleen ne bi preveč živčkov kravžljala  :P

orange

• Gost
Odgovori #219 : 28 November 2007, 17:39:31
se tudi tebi s Štrolfijem zahvaljujema, Mayleen pa ti sporoča, da mu bo veselo sledila povsod, kar tudi sedaj dobro prakticira  ;D

vsi trije pa pošiljamo Piki, Štumfu, Paxxu in Gaji  :-* :-* :-* :-*

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #220 : 28 November 2007, 21:50:55
ja ni problema  :) povej kdaj imaš čas in bomo videli, če je možno z moje strani  ;)  aja pa ne se čudit, če se bo mayleen bala tebe in tvojega "cucka"  :)  se boji vsega kar ji je novo  :-[

Kako nedeljo popoldan, namesto da po kosilu gremo ležet  >:D :)     ta teden me ni, potem naslednji mogoče?   :)

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

orange

• Gost
Odgovori #221 : 28 November 2007, 23:20:58
hm... ob nedeljah sem ponavadi v službi  :-\ moram pogledati, kako sem naslednji mesec ob nedeljah in ti sporočim.

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #222 : 28 November 2007, 23:26:10
Aja  :(   kaj pa sobote?  Seveda se jaz tudi lahko prilagodim  ;)

orange

• Gost
Odgovori #223 : 28 November 2007, 23:31:54
sobote so pri meni isto kot nedelje  :-\ moram pogledati na seznam in ti povem kako sem kateri vikend prosta popoldan.. iz kje točno pa si ti?

orange

• Gost
Odgovori #224 : 28 November 2007, 23:45:52
moja mala kraljuje na postelji  :)

in ugotavlja da je njena postelja tudi zanimiva  ;D

in še kako Mayleen trenutno spi.. najprej na njeni brisači in nato se utrujena prestavi v svojo postelco in sladko zaspi  :)

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #225 : 28 November 2007, 23:52:31
Hehe,kok je dobra mala  :D  Verjamem,da ji ni težko ne spat na tvoji postelji,ko pa ima tako lepo sama   ;D

orange

• Gost
Odgovori #226 : 28 November 2007, 23:54:45
ja njena postelca je tako mehka, da bi skoraj zamenjale z Mayleen  :D in mala zelo rada leži na njej, čeprav obožuje tudi dekco, ki jo ima v dnevni sobi  :)

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #227 : 29 November 2007, 00:02:00
Kje pa si jo kupila in koliko je bila približno cena,če smem vprašat? Aja,a so tud kakšne večje imeli? Iščem za Paxxa nekaj-ker tista blazina,ki jo ima se ne da oprat in res že nimam več idej,kako jo odsmrdet  ::)

orange

• Gost
Odgovori #228 : 29 November 2007, 08:30:30
posteljo sem dobila za rojstni dan tako da vem samo kje je bila kupljena.. mislim, da imajo tudi druge velikosti, kaj več pa res ne vem.. več pa mi niso hoteli povedati  :)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #229 : 29 November 2007, 10:26:41
Joj, cuker mali. :-* Kolk je luštkana tam, ko samo nosek moli ven iz postelje. :D

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #230 : 29 November 2007, 14:38:06
sobote so pri meni isto kot nedelje  :-\ moram pogledati na seznam in ti povem kako sem kateri vikend prosta popoldan.. iz kje točno pa si ti?

ni problema, se boma že zmenle  :)

natančno - sem iz Starega trga in to tam zraven krožišča na poti proti Selam  :)  kam dlje ko do Slovenj Gradca jaz pa ne morem vsaj še nekaj časa ne  :)  :-[  sem še s PešHondo   8)

komaj čakam da vas vidim  :D  tamala je res cart  :-*

orange

• Gost
Odgovori #231 : 29 November 2007, 16:01:43
nutella hvala  :)

Jana* ni problema  :) saj se lahko dobimo v sg-ju  :) 

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #232 : 29 November 2007, 16:06:19
super  :D   potem pa samo povej kdaj bi imela čas, pa bo  :P

kala,runo,bella

• *
Odgovori #233 : 29 November 2007, 16:15:33
Aho!

Sam tale Mayleen je na vsaki sliki bolj lušna, le kaj delaš z njo  :o

Lucija in Jana glejta da bodo slikceeeeee  :P

Lp
Ana

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #234 : 29 November 2007, 16:25:00
Ja Ana, se strinjam  ;D

slikce?  ah kje...  teh pa ne bo  8)  Lucija a ne da ne??   ;D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #235 : 29 November 2007, 16:39:07
Aho!

Ti se kar zafrkavaj, bom pol tud jaz bojkotirala moje slikce  :P

Lp
Ana

orange

• Gost
Odgovori #236 : 29 November 2007, 16:59:24
ana, samo cartlam jo pa je  :) drugače pa mala ko vidi fotoaparat tako lepo gleda in pozira  :D
eh, midve z Jano ne boma imele časa slikati  :P bo drugih opravkov dovolj  :D

kala,runo,bella

• *
Odgovori #237 : 29 November 2007, 17:12:08
Aho!

No pol pa v redu, od danes naprej nič več ne limam slikic od mojih lepotcev gor  >:D , sprijaznite se da boste ob dnevni cuker z moje strani

Lp
Ana

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #238 : 29 November 2007, 19:35:00
Ana, sej te noben ne jemlje resno  ;D

tak ko naju tut ne  8)

orange

• Gost
Odgovori #239 : 29 November 2007, 19:38:23
Ana, to se pa ne hecat  :) da vidimo tvoje cukre so pa nujne zadeve  :D saj bodo slikice, če se nebo prehitro stemnilo  :P