3. srečanje PeSjanarjev

Neyka · 295246

Rinchy

• Moderator
Odgovori #270 : 12 Januar 2006, 14:07:54
Pomoje bi bilo fino, da bi bilo 3. srečanje snežno. Pomladno lahko naredite (oz. naredimo) pa potem. Tako ali drugače ... datum ne bo pomoje nikoli ustrezal čisto vsem forumovcem. Zato pa se naredi več srečanj, ane? ;) No, ne vem. Moj predlog je, da naredite (oz. naredimo :P) enega snežnega, tudi če ne bojo mogli pridti vsi, potem pa enega (ali več ;D) pomladnega, na katerem bosta lahko tudi Yure, Neyka in ostali. ::)

Lp, Maša
Se strinjam s temle.Če bomo čakali da bo datum,kraj,ura...itd vsem ustrezal potem se ne bomo nikol zmenili. Saj to ni zadnje srečanje,ki bo v tem letu.Nevem no...jaz sem še vseeno da srečanje je.

LP,Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #271 : 12 Januar 2006, 14:18:46
Kaj pa med 8.2. in 18.2. ??? ::) ;D ...
Ker jst bi res rad prišel na zimsko srečanje  :o ...in ne bi rad zamudil tega dogodka  :'( :'( :'( in mislim,da ga tudi naša King in Valy ne bi rada zamudila ;D.

lp Jure

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #272 : 12 Januar 2006, 15:04:08
Ja Yure takrat pa jest smučam :P...že tako je februar čisto zafilan >:(.In ta datum je bil res fajn no...čeprav Neyko bom pa pogrešala :'(...

Aja glede prevoza pa...sem jaz iz čisto enga x kraja in po možnosti pridem do Kamnika/Domžal al pa tuki okol...

Aja sem pa istega mnejna kot Rinchy in mašy

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #273 : 12 Januar 2006, 15:12:33
Kaj pa 11.2. ??? ?
Je tud sobota ;D ...
Ampak sam za en teden prestavljena,Ninci kaj pravš ? ??? ::) ;D

In drugi ?

lp Jure

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #274 : 12 Januar 2006, 15:48:01
Jaz sem tudi za to, da je to srečanje snežno. Kajti ena izmed stvari, ki mi je najbolj všeč na pesjanar.si, je to, da imate/imamo na cca 3 mesece srečanje. In pasje ter pesjanarske družbe se z Astorjem nikoli ne braniva.
Ker en datum zagotovo ne bo všeč vsem, bodo pač "padale žrtve" - vedno nekdo ne bo mogel priti (ali zaradi datuma ali zaradi kraja). Ampak dobra stran je, da ima pesjanar na cca 3 mesece srečanja - torej do naslednjega ni tako daleč  ;)

Sedaj pa na barje - Ljubljansko barje je čudovit kraj. Vendar ima svoje slabosti (vsaj kakor ga poznam jaz), zaradi katerih se meni ne zdi primeren za srečanje (vsaj v taki "prosti" obliki - čisto drugače je, če govorimo o nekem zagrajenem travniku ali kaj podobnega). Na barju je polno jarkov, vrtač...etc. In psi to preskakujejo - kar za mladiče ni priporočljivo. Na barju (vsaj pri nas) je polno divjadi (srne, zajci, fazani, čaplje in ostale ptice...), kar spet ni dobro, če se naokoli sprehaja horda psov.
Če želimo biti bolj sami, je potrebno iti "globlje" na barje...in tam ne bi bilo težav s srečanjem lastnikov parcel, ampak spet smo odvisni od avtomobilskega prevoza, ker železniške poti ne vodijo vsepovsod. Pa tudi potem ne bi imeli v bližini prostora za "pogret" (če govorimo o zimskem času).

Jaz sem za to, da nekdo prevzame organizacijo, določi datum in kraj in potem se dogovarjamo naprej o tem kaj bo kdo prinesel  ;D Nekaterim ne bo všeč kraj, nekaterim ne datum - ampak tako je vedno in to se ne bo spremenilo. Zato pa je toliko srečanj - da se prilagodimo in da vsi pridemo na svoj račun enkrat.

Kajti, če bomo nadaljevali takole (neskočno razpravljanje) - bo prej ves sneg skopnel in nas bo ujelo poletje - mogoče že jesen ;) :P

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #275 : 12 Januar 2006, 15:56:58
No kot sem že rekel lahko določim datum  ;D ;D ;D ...LOL....
Ampak za organizatorja naj bo pa Nina(ninci :))

11.2.  ::) ;D ;D ??
Da bi tudi midva z Neyko lahko prišla ;).
Drugače pa če vam drugim ugaja eno soboto prej (4.2.) :-[ pa naju pač ne bo :'( :'(.

lp Jure

flatka

• *
  • ***FCR***
Odgovori #276 : 12 Januar 2006, 15:58:50
Jaz sem za to, da nekdo prevzame organizacijo, določi datum in kraj in potem se dogovarjamo naprej o tem kaj bo kdo prinesel ;D Nekaterim ne bo všeč kraj, nekaterim ne datum - ampak tako je vedno in to se ne bo spremenilo. Zato pa je toliko srečanj - da se prilagodimo in da vsi pridemo na svoj račun enkrat.

Kajti, če bomo nadaljevali takole (neskočno razpravljanje) - bo prej ves sneg skopnel in nas bo ujelo poletje - mogoče že jesen ;) :P
Ja, jaz sem tudi za to!!!
Drugače lahko še 300 strani govorite komu je kje in kdaj všeč in srečanja še nekaj časa ne bo.  ::)
Izberite eno iznajdljivo,... osebo ali pa naj se javi sama, da določi dan in kraj za katerega se večina strinja. Da ne bo na koncu ta oseba sama tam.  ;D

Trenutno pa ima vodstvo Bled. Moram povedati, da tudi meni to najbolje odgovarja ali pa kakšna Kamniška Bistrica z okolico.  ;)

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #277 : 12 Januar 2006, 16:14:04
No kot sem že rekel lahko določim datum  ;D ;D ;D ...LOL....
Ampak za organizatorja naj bo pa Nina(ninci :))

11.2.  ::) ;D ;D ??
Da bi tudi midva z Neyko lahko prišla ;).
Drugače pa če vam drugim ugaja eno soboto prej (4.2.) :-[ pa naju pač ne bo :'( :'(.

Če bo 11.2. pa mene ne bo, ker takrat ne utegnem. ;) Vedno bo nekdo na izgubi. Ampak jaz se bom sprijaznila z datumom, ki bo postavljen. Življenje gre naprej v vsakem primeru in še vedno bomo imeli ogromno prilik za druženje.  ;)

Ninci: če si še zainteresirana za organizacijo, potem prosim, da vzameš vajeti v svoje roke, ker tale zmešnjava o srečanju postaja nepregledna.  :P

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #278 : 12 Januar 2006, 16:15:20
Ja kaj pa v nedeljo 12.2.  ??? ::) ;D ?!?

lp Jure

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #279 : 12 Januar 2006, 16:19:20
Nedelje so dnevi, ki so običajno namenjeni družinam. In nekateri forumaši imajo družine in razne nedeljske "protokole". Hkrati pa je to tudi dan pred novim delovnim tednom, ko se večina rada dobro spočije in nabere energijo za nove delovne, študijske izzive.  :) Zato se meni osebno nedelje ne zdijo primerne, delovni dnevi pa tudi ne, ker nekateri delajo in ne morejo kar jemati dopusta, da ne omenjam študentov in dijakov.

12.2. tudi ne morem. Ta vikend mi žal ne ustreza zaradi drugih obveznosti. Ampak ne bo konec sveta. ;)  :)

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #280 : 12 Januar 2006, 16:24:30
Ja ,ker vem ,da bom tokrat " pač izgubil "  :-[ in NE bom mogel iti na srečanje ...že zaradi tega,ker ti in še kdo,ki še ni bil nikoli na srečanju boste pač izbrali datum,ki vam bo ugajal (logično/pametno ;)).... in še zaradi tega,ker se pač ljudje (večina) ne ozirajo/oziramo na druge (na tolikšno malo odsotnost ;)) kot bi bila 4.2. (samo modva z Neyko :-\ ) .....
In zato naju pač ne bo :-[.(no lahko pa ,da bo Neyka vseeno,prišla zase vem,da ,če bo 4.2. ne bom mogel priti :'( )

lp Jure

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #281 : 12 Januar 2006, 16:31:20
Yure: verjemi, da ne bom jaz izbirala datuma in verjemi, da ne bi zanalašč izbrala takšnega, da vidva z Neyko ne bi mogla priti. Tega si pa res ne želim. :( Če bi bilo po moje bi najraje videla datum, ki bo ustrezal vsem! Vendar kaj takšnega statistično skoraj ni možno.  :(

Če si res tako želiš 11.2. bom pa v primeru ankete glasovala zate oz. tvoj datum - ker si mi naredil slabo vest kakor da sem grda teta, ki ne privošči mladini, da bi uživala na srečanjih.  :-[ Pa niti slučajno ne mislim nič takšnega.  ::)

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #282 : 12 Januar 2006, 16:35:28
Neee  >:( >:( >:( !
Kaj pa govoriš !
Jst sem rekel v tem smislu " češ,da se ne ozirajte name ,ker pač mislim,da bi ti in drugi,ki še niste bili morali iti ne pa jst :o !
In tudi,če bo treba :( , se bom in sem se umaknil  :P :-\ ....,ker nima smisla vztrajati ,če veš,da boš " zgubil "  ;D

lp Jure

p.s. (in ponavljam Scythe ... nisem mislil v takem smislu kot si ti predstavljaš in ,če sem se narobe izrazi se ti opravičujem :-[ )

Rinchy

• Moderator
Odgovori #283 : 12 Januar 2006, 16:38:04
Meni se najbol pametno zdi da Nina/Črt nastavita novo anketo in sicer glede datuma.Res da skoraj vsem ustreza 4.2,pa vseeno,lahko da je še kdo ki mu ustreza kak drug datum.Po tem ko bomo izglasovali uro pa še datum ;D Kraj pa mislim da je kar določen...torej Ribno pri Bledu? :)

LP;Nina

www.varstvopsov.si

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #284 : 12 Januar 2006, 16:42:08
Ahh ;),Rinchy...
Sej brez-veze zaradi mene delati še eno anketo  ;D ,ker mislim,da je kraj in datum že določen..... :-\
In sej vsak bo kdaj pa kdaj mankal in tokrat bova " žrtvi " :D :D :D jst in Neyka  ::)......
Se pa kdaj drugič vidim,če bom sploh lahko prišel in,če bom sploh hotel  :D :D :D :D :D ...

lp Jure

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #285 : 12 Januar 2006, 17:40:13
se strinjam 4.2 ribno pri bledu ...super! sem zelo zadovoljna z lokacijoin še bolj z datumom, ker potem februarja se začne že spet test za testom itd.

Sporočam pa vam vsem, da vas lepo pozdravljajo Teja, Gaja in Gal in že komaj komaj čakajo na novo srečanje!

se vidimo
lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #286 : 12 Januar 2006, 18:13:28
ampak YURE in Neyka nessmeta manjkat  :-\

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

Equus

• čonča
  • *
  • one animal to rule them all!
Odgovori #287 : 12 Januar 2006, 18:19:37
urša sej tole konec koncov ni zadnje srečanje in bomo enkrat vsi imeli priložnost priti ali pa manjkati! sei se vidimo tudi v soboto in nedeljo na razstavi pa tudi "zasebna srečanja" imamo lahko tako da če si za koga prikrajšana se zmeni z njim ane ??? ::)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #288 : 12 Januar 2006, 18:32:26
Jaz sem čist za datum 4.2 in sme tud za to,da se naredi nova anketa...kot je že rekla Irenchy se potem februarja spet začnejo testi...

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #289 : 12 Januar 2006, 19:56:52
Ja na žalost Urša  :-\ .... na nobenem srečanju ne bomo nikoli vsi ,bi pa rad šel in pravgotovo tudi Neyka sam... :-[....ne moreva :-\ ......,ker so se pač ostali (T.M.T,Irency,Rinchy,Scythe... ::)) odločili,da jim ta datum najbolj ugaja :).....
Pa itak boljš za moje in Neykine pesjane  ::) , vsaj zboleli ne bodo (unetje oči,ušesev),ki jih pes (kot človek) na snegu hitro dobi ;D :o ..... tako,da je res boljše,da pač tokrat manjkam in s tem ohranim pse pri zdravju in pridem spomladi ;).In pač tokrat tisti,ki imate radi našega Kingeca žal ne-bo (saj ste se sami tko odločili :P)

Tk ,da bi bila vsaka anketa odveč ;).

lp Jure

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #290 : 12 Januar 2006, 20:00:24
Yure nehaj zbujat slabo vest >:( >:( Vsi sigurno enkrat ne bomo prišli. Tebi odgovarja eno soboto kasneje 11.2. Zaradi mene lahko, ampak takrat žal ne bo mene (delam). Lahko se pa zaradi mene komot zmenite brez problema, samo v tem primeru jaz ne določim kraja in ne prevzemam nase nobene organizacije. Lahko pa se zadeve loti kdo drug.

Kdorkoli??

Lp nina

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #291 : 12 Januar 2006, 20:03:30
Končajmo. >:(
Sej napisu ,da itak ne grem v nobenem primeru ;).
Ma kaj res tako nerazločno pišem al pa napišem tisto kar nisem hotu ??? ???.
O.K.Jst  končam s to temo..... ;D .
A je zdej v redu ?!?

lp Jure

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #292 : 12 Januar 2006, 20:08:01
Pa , oprostite,ker sem pozabil prejle napisat  :-[.....

Ninci ti MORAŠ BITI ! >:( ;D ;D
Pa še enkrat ,da me boste le razumeli  ::) :o ...... nimam nič proti,naj bo 4.2. pa me pač ne bo  ;).Sej marsikdo bo moje odsotnosti prav vesel  ;D ;D ;D .

lp Jure

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #293 : 12 Januar 2006, 20:13:19
Ninci ti MORAŠ BITI ! >:( ;D ;D

More se samo umret je mene učila babica ;D tako da... 8)

Torej 4.2. Ribno pri Bledu.  Bolj dop. začnemo ob 11h kot prešnjič? ko se že malo segreje pa da lahko malo dlje spite štajerci??

Lp nina

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #294 : 12 Januar 2006, 20:46:20
mene u nobenmu primeru ne bo  :) šola itd.

Rinchy

• Moderator
Odgovori #295 : 12 Januar 2006, 20:48:55
More se samo umret je mene učila babica ;D tako da... 8)

Torej 4.2. Ribno pri Bledu.  Bolj dop. začnemo ob 11h kot prešnjič? ko se že malo segreje pa da lahko malo dlje spite štajerci??

Lp nina
Meni je ob 11 uredu :)

LP;Nina

www.varstvopsov.si

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #296 : 12 Januar 2006, 20:56:12
segreje?? dvomim da bo februarja kaj več kot 5 stopinj .. ali pa tudi no, boste morali bit orng oblečeni pa kapce itd.

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #297 : 12 Januar 2006, 21:17:39
segreje?? dvomim da bo februarja kaj več kot 5 stopinj .. ali pa tudi no, boste morali bit orng oblečeni pa kapce itd.
vrjemi, da se bomo dobro oblekli ;)

nam tudi ob 11 odgovarja. pridemo z vlakom...ni nas treba pridt iskat, ker je Gal zdaj že velik fant ;) pot pa znamo...pomoje da še vedno, če ne se jo bomo pa naučili!
sicer pa...kdo gre še z vlakom???

mene u nobenmu primeru ne bo :) šola itd.
sej mislim, da imamo šolo vsi ;)

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Zala

• *
  • moj moj:)
Odgovori #298 : 12 Januar 2006, 21:19:00
ker dan je že 4.??
am a to usi pridete...a kšni tud na novo?

Zala & Ares

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #299 : 12 Januar 2006, 21:21:46
ker dan je že 4.??
am a to usi pridete...a kšni tud na novo?

Čisto vsi ne, in kakšni pridejo tudi na novo in kakšni pridejo tudi brez psov ;) Tako da...

4.2 je pa sobota ;) saj imaš pesjanarski koledar. C c c ::) 8)

Lp nina