no verjetno se psi med sabo že poznajo sej ko to ni ravno prvo srečanje, a ne?...ok lp
Poznajo ali ne ubistvu ne predstavlja nobene razlike. Pri prejšnjem srečanju sta bila dva problema Neon in Ron, obema so bile všeč dogaške riti pa se jima je zdelo, da bi se bilo za njih prav fino prepirat, kateri bo dobil katero. Drugi problem pa je bila čisto moja napaka, ko sem Smarta spustila iz oči in pustila, da se je preveč približal Rondotu. Pretepov ni bilo, kljub temu, da so bili skoraj vsi psi spuščeni. Mislim, da vsi vemo kakšne pse imamo in pač če smo v družbi agresivnih psov ali psa pripnemo ali pa ga imamo stalno 100% pod kontrolo. Pri večjem številu samcev pač pride lahko do rangiranja pa ga moramo mi rešit in ne čakat, da se zmenijo sami.
Recimo renčala je tudi Gana, ko so rinili vanjo in jih je imela dovolj, pa smo tudi njo umirili in druge pse umaknili, ko je pač imela dovolj. Pa lepo je če je kakšen pes hud do drugih, da se pač to prej pove. Recimo za Rondota je irenchy vsem povedala kakšen je, da smo svoje pse držali stran, prav tako Rina za witty...
Malo prilagodljivosti in iznajdljivosti

, ko te bolijo roke psa privežeš za drevo

ali pa daš povodec v roke komu drugemu, da si malo odpočiješ

Sploh ni tak problem. No vsaj do zdaj ni bil in upam, da tudi v prihodnje ne bo

Skakanje po samičkah pa...

zgleda imajo samci poseben fetiš skakati po steriliziranih, tudi Smart ima namreč najraje prav take

Moški pač... seks brez odgovornosti

Lp nina