3. srečanje PeSjanarjev

Neyka · 295276

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #360 : 29 Januar 2006, 17:50:34
Danes so bile sicer otoplitve (jaz že vem, ker se mi je pod nogami udrl sneg in smo si malo uničevali koleno - ampak nič kritičnega  ::) ), ampak ne vem če se bo stanje v 1 tednu uredilo.

Tako, da bomo očitno res morali prestaviti. Mogoče bi bilo pa res bolje pomladansko srečanje....  :-[

Rinchy

• Moderator
Odgovori #361 : 29 Januar 2006, 17:53:24
Lahko pa se zmenimo za en sprehod,ne da stojimo na mestu ampak da naredimo en obhod in nas pri tem sigurno ne bo zeblo.Ker če nočete mraza bo res treba počakat na pomlad ;)

LP,Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

S1b

• *
Odgovori #362 : 29 Januar 2006, 18:07:06
jest nočem mraza, niti sprehodov lol  :D

http://siberius.moj-album.com/
veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #363 : 29 Januar 2006, 18:12:33
Res se mi zdi najbolje,da bi bilo srečanje tam marca ::)... :-\

Kaj se vam zdi ?? ???

Ker večina pravite oz. PRAVIMO ,da nas bo zeblo :-[...

lp Jure :)

tincy

• *
Odgovori #364 : 29 Januar 2006, 18:48:39
Jaz se strinjam z nino. Pomladi bo precej bolj prijetno ;) no, vsaj za srečanje. Za spehod bi se pa lahko že prej zmenili, če bo kaj interesa. :)

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #365 : 29 Januar 2006, 18:52:24
Rinchy: če sem prav razumela situacijo ni problem samo mraz, ampak še veliko drugih stvari. Npr. pomanjkanje parkirnih prostorov zaradi odpluženih kupov snega (po slikah sodeč je prostora za nekaj avtomobilov, nas bo pa najbrž malo več kot zgolj nekaj). Potem pa je še tukaj sam prostor: sicer nimam pojma kako izgleda, ampak si lahko predstavljam glede na razmere doma: na izpostavljenih delih se je sneg malce stopil in se blazno vidra (kar ni dobro, če bodo psi letali po zamrznjenem bajerju - ker bo led ekstremno tanek), v senčnih predelih pa je vse skupaj živ led. Ampak kakor sem rekla: jaz ne poznam tega kraja, samo predvidevam.  :-[

Za en sprehod pa tudi ne vem če se mi splača voziti dobro uro stran.  :-\

Si pa tako ali tako želim srečanja tudi pozimi - ker je čisto nekaj drugega, ko se psi podijo po snegu kot pa po travi.  :o Sva s fantom razmišljala o kakšnih dobrih lokacijah po Gorenjski - pa nisva našla nič takšnega kar bi ustrezalo vsem pogojem.  :-[

Rinchy

• Moderator
Odgovori #366 : 29 Januar 2006, 19:30:28
Aha,tudi prav...če tko pravte ::)

LP,
Nina

www.varstvopsov.si

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #367 : 29 Januar 2006, 19:35:42
jest nočem mraza, niti sprehodov lol  :D

Jaz pa hocem sprehod, kaj pa zdaj :P

battito animale

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #368 : 29 Januar 2006, 20:11:20
Aha,tudi prav...če tko pravte ::)

Ah Nina, moje mnenje je samo moje mnenje in niti ne pričakujem, da bi se ga upoštevalo - ker smo v demokraciji in odloča večina.  ::)
Če se boste odločili za sprehod - nimam nič proti. Že tako ali tako imam za to soboto težave s časom in je bilo že za samo srečanje vse bolj dvomljivo, da bi mi uspelo.  :-[

Sib: praviš, da nisi za sprehod - ampak sam si pa odprl temo v kateri vabiš na sprehode po vaši okolici  ;) :P

Rinchy

• Moderator
Odgovori #369 : 29 Januar 2006, 20:42:29
Ah Nina, moje mnenje je samo moje mnenje in niti ne pričakujem, da bi se ga upoštevalo - ker smo v demokraciji in odloča večina.  ::)
Če se boste odločili za sprehod - nimam nič proti. Že tako ali tako imam za to soboto težave s časom in je bilo že za samo srečanje vse bolj dvomljivo, da bi mi uspelo.  :-[

Sib: praviš, da nisi za sprehod - ampak sam si pa odprl temo v kateri vabiš na sprehode po vaši okolici  ;) :P
Pa ne mislit,da je bilo to namenjeno tvojemu odgovoru.Ob tvojem sem samo 'dojela' kaj so drugi napisali ;)
Uglavnem,ko se odločite za nov datum/kraj/uro...napišite(na veliko ;D ) pa bomo probali pridet,čeprav nevem kako bo s časom v prihodnje(bolj na tesno...)

LP

www.varstvopsov.si

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #370 : 29 Januar 2006, 21:23:40
Jaz sem za sprehod! :D Samo en navaden sprehod ne more trajati cel dan. Za cel dan hoje je treba tudi kaj hrane vzeti s seboj, to pa pomeni ruzake in vso to kramo. Da bi pa za 3, 4 ure prišla na gorenjsko se sprehajat, bo pa težka. Zaradi vlakov in tega. Zato na samo na en sprehod ne morem priti tako daleč. :(

scythe, za sprehod bi bilo pa Barje v redu, ane? ;D

Drugače sem pa tudi jaz za to, da prestavimo srečanje. Vsaj na drugo polovico februarja. No, bomo videli kako bo takrat z vremenom. 4.2. mogoče tudi jaz ne morem.

lp

Los je car!

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #371 : 29 Januar 2006, 22:12:08
scythe, za sprehod bi bilo pa Barje v redu, ane? ;D

Absolutno!  :o
Čeprav danes sem zaradi stopljenega snega, ki ni bil več dovolj trd za hojo po njem, zgrmela v en jarek (ki je bil prekrit s snegom) in si poškodovala koleno.  >:(

S1b

• *
Odgovori #372 : 29 Januar 2006, 22:29:31

prvi sm reku tko da bo po moje  :P :P :P :P, hehe mal se hecam   ;) :D

veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?

zoe

• Moderator
Odgovori #373 : 29 Januar 2006, 22:39:45

Lilit, mi bomo itak imeli sprehod z avstralci  :D.

Jaz sem za to, da se srečanje prestavi, da bom lahko prišla  :)

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #374 : 29 Januar 2006, 22:43:31
Saj vem, samo hecam S1b-a :)

battito animale

flatka

• *
  • ***FCR***
Odgovori #375 : 30 Januar 2006, 16:32:24
Mogoče pa ni ravno najbolje, da je sprehod. Recimo, če kdo pride malo kasneje,... kje nas bo potem našel na sprehodu.  :-\  :D

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #376 : 31 Januar 2006, 20:14:46
Mene pa nebo  :'( ....... oči in mami mi ne pustita  :'( :'( :'( :'( :'( :'(  >:( >:( >:( >:( adijo srečanje  :'(

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
Odgovori #377 : 31 Januar 2006, 20:50:02
Mene pa nebo  :'( ....... oči in mami mi ne pustita  :'( :'( :'( :'( :'( :'(  >:( >:( >:( >:( adijo srečanje  :'(

A ti še živiš! Haha Ne se prehitro sekirat, ker je srečanje še daleč. Malo bolj pridno se uči pa bo! HAha  ;D ;D ;D

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #378 : 31 Januar 2006, 21:04:37
ja, tudi mene ne bi bilo na tole srečanje ... je prišla vmes ena pomemba zadevica ::). pa še nekdo upam močno upam, da pride v varstvo ;) ;)...

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

zoe

• Moderator
Odgovori #379 : 31 Januar 2006, 22:36:16
pa še nekdo upam močno upam, da pride v varstvo ;) ;)...

Irena, če ciljaš name te moram žal razočarati. Za to soboto imam že druge plane  ;D ;D :P

lp

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #380 : 01 Februar 2006, 12:57:35
Jaz grem pa rajši v šolo,ker jo imam tako rada,da še v sobotah hodim tja >:(!Se vidimo spomladi :-*

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #381 : 01 Februar 2006, 13:55:35
No evo :P :P :P !

Pa ste vsi govorili kako vam ugaja datum 4.2. ::)...

Zdej pa nobenga ne bo ;D.(skoraj)

Pomlad :o....ja naj bo marca 8) !K bo vse cvetelo ::)...pa naši pesjanarji bodo razigrani veseli,ker je konec te zime,ki je tako mrzla ;D...in te kepe,ki se lepijo na dlako :-\.

Se vidimo in slišimo spomladi :) !

lp Jure

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #382 : 01 Februar 2006, 14:42:52
Ja Yure včeraj ob 3h sem izvedela,da imam 4.2 šolo.Kaj naj jo sedaj zrušim,se skregam itd. da ne grem v šolo?Sicer pa si prvo tudi ti rekel,da ti ugaja ;).

Spomladi bo pri Pupi,ne?

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #383 : 01 Februar 2006, 22:23:12
Irena, če ciljaš name te moram žal razočarati. Za to soboto imam že druge plane  ;D ;D :P
popolnoma sem razočarana....kdo te bo čuval? kakšne plane? kdo te bo peljal....še hodit ne znaš... kaj šele avto vozit...pišče malo :D ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Pa ste vsi govorili kako vam ugaja datum 4.2. ::)...
4.2. bo sigurno en najbolših dnevov tako, da nam  prekleto super odgovarja...samo pač ne za srečanje čeprav bi že kaj zmutili...... ;) :D

vsi mate šole ...skoraj vsi ta vikend...zanimivo zanimivo....

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #384 : 04 Februar 2006, 11:09:30
Lepo se imejte in uživajte še zme  ;D

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

S1b

• *
Odgovori #385 : 04 Februar 2006, 12:56:39
zakaj ursa ? sej ni danas pesjanar srečanje....  :P :P :P smo ga prestavl na spomlad tko da se vidmo takrat  :D

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #386 : 06 Februar 2006, 08:12:23
aja  ::)  :-[ kje pa bo??

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #387 : 06 Februar 2006, 08:17:17
A se ni nekaj govorilo, da v Halozah pri puppi?

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
Odgovori #388 : 06 Februar 2006, 08:34:34
A se ni nekaj govorilo, da v Halozah pri puppi?

Govorilo se je, ja.  :-X

Bomo pa videli, kako bo izglasovala večina. ;) :)

sem bila v soboto gor, ap je sneg že skoraj izginil, tako da nismo več rabili gazit po meter globokem snegu, smo pa se pa malo drsali, ker je bilo na določenih delih še led... :D :D :D :D

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #389 : 08 Februar 2006, 17:27:30
Haloze :o :o :o !......

Haloze,Haloze,Haloze  :D! ! !

Ja,ja...Puppa  ;D....sej si rekla ::)...sam zdej čajček ne bo tk "popularen" ...se boš mogla kej druzga spomnit :P....

No a smo za Haloze ?????

lp Jure