3. srečanje PeSjanarjev

Neyka · 295325

vali

• *
Odgovori #450 : 17 Februar 2006, 12:02:01
Nam je Sky-ev predlog tudi zelo všeč. :P Imamo pa še enega, ki praznuje aprila - Aleš 22.4.....

Bojim se samo, da do takrat ne bomo vsi v "karanteni" zaradi ptičje gripe (bolj za šalo, kot zares). ;)

LP! Januša

SKY

• *
Odgovori #451 : 17 Februar 2006, 15:04:45
No,primorci blizu res nimate,vseeno pa precej bližje,kot pa npr.v Haloze  ;)

Prostor je res dober,če pa bi kdo slučajno bil preveč "utrujen",pa lahko tudi prespi-imamo ene 6-7 ležišč.
Ali pa če se komu ne bo ljubilo vozit domov isti večer.

Kot vsaka lokacija je tudi ta seveda za nekatere bolj oddaljena kot za druge,se mi pa vseeno zdi,da je še nekako najbolj "v centru".

Lp

IF IT`S NOT A BORDER COLLIE, IT`S JUST A DOG!

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #452 : 17 Februar 2006, 15:27:05
Tudi meni je lokacija všeč ... jaz sem že po koncu 2. srečanja rekel T.M.T. da so sedaj oni na vrsti (Thinj)  ;D :P
Tole pa, če se ne motim, je nekako v tistem koncu slovenije (glede na to da lahko Nastja pride peš :))

Bo treba spremeniti anketo :D

Lp, Črt

SKY

• *
Odgovori #453 : 17 Februar 2006, 16:27:54
Citiraj
Tudi meni je lokacija všeč ... jaz sem že po koncu 2. srečanja rekel T.M.T. da so sedaj oni na vrsti (Thinj)   
Tole pa, če se ne motim, je nekako v tistem koncu slovenije (glede na to da lahko Nastja pride peš )

Bo treba spremeniti anketo

Mal si pa vseen sfalil!  :D

Mi smo v Zgornjisavinski dolini,7 km iz Mozirja proti Logarski dolini-Nastja pa lahko pride peš,ker je doma ravno enih 200m stran.  ;)

Lp Zoran

zoe

• Moderator
Odgovori #454 : 17 Februar 2006, 16:56:00
Sky, a do tega vadbišča sploh ni povezave z vlakom? Na prejšnjem srečanju smo hodili peš kako uro, pa ni bil problem  :)

lp

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

trigi

• Administrator
Odgovori #455 : 17 Februar 2006, 17:06:46
No no SKY... toliko se pa spet nisem zmotil... sem šel prav na TIS gledat in najkrajša pot med Šmartnim v Tuhinju in Varpoljam je dolga skoraj natančno 30km ... kar pa se mi v regijskem smislu ne zdi veliko :D

Lp, Črt

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #456 : 17 Februar 2006, 17:08:43
Sky, a do tega vadbišča sploh ni povezave z vlakom? Na prejšnjem srečanju smo hodili peš kako uro, pa ni bil problem  :)
Če kdo želi - v "mojem" avtu je vedno plac še za enega pesjanarja + pes ali pa 2 pesjanarja (tudi 3 ali 4 bi šlo  ::) - odvisno od tega a bo šel zraven moj fant ali ne  ::) ) brez psov. Samo toliko da veste....  ;)

SKY

• *
Odgovori #457 : 17 Februar 2006, 17:11:56
Citiraj
No no SKY... toliko se pa spet nisem zmotil... sem šel prav na TIS gledat in najkrajša pot med Šmartnim v Tuhinju in Varpoljam je dolga skoraj natančno 30km ... kar pa se mi v regijskem smislu ne zdi veliko

Sam je pa vseeno že čisto druga regija,v bistvu čisto drug del Slovenije,če tako gledamo-oddaljenost pa res ni prevelika.
;)

Citiraj
Sky, a do tega vadbišča sploh ni povezave z vlakom? Na prejšnjem srečanju smo hodili peš kako uro, pa ni bil problem

Žal bi iz najbližje železniške postaje bilo kar malo več kot uro hoda-najbližja je verjetno v Šmartnem ob Paki ali Velenju.

Seveda pa,če vas vlakovcev ne bi bilo preveč,bi verjetno se lahko zmenili in bi tisti,ki imamo avte prišli po vas.

Lp

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #458 : 17 Februar 2006, 17:14:17
Meni se zdi krasna ideja, ampak vseeno nimam pojma, kje to točno je...Tako, da če ima kdo zemljevid, sliko... :-X

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #459 : 17 Februar 2006, 17:19:14
Tako zelo na priblizno - blizu Velenja.

Tudi pri meni bi znal bit se kaksen plac v avtu, sploh ce Vono pustim doma.

battito animale

SKY

• *
Odgovori #460 : 17 Februar 2006, 17:29:26
Ja,najbližje malce večje mesto je Velenje.Varpolje so od Velenja oddaljene približno nekje 20km.

Ej,pa kako ne veste,kje je Mozirje,no?  :D

Kaj pa Park cvetja Mozirski gaj,pa to'

Noben ne ve?

Mah,sm skoraj malo užaljen!   ;)

Lp Zoran

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #461 : 17 Februar 2006, 17:33:26
Ok, jaz sem čisto not padla.  :-[ Zato kar predlagam, da se odpre novo temo/anketo, kjer izglasujemo datum. Hkrati pa tisti, ki nimate možnosti samostojnega prevoza to tudi poveste, da malo preračunamo kam vas lahko popokamo.  ;D
Jaz sem iz okolice Ljubljane, tako da lahko poberem Ljubljančane in kakšne od tukaj blizu.  ::)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #462 : 17 Februar 2006, 17:35:44
SKY saj vemo kje približno je to, smo že bili na izletu v Logarski dolini recimo, tako da... pomoje ne bi smeli zgrešiti ;)

Meni je tudi plac full všeč, ali pa je Sky tako dobro slikal, da nas je ja premamil :P

Lp nina

trigi

• Administrator
Odgovori #463 : 17 Februar 2006, 17:37:59
Ekola ... za vse ki ne veste kje je tole... sem potegnil eno slikico iz TISa, če se še vedno ne znajdete lahko naredim še kakšno.
http://pesjanar.mojsekret.net/foto/v/domace/trigi/

Lp, Črt

P.s.: orientirate se lahko po avtocesti ki teče po spodnjem robu slike

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #464 : 17 Februar 2006, 17:38:40
Meni je tale lokacija tudi zelo všeč, še posebej, ker je ograjeno in ker je streha v primeru dežja zelo dobrodošla. Z mano v avtu se bo peljala Nina z Rino, če grem s ta velikim (kar še ne vem), gre lahko z mano še nekdo, ki je ali brez psa ali pa je le ta za v naročje ;)

Lpp, Urša

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

SKY

• *
Odgovori #465 : 17 Februar 2006, 17:42:50
Citiraj
SKY saj vemo kje približno je to, smo že bili na izletu v Logarski dolini recimo, tako da... pomoje ne bi smeli zgrešiti

Meni je tudi plac full všeč, ali pa je Sky tako dobro slikal, da nas je ja premamil

Malo se je treba pohecat!   ;)

Mislim,da nad prostorom ne bi mogli biti razočareni,glede na to,da so naš prostor kinologi iz celotne Slovenije že večkrat označili kot "kinološki raj".

Sicer pa,če se bo oglasil kdo,ki je bil aktivist na srečanju flatov,mislim da BO TO Z VESELJEM POTRDIL.  :)

Citiraj
Meni je tale lokacija tudi zelo všeč, še posebej, ker je ograjeno in ker je streha v primeru dežja zelo dobrodošla.

Naj takoj povem,da ograja sicer je,vendar v želji,da se čim lepše vklopi v okolje je izdelana iz zeleno pobarvanega kovinskega ogrodija in lesa,tako da kakšen gibčen pes lahko "spodleze".

Sicer pa,ne vem,zakaj bi kakšen pes hotel ven,če je pa notri vsa dobra družba!   ;)

lP

zoe

• Moderator
Odgovori #466 : 17 Februar 2006, 18:15:37
Mi smo bili lani enkrat v Mozirskem Gaju, imajo ful lepo  :)

Bi mi lahko kdo povedal kdaj smo zdaj zmenjeni? Sem malo bolj površno brala zadnje strani.

lp

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #467 : 17 Februar 2006, 18:20:48
Jaz sem pa celo še zelo blizu (no zmerno)... ::) :) (Mislinja)...

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #468 : 17 Februar 2006, 18:21:23
Bi mi lahko kdo povedal kdaj smo zdaj zmenjeni? Sem malo bolj površno brala zadnje strani.

Nismo še nič zmenjeni....  :-\

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #469 : 17 Februar 2006, 18:25:19
Ekola ... za vse ki ne veste kje je tole... sem potegnil eno slikico iz TISa, če se še vedno ne znajdete lahko naredim še kakšno.
http://pesjanar.mojsekret.net/foto/v/domace/trigi/

Črt - lahko prosim še za eno sliko, kjer bo gor še Ljubljana? Sem malo bolj švoh v orientaciji.  :P ::) Sicer imam doma TIS, vendar na trenutno zasedenem računalniku (bratova okupacija).  ;D

trigi

• Administrator
Odgovori #470 : 17 Februar 2006, 18:25:45
Mislim da lahko z sigurnostjo rečem da bo v aprilu ... bomo pa zdajle najprej par dni pustili da se glasuje za lokacijo ... nato se bo pa dala še anketa za datum :D

Lp, Črt

Karto od Ljubljane do Varpolj sem naložil na zgornjo povezavo.

Lp, Črt

SKY

• *
Odgovori #471 : 17 Februar 2006, 18:50:40
Citiraj
Črt - lahko prosim še za eno sliko, kjer bo gor še Ljubljana? Sem malo bolj švoh v orientaciji.

Od Lj,do Varpolj je fulll preprosto!
Se poljete čez Kamnik in pri tabli za Gornji Grad zavijete Levo,potem se peljete ves čas po tej cesti,čez Černivec,dokler ne pridete do table,kjer piše Šentjanž-tam postanete pozorni,ker bo naslednji izhod že za Varpolje in KD Zgornjesavinjske doline.
Tam je tudi tabla,ki označuje prav pot do poligona.  ;)

Za tiste s slabšim želodcem ali psom,ki ima slabši želodec,pa lahko pičite naravnost po avtocesti za Maribor,do izvoza za Šentrupert,zavijete levo za Mozirje in se spet držite ves čas glavne ceste do table,kjer piše NIZKA,tam spet postanete pozorni za tablo CAMPING MENINA in se držite tega smerokaza,ter pridete naravnost na naš poligon.

Ni nekih rovt,ni hribov,ni stranskih makedamskih poti...,skratka zelo preprosta pot!   ;)

Lp

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #472 : 17 Februar 2006, 19:07:17
Bomo mi kar pičili na avtocesto - imamo namreč zelo slab želodec za ovinke  :'( Jaz, da ne bo pomote.  ;D Astorju je vseeno.  ::)

Sky - hvala za opis poti!  :-[

zoe

• Moderator
Odgovori #473 : 17 Februar 2006, 19:10:26
Aha, ja točno, saj smo govorili o troticah in rojstnih dnevih :D

SKY

• *
Odgovori #474 : 17 Februar 2006, 20:01:51
Citiraj
Sky - hvala za opis poti!

Ni problema!

Vidiš,da ni nič groznega.  ;)

Lp Zoran

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #475 : 17 Februar 2006, 20:08:54
Ja,ja tortice ;D :D...

Zdej je še plec kjer se bomo lohk usedel pa pojedli ;D...

A se zdej kdo 100% javi za tortico? ::)(mislim,če je bo kdo 100% naredil ??? ::))...

lp Jure

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #476 : 17 Februar 2006, 20:10:46
mi imamo plac v avtu za malo manjše pse in 4 človečke  ;D :D če se kakšni dajo v prtlažnik pa kakšni v naročje .. mislim da bi šlo  :D ;)

SKY

• *
Odgovori #477 : 17 Februar 2006, 20:13:23
Citiraj
mi imamo plac v avtu za malo manjše pse in 4 človečke    če se kakšni dajo v prtlažnik pa kakšni v naročje .. mislim da bi šlo 

Sam *nastja*,saj med vami pa poligonom pa ne živi noben pesjanar,da bi ga pobrali!  :)  :D

A nisi rekla,da boš pršla peš?

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #478 : 17 Februar 2006, 20:15:08
eh Zoran, mi bi jih šli na vlak iskaaaat  :P

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #479 : 17 Februar 2006, 20:39:17
Jaz sem za Varpolje  ;D ;D ;D ;D Do tja bi še mene peljali.

Kar se vblakov tiče...obstajajo tudi busi na katere spuščajo pse, ki so cepljeni proti steklini in imajo nagobčnik  ::)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com