Uh, sedaj se bom pa prav lotila raziskovanja pravilnikov, da vidim kako je s prevozom psov. Sicer je Astor tako ali tako skoraj vedno v prtljažniku, ki je zavarovan z mrežo (zaradi njegove in moje varnosti), ampak vseeno.
Še ena anekdotica v zvezi s tem: sredi jeseni sem se ravno nekam odpravljala z Astorjem in sem štimala mrežo v prtljažnik. Pa me stričev prijatelj (ki je policist!) vpraša kaj delam in mu moj oče razloži, da pač montiram mrežo zaradi psa in policajev. In ta policist odgovori: "Aja, saj res...".

Glede na tovrstne izjave ga pač resno ne mislim spraševati kaj je sedaj s tem pravilnikom. In tudi iz njegove obnašanja ni ravno razvidno kaj je res in kaj ne....

Scythe, če ne bo drugega bi šla jaz s tabo
. Glede na to kako lepo in odgovorno si napisala to o vožnji bi bil še moj oče zadovoljen s tabo 
Ma jaz sem itak odgovorna voznica....

Se mi pa res ne da po nepotrebnem ubadat s poškodovano pločevino ali (bogsiganedaj!!!) s čim hujšim....

Je bila dovolj prometna nesreča na Hrvaškem, kjer je nama s fantom čez avto zletel motorist. Kriva pa midva, ki sva zavijala levo po predpisih, motorist pa prehiteval dolgo kolono vozil po cesti, kjer je bilo prepovedano prehitevanje in ležeči policaji.

Pač sva bila Slovenca, motorist pa domačin....

Hvalabogu je bilo uničenih samo 3 dni dopusta, spraznjena denarnica za 25.000sit in motoristov poškodovan gleženj (bil je brez čelade). Ampak vseeno je bil strašen trenutek....
Zdj smo pa čisto off-topic. Se globoko opravičujem. Magari me brišite.

Zoe: če tvoj oče požegna greš komot z mano