Neyka · 295248
Sky (2 psa)Nastja (1 pes)Neyka (1 pes) smo tabližniNinci (1 pes)Trigi (1 psička) skor loh računamo ane Rincy (1 psička)Scythe (1 pes) -> imam prevoz (v bistvu bova 2 osebi + 1 pes). Zraven pa gre še najverjetneje Rina z Witty (torej še plus 1 oseba + 1 kuža). Pa še bi se dalo stisnit enega osebka - brez kužata seveda Rožica (1 pes)Jasmina (pes in psička)Search.and.rescue (? Psov)Špela (3 psičke)T.M.T (1 pes)Lilit (pes in psička)Mimy (psička)Yure, Vali (2 psa)Marko (1 psička)S1b (1 pes) Urša (1 pes)Alba (1 psička)Aska (1 psička)Anana (1 psička)ZoeNewfka (1 pes)Tosy (1 psička)Nelly (1 pes)Katja123 (1 psička)
Ninci (1 pes)Trigi (1 psička) skor loh računamo ane
Sky (2 psa)Nastja (1 pes)Neyka (1 pes) smo tabližniNinci (1 pes)Trigi (1 psička) skor loh računamo ane Rincy (1 psička)Scythe (1 pes)Rožica (1 pes)Jasmina (pes in psička)Search.and.rescue (? Psov)Špela (3 psičke)T.M.T (1 pes)Lilit (pes in psička)Mimy (psička)Yure, Vali (2 psa)Marko (1 psička)S1b (1 pes) Urša (1 pes)Alba (1 psička)Aska (1 psička)Anana (1 psička)ZoeNewfka (1 pes)Tosy (1 psička)Nelly (1 pes)Katja123 (1 psička)
OK recmo prbližna lista tistih k naj bi pršli/si želijo prit pa bi prosla pol prpise al ja al ne al iščete prevoz, št. psov če sem zakiksala, če boste koga s sabo pripeljali…Sky (2 psa)Nastja (1 pes)Neyka (1 pes) smo tabližniNinci (1 pes)Trigi (1 psička) skor loh računamo ane Rincy (1 psička)Scythe (1 pes)Rožica (1 pes)- tudi jaz imam prevoz. Z mano bo šla Nina z Rino, pa mogoče bo prostor še za enega.Jasmina (pes in psička)Search.and.rescue (? Psov)Špela (3 psičke)T.M.T (1 pes)Lilit (pes in psička)Mimy (psička)Yure, Vali (2 psa)Marko (1 psička)S1b (1 pes) Urša (1 pes)Alba (1 psička)Aska (1 psička)Anana (1 psička)ZoeNewfka (1 pes)Tosy (1 psička)Nelly (1 pes)Katja123 (1 psička)Če sem koga pozabla se oproščam.Lahko pa pričakujemo še kakega izven forumovca če nam rata kej s tem mini njufi srečanjem »pod okriljem« pesjanarja.
Scythe, bi bilo potem možno, da sem jaz tisti osebek brez pesija? Sicer ne vem še točno, če bom lahko prišla, ker je odvisno od datuma.
OK recmo prbližna lista tistih k naj bi pršli/si želijo prit pa bi prosla pol prpise al ja al ne al iščete prevoz, št. psov če sem zakiksala, če boste koga s sabo pripeljali…Sky (2 psa)Nastja (1 pes)Neyka (1 pes) smo tabližniNinci (1 pes)Trigi (1 psička) skor loh računamo ane Rincy (1 psička)Scythe (1 pes)Rožica (1 pes)Jasmina (pes in psička)Search.and.rescue (? Psov)Špela (3 psičke)T.M.T (1 pes)Lilit (pes in psička)Mimy (psička)Yure, Vali (2 psa)Marko (1 psička)S1b (1 pes) Urša (1 pes)Alba (1 psička)Aska (1 psička)Anana (1 psička)ZoeNewfka (1 pes)Tosy (1 psička)Nelly (1 pes)Katja123 (1 psička)Če sem koga pozabla se oproščam.Lahko pa pričakujemo še kakega izven forumovca če nam rata kej s tem mini njufi srečanjem »pod okriljem« pesjanarja.
OK recmo prbližna lista tistih k naj bi pršli/si želijo prit pa bi prosla pol prpise al ja al ne al iščete prevoz, št. psov če sem zakiksala, če boste koga s sabo pripeljali…Sky (2 psa)Nastja (1 pes)Neyka (1 pes) smo tabližniNinci (1 pes)Trigi (1 psička) skor loh računamo ane Rincy (1 psička)Scythe (1 pes)Rožica (1 pes)Jasmina (pes in psička)Search.and.rescue (? Psov)Špela (3 psičke)T.M.T (1 pes)Lilit (pes in psička)Mimy (psička)Yure, Vali (2 psa)Marko (1 psička)S1b (1 pes) Urša (1 pes)Alba (1 psička)Aska (1 psička)Anana (1 psička)ZoeNewfka (1 pes)Tosy (1 psička)Nelly (1 pes)Katja123 (1 psička)
Ninci (1 pes)Trigi (1 psička) skor loh računamo ane Wink
Mašy (dva psa)