3. srečanje PeSjanarjev

Neyka · 295363

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #630 : 05 Marec 2006, 11:42:44
 ::) ::) ::) ::) ::) ::)

jaj jaj nina  ::) ::) ::)

ok tvoja odločitev  ::) ::) ::)

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #631 : 05 Marec 2006, 11:44:59
aja...kdaj se pa dobimo  ???

jaz bi se že dopoldne, da bomo imeli več časa za uživanje  ;D

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #632 : 05 Marec 2006, 11:46:19

ok tvoja odločitev  ::) ::) ::)

Niti ne, ampak tako pač je.... tudi meni bi bilo bolje če ne bi bilo ::) Sicer pa saj pravim, vse se lahko še spremeni, bomo videli ;)

Lp nina

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #633 : 05 Marec 2006, 11:48:42
Vsi ne bomo nikoli. ::) Pomoje je brez veze prestavljat nek datum, ki smo si ga že izbrali, zato ker 2 ali 3-je takrat ne morejo. ::) Bodo imeli pa za naslednje srečanje prednost izbirati datum, ane? Poglej, saj 29.4. nas (oz. vas - tudi jaz nisem ziher če bom lahko prišla) pride 16 + 6 = 22. Saj to je že kar nekaj, ane? Pa nekaj jih ni glasovalo, pa nekdo bo lahko spremenil plane in bo vseeno prišel...

lp

Los je car!

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #634 : 05 Marec 2006, 14:34:53
Dobro... potem je odločeno...

SKY... prosim če rezerviraš 29. april :)

Vabljeni vsi pesjanarji (neglede na članstvo na forumu) z prijaznimi psi  :P Drugače se boste pač morali sprijazniti s tem da bo vaš kuža na povodcu ;) Lahko povabite prijatelje, mene ne moti :)
datum smo pa tudi tak izbrali da bi že moglo biti dosti toplo .. sicer je danes zima spet pokazala zobe ... ampak do konca aprila je še daleč :)

Lp, Črt

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
Odgovori #635 : 05 Marec 2006, 14:54:41
Torej 29.april in kje je že bilo na koncu dogovorjeno, da bo to srečanje?  ???

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #636 : 05 Marec 2006, 15:00:47
Puppa: KD Varpolje  (pri mozirju)

Lp, Črt

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #637 : 05 Marec 2006, 15:06:44
No super, da datum določen je, sicer meni ta datum ne ustreza ravno preveč, a vseeno, upam, da nama z Asko bo uspelo priti..lp

SKY

• *
Odgovori #638 : 06 Marec 2006, 07:45:07
Bom rezerviral!

Sem bil na dopustu,tako da šele danes prebiram forum.

Nastja,seveda je dovoljeno slikat-saj ni kakšen varovan objekt.  ;)

Ja,sneg bomo zgleda še imeli,na srečo pa imamo vsaj ljudje kam na suho za stopit.

Lp Zoran

IF IT`S NOT A BORDER COLLIE, IT`S JUST A DOG!

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #639 : 06 Marec 2006, 14:54:59
Torej se vidimo .. 29. 4 .. wii  :P

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #640 : 06 Marec 2006, 17:29:16
Glejte, da ne boste pozabili slikati za nas, ki nas ne bo :-\ :)...
Ahhh...sej mi ni treba prošnje dajat ::)....itak vem, da boste "na polno" slikarl ::) :P

Pa imejte se "fajn" še za nas, ki nas ne bo  :-*...

lp Jure :)

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #641 : 06 Marec 2006, 17:30:38
Jas sem za neko tako uro kot takrat. Resmo okrog 11, 12 v Varpoljah lahko se pa tisti ki prihajate čez Kamnik dobite tam in greste skupaj okrog 10 in recimo tisti iz Velenskega konca al pa tisti ki čez Celje pridete. To se še de zmenit. Ampak vseeno bi blo fajn da mamo en okvir kje kdaj...

Jure bomo poslikali, posneli ne bomo ane Marko da bo kamera doma!!, Fajn bo pa tudi  ;) :) :) Škoda ker boste zamudili. Pa naslednič ane.

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #642 : 06 Marec 2006, 19:23:29
jo bomo pa mi uzel Neyka  ;D moj oči je nor na snemanje  :) tako da se ji neboste mogli odpovedati  ;D

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #643 : 06 Marec 2006, 19:25:47
Kar doma jo nej pusti. Če ne bo obveljala fora ne zmeni se za psa pazi se lastnika v stilu beži če posnameš Neyko na video. MI je Marko čist zadost bedarij posnel.  >:(

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

Rinchy

• Moderator
Odgovori #644 : 06 Marec 2006, 20:02:06
Samo kamere ne..lepo prosim  ;D Saj slike dovolj povejo..mar ne  :P
Uglavnem,če ne pride kaj vmes se vidimo in pridem s polnimi baterijami v digitalcu  ;)
pa še ena prošnja za lastnike samčkov...glede naskakovanja,da pač pazite svoje pse da ne naskakujejo v nedogled,ker psice(vsaj moja) tega nikakor ne prenaša več.Očitno je odrasla in ve da se tega ne sme  ;D Saj ne rečem parkrat,to še nekako gre..ampak če bo pa ves čas to počel,pa preusmerite psa na drugega psa/psico ali pa tiste najbol vstrajne pripnite.Če se glede tega motim,pa povejte..ampak moja punca tega ne prenaša več  ;)

lp,
Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #645 : 06 Marec 2006, 20:12:04
Vsem mora biti jasno, da noben pes ne sme biti nadležen do ostalih, ko se gre na takšno srečanje. Prehitro bi se lahko zgodilo, da bi luštno druženje prešlo v kakšne obiske veterinarjev. Žal je pri psičkih nagon včasih večji kot pa razmišljanje kaj je prav in kaj ne.
Rinchy mislim, da se bo zadevica dala poštimati.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #646 : 06 Marec 2006, 20:13:52
Hehe,če naš pride bo pripet ;) ::).Čeprav mi ni jasno kaj vidijo na teh sterilizeranih psičkah---so res tako nori na s*x brez zaščite?? :D

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #647 : 06 Marec 2006, 20:17:32
Samčki so včasih res smešni kar se tega tiče. naš klifi je edini samec v bajti (najmanjši in najstarejši) pa ves čas skače po svojem haremu. Zaenkrat vsaj Kali pusti pri miru, ker je še "najstnica".  ;D ;D ;D
Lp, Ines!

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #648 : 06 Marec 2006, 20:22:42
Tudi Astorju izjemno dišijo sterilizirane psičke - predvsem boxerke. Ne me spraševati zakaj. Je grozen, če je v bližini sterilizirana boxerka.  :'( Zato v tem primeru tudi vedno pristane na povodcu - se mi ne zdi sprejemljivo, da se dopušča naskakovanje. Zato mi je kratkomalo jasno, da če bo Astor preveč zaljubljen in ne bo želel odnehati (oz. da se njegov nagon ne bo umiril - ker dvomim, da gre za zavestno dejanje) - bo na povodcu in glede njega ni treba skrbeti.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #649 : 06 Marec 2006, 20:37:02
Poleg tega naskakovanja se dajte držat še pravil glede igrač in nagrad. Pri teh zadevah zna hitro priti do prepirov. Nagrado daste svojemu psu, zraven je pes, ki je ljubosumen... bolje da nagrade ne daste nikomur, da ne pride do pretepa!  S sabo ne prinašajte pasjih igrač, zaradi enakega razloga.
Psi z "neslavno" preteklostjo, ki so agresivni do psov, psic ali obojih naj bodo na povodcih. Prejšnjič sicer z temi stvarmi niti ni bilo problemov, ker ste bili vsi toliko odgovorni, da veste kakšni so vaši psi in so za to bili privezani oz. ste jih spustili šele ko je glavnina šla in smo drugi prijeli svoje pse, da so se vaši lahko malo razmigali (recimo od Irene Rondo).

Tole opozorilo je torej  za vse, ki boste prišli na novo, pa tudi za stare, da vas malo spomnim na kakšne "nevarnosti" ;) Ne bi radi, da se Pesjanar. Si srečanje spremeni v splošni pokol, zamere, .... bodite fer do sebe in do drugih in dobro premislite z kakšnim psom na tako srečanje kot je tole greste.

Lp nina

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #650 : 06 Marec 2006, 20:50:56
Brez skrbi, pride tadolg povodec z nami bo v kriznem primeru Neon spančkal pod kakim drevesom. Navsezadnje je srečanje bolj za ljudi kot za pse, čeprav sem sodi tudi druženje psov ampak to mi niti ni takšen pomen. Igrački prideta z mano za možno lovljenje psa, ker ponavadi vedno ve kdaj je treba na povodec in me niti pogleda ne.  ::) Drugače pa bosta spravljeni v torbi. Je pa res da je moja pesa zoprn sam do dogic in če se odloči dat mir bo tudi spuščen. Saj kasnej ste vidli...nben ga ni zanimal ko Goge ni blo več  :) ::) Ampak še enkrat. Če bo karkoli potrebno bo na povodcu bp če bo ON delal paniko. Če se mi ma pa kakšen drug pes namen zaganjat vanj bo pa tisti pes prvi ki bo privezan. Upam, da smo tu na jasnem kako gre privezovanje na povodce in prijemanje... Seveda pa bomo (kot je že Ninci rekla) pse tudi malo premenjali da se bodo pretegnili tudi tisti psi, ki bodo večinoma na povodcu...

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #651 : 06 Marec 2006, 21:03:20
Neyka a do dogic je siten?

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #652 : 06 Marec 2006, 21:05:26
Ne,ne...privlačna sila ;).On na nje,Ron na nje---potem se pa zmente katera bo čigava.Potem pa še naš s podrejanjem nekaj muti...tako,da če naš pride bo skoraj 100% na povodc :-[...

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Rinchy

• Moderator
Odgovori #653 : 06 Marec 2006, 21:19:41
Tudi če bo Rina kaj težila bomo imeli tist dalši povodec,da se malo pomiri.Saj se spomnite,da ona ne mara pretepov in bi jih rada rešila  ::)

Upam,da bomo imeli čim manj problemov.nazadnje je bilo prav luštno,tiste par izpadov pa mora bit,da se sploh  ve da so psi tam  ;D ;)

se vidimo!

Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #654 : 07 Marec 2006, 06:57:57
no upam, da bo z naše strani brez naskakovanja, če pa bo pa grem raje domov, ker bo Indi sitn tam, če bo mogu bit na povodcu  ::) grozno sitn (lajanje, cviljenje)  :-[ :-\ sam če bo pa kej za v Indijeva usta pol bo pa tih  :P

Jasmina

• *
Odgovori #655 : 07 Marec 2006, 13:51:11
ja saj zato pa jaz razmisljam, ce bom vzela johnyja zraven, da se ne bi potem jaz pa on mucla, ce bi pristal na povodcu ::) .. tak da ce pridem sama, pridem samo z veryko, ce pride se moj zraven pa bo verjento johny tudi prisel :)

Tina

• *
  • Gomi & Chics
Odgovori #656 : 07 Marec 2006, 14:04:04
Jasmina, kar svojega še vzemi s sabo, da bo čimveč pikic!  ;D

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #657 : 07 Marec 2006, 14:46:10
Jasmina, sej si boš lahko roke odpočila in vturala Johnnyja komu drugemu, tako kot je Neyka Neona dala Črtu  :P :P :P

anana

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #658 : 07 Marec 2006, 15:30:51
Spet datum, ko se bo Nara po vsej verjetnosti začenjala gonit ::). Pri zadnjem srečanju se je ravno kakšen dan za tem začela gonit, naslednje srečanje pa bo 6 mesecev po prejšnjem in upam, da ne bo ravno takrat spet na vrsto gonitev ::).

Aja, pa tudi jaz mislim, da morate lastniki samčkov (nekastriranih) malo gledati kaj delajo, Nara se še ne zna branit ;).

Lp, Ana

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #659 : 07 Marec 2006, 15:36:31
Aja, pa tudi jaz mislim, da morate lastniki samčkov (nekastriranih) malo gledati kaj delajo, Nara se še ne zna branit ;).
Tudi kastracija ni zagotovilo, da pes ne bo naskakoval drugih psov/psic. Sem videla kastrirane pse, ki so bili bolj vztrajni v naskakovanju kot pa nekastrirani samci.  ::)