3. srečanje PeSjanarjev

Neyka · 295249

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #870 : 22 April 2006, 18:51:49
Nina če sedajle rečeš ne pridem peš v Lj. in te zboksam!!!Lej kakšno fino ponudbo imaš..na koncu bomo še vsi waaaaa :-*!

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Mašy

• *
Odgovori #871 : 22 April 2006, 19:04:04
Ninci, tole je pa res dobra ponudba - ma da sprejmeš... Da vidim končno kraljevega zlatkota Smarta (saj ti me ne zanimaš - hec, da ne misli kdo resno vzet ;D ;D).

Rinchy in rožica, vidve sta pa itak super... :)

Ampak vseeno, jaz raje rečem da ni 100% da pridem, ker kaj pa vem kaj se še lahko zgodi. Je pa 99%. ;)

Lp

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #872 : 22 April 2006, 19:16:31
A lahko jaz čokolado prinesem? Če je ne bo že kdo drug...

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
Odgovori #873 : 22 April 2006, 20:26:50
Malce off.topica:

Hey, Azu, fuuull lepo rišeš!  :o Ravnokar sem gledala slikce na tvojem linku (Tist, ki še ni pogledal, naj kar, se splača  ;) )
Pa me zelo zanima, na kakšen način to rišeš, na roke, na računalnik? In, če na računalnik, kakšne programe uporabljaš? Res so mi všeč, take simpatične so!  :D

Lp

Old age means realizing you will never own all the dogs you wanted to.
Joe Gores

http://newfka.deviantart.com

katja123

• *
Odgovori #874 : 22 April 2006, 20:56:03
Mi bomo tudi prišli:
2 odrasla + 2 otroka + Buca

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #875 : 22 April 2006, 22:43:56
A lahko jaz čokolado prinesem? Če je ne bo že kdo drug...

Prinesi kar ti paše. Najbolje da prineseš sebe pa svojo pesko, ostalo pa lahko mirne duše pustiš doma ;)

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #876 : 23 April 2006, 00:02:17
Prinesi kar ti paše. Najbolje da prineseš sebe pa svojo pesko, ostalo pa lahko mirne duše pustiš doma ;)
Tudi svoja oblačila?  :o

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

Person

• *
Odgovori #877 : 23 April 2006, 09:54:28
Pa sem vedel, da je Neyka ful perverzna ... Azu pa še bolj :P

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #878 : 23 April 2006, 10:22:25
ti pa sam na to misliš ane. Pol še pa ti prnes oblačila, da ne bo Azu edina.  :P

Person

• *
Odgovori #879 : 23 April 2006, 10:29:11
ti pa sam na to misliš ane. Pol še pa ti prnes oblačila, da ne bo Azu edina.  :P
A tk ... zdaj pa jst vsega kriv ... ja sej vem da sem en od redkih fantov (dežurni krivec) tuki  :P

Mašy

• *
Odgovori #880 : 23 April 2006, 11:37:20
A sedaj je ura že določena? 10.00? ??? Če ja, predlagam da Ninci napiše uro še tja, kjer so že vse druge informacije.

Lp

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #881 : 23 April 2006, 11:40:36
Marc + 1 pes + 1 oseba
Alenka + Idea
Rožica + Atos
Nastja + Indi
Elvir + Sib + ata
scythe + 1 oseba + Astor
Azu + Dora
Neyka + Neon
Tim + Erras
Ninci + Smart  ???
Črt + Rumba
Lilit + Grin
Newfka + Šado (?)
Zala + Zoja
Person + 1 pes + 2 osebi
Anana + Nara + 2 ali 3 ali 4 osebe
T.M.T + Ron + "voznik" (sej bo voznik tudi zraven a ne)
Marko + Gana (kaj pa Katya)
Ines + Dejan in Kali + Tora
Urša + voznik (brez Arota a ne)
Lily + ati
Iris + Sammy
Rinchy + Rina
zoe (all alone  )
Tina + Chica
Maruša + Zara (oprosti ker sem pozabla  :-[)
Mašy + Tyson  :o ;D
2 odrasla + 2 otroka + Buca (jeeeeeeeeej .. njufkaaaaaaa)  :-*

Zoran + Lok + Sky 

nažalost nas nebo kot sem že povedala

odpade Urša + voznik (brez Arota a ne)

Marc + 1 pes + 1 oseba
Alenka + Idea
Rožica + Atos
Nastja + Indi
Elvir + Sib + ata
scythe + 1 oseba + Astor
Azu + Dora
Neyka + Neon
Tim + Erras
Ninci + Smart  ???
Črt + Rumba
Lilit + Grin
Newfka + Šado (?)
Zala + Zoja
Person + 1 pes + 2 osebi
Anana + Nara + 2 ali 3 ali 4 osebe
T.M.T + Ron + "voznik" (sej bo voznik tudi zraven a ne)
Marko + Gana (kaj pa Katya)
Ines + Dejan in Kali + Tora
Urša + voznik (brez Arota a ne)
Lily + ati
Iris + Sammy
Rinchy + Rina
zoe (all alone  )
Tina + Chica
Maruša + Zara (oprosti ker sem pozabla  :-[)
Mašy + Tyson  :o ;D
2 odrasla + 2 otroka + Buca (jeeeeeeeeej .. njufkaaaaaaa)  :-*

Zoran + Lok + Sky

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

Agnes

• Šema
  • *
Odgovori #882 : 23 April 2006, 11:53:10
Kehm, če se je treba pofočkat, se fočkam jaz in moj Darkobarko. Imamo pa še za eno človeško rito v avtu prostora. Lp N.

Los je car.

Rinchy

• Moderator
Odgovori #883 : 23 April 2006, 12:13:39
Kehm, če se je treba pofočkat, se fočkam jaz in moj Darkobarko. Imamo pa še za eno človeško rito v avtu prostora. Lp N.
Oho,Dare in Neža prideta!!SUPERRR :o :) :)
Vreme se nam pa obeta ej.Od četrtka popoldne do ponedeljka samo dež.Kako lepo  >:(

Upam,da se spremeni vse skupaj

lp

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #884 : 23 April 2006, 12:23:03
Rinchy...trkamo na les za sončka...Mejte se, v glavnem!  :-*

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Person

• *
Odgovori #885 : 23 April 2006, 12:29:49
Vreme se nam pa obeta ej.Od četrtka popoldne do ponedeljka samo dež.Kako lepo  >:(
Eh, napoved za več kot 2 dni je že precej nezanesljiva ... heh za 6 dni pa sploh.
Do sobote bodo že 5x spremenili napoved 8)

Jah no, pač matematični modeli za napoved vremena pač ne vsebujejo vseh malenkosti, ki lahko povzročijo drastično spremembo vremena :)

Rinchy

• Moderator
Odgovori #886 : 23 April 2006, 12:33:49
Eh, napoved za več kot 2 dni je že precej nezanesljiva ... heh za 6 dni pa sploh.
Do sobote bodo že 5x spremenili napoved 8)

Jah no, pač matematični modeli za napoved vremena pač ne vsebujejo vseh malenkosti, ki lahko povzročijo drastično spremembo vremena :)
Če smo optimisti,bomo imeli sonce brez oblačka  ;) 8)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #887 : 23 April 2006, 13:15:21
tale vreme....nina se spomniš včeraj naj bi bile plohe popoldne ampak jaz jih nisem srečala :D. med vsemi počitnicami je vreme za en klinc joj kam to paše... :-\

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #888 : 23 April 2006, 14:34:04

Mene nudisti ne motijo  ;)

Pa sem vedel, da je Neyka ful perverzna ... Azu pa še bolj :P

Vsevedni Jakec  ;) :D Sam šit kok si me razkrinkal  >:(

Kehm, če se je treba pofočkat, se fočkam jaz in moj Darkobarko.

Super! Boma dve Neži na srečanju  ;)

Očitno bo tole srečanje prav tako uspešno kot je blo drugo  :P če ne še bolj :P upam, da se bodo pesjanarji tut tako dobro štekali.

Pinky...a vi pridete zdej al ne?

Agnes...iz katerega konca pa si, da bi se kdo brez prevoza lahko prislinil?

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

Šapa

• *
Odgovori #889 : 23 April 2006, 14:48:05
Agnes ti si iz Mestnega Loga če se ne motim? midve sva se po telefonu pogovarjali glede tiste izgubljene 15letne setrke če se spomniš  ;) če imaš res še en prostor bi jaz prisedla če je prostor še vedno prost  :) bom pa brez svojih dveh psov...

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #890 : 23 April 2006, 17:39:56
Mene pa nekaj zanima.A v primeru dežja se prestavi ali vseeno je?Če bo dež verjetno mene ne bo :-[...

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Mašy

• *
Odgovori #891 : 23 April 2006, 17:45:07
Če bo dež tudi mene ne bo, že tako ni čisto 100%. :-\ Upamo na sonce!!

Aja, a se na tale srečanja kaj prinese s sabo poleg kakšnih priboljškov ::), fotoaparata ;), dobre volje, "norega" psa in kakšnega posladka za nas dvonožce? Morda skledo za vodo (in morda celo vodo ali jo lahko natočimo tam??) ali pa kaj takega?

Lp

Jasmina

• *
Odgovori #892 : 23 April 2006, 19:37:48
kak ste se zmenli zdaj za uro?
ce ze ob 10 naju z veryko ne bo.. ce pa komaj popoldan pa pridema :-\
sicer pa ce bo lepo vreme, je cez dan tak pretoplo za pse, bojo ze po 10 minutah vsi z jeziki do tal- sicer bojo se laufali- samo vseeno bojo bogi :-\
ne vem zmenite se, samo glede na to, da je svetlo tak do 9 zvecer, bi se lahko kasneje dobli ???

Person

• *
Odgovori #893 : 23 April 2006, 20:21:07
Vsevedni Jakec  ;) :D Sam šit kok si me razkrinkal  >:(
Hehe, sem tajni agent ... pssttt  8)

Šapa

• *
Odgovori #894 : 23 April 2006, 20:33:10
no z Agnes sva se slišali na privat. mesto še ni zasedeno tako da lahko tudi mene pripišete na seznam. pridem pa brez psov...

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #895 : 23 April 2006, 20:43:56
kak ste se zmenli zdaj za uro?
ce ze ob 10 naju z veryko ne bo.. ce pa komaj popoldan pa pridema :-\
sicer pa ce bo lepo vreme, je cez dan tak pretoplo za pse, bojo ze po 10 minutah vsi z jeziki do tal- sicer bojo se laufali- samo vseeno bojo bogi :-\
ne vem zmenite se, samo glede na to, da je svetlo tak do 9 zvecer, bi se lahko kasneje dobli ???

Jasmina kadar prideš prideš, do 16.00 bo gotovo kdo tam. Zadnji so iz prejšnjega srečanja odšli mislim da okol 6ih zvečer. Začetek pa je kao ob 10ih, ampak verjetno da se bodo takrat ljudje šele dobili na tistih dveh točkah in potem skupaj pršli do Varpolj.

S1b

• *
Odgovori #896 : 23 April 2006, 21:23:03
Jest na žalost verjetno ne pridem, ker imam osebne opravke to soboto  :-\ , se vidimo na naslednjem pa uživejte !!!

lp :)

http://siberius.moj-album.com/
veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?

Urška

• *
Odgovori #897 : 23 April 2006, 22:52:53
Jaz pa ravno tuhtam... 29. sem skoraj zagotovo na treningu v Celju (če mi inštruktor še ne pobegne na svetovno prvenstvo). In če sem že v Celju, lahko po treningu (tam nekje po 12.uri) s pasjo bando pridem malo na obisk. Za kakšno urco al pa dve, nič več, ker potem moram domov počivat, imamo drugi dan klubsko specialko v Avstriji. Ne poznam pa skoraj nikogar, tako da bi bilo prav zanimivo. Pripeljem oba (Pax bi počakal v avtu, ker po dveh napadih samcev ne gleda najlepše), Ajka pa bi se podila z vsemi velikimi psi (večji ko so, raje jih ima, najbolj je navdušena nad filami in rodezijci).

Ampak ninci, če ne prideš, potem tudi mene verjetno ne bo. Do sedaj nam je vedno uspelo biti na istem kraju istočasno, spoznali se pa nismo.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #898 : 24 April 2006, 09:13:58
Ampak ninci, če ne prideš, potem tudi mene verjetno ne bo. Do sedaj nam je vedno uspelo biti na istem kraju istočasno, spoznali se pa nismo.

;D ;D Kakšni pogoji ;) Ti se kar oglasi  ::) če mene ni moraš spoznati pa cel kup drugih ;) Saj po vsej verjetnosti bom prišla, ali z scythe ali pa prepričam koga doma, itak so nori na doge, tako da... škoda ker jih ne pride več bi imela vsaj dober razlog ;) ;D

Jasmina saj ti ni potrebno priti že dopoldan, prejšnjič smo dopoldan začeli in je do 18h res full hitro minilo. Smo naredili kratek sprehod, psi so se nakopali, mi najedli, naklepetali... in mislim, da v tem času ni bilo nikomur dolgčas.So se nam pa tudi takrat anana in njeni pridužili kasneje pa newfka z svojo bando... tako da sploh ni problema ;) Pa ne pozabi pri nama imaš še potiskano majčko, ki te čaka ;)

Lp nina

Jasmina

• *
Odgovori #899 : 24 April 2006, 13:20:02
tocno majckaaa :D
ja koliko se mi potem splaca za eno uro hodit, ne vem ??? .. ker delam do dveh, pa potem preden se spokam, bo tudi ze 3 ura ::) ..
lahko mi pa poslje kdo gsm stevilko na zasebno (nekdo ki bo do konca tam ;D), pa ga rufnem ko bi sla iz mb, da vidim ce se mi sploh splaca..