Neyka · 295635
jaz se kar pridružim jasmini, ker je ona moj prevoz! kaj bo tudi kaj manjših psov? ker če ne, bi jaz pustila mojo 5 kg psičko doma. ker če bodo same mrcine bo njo kap! :-)
kaj bo tudi kaj manjših psov? ker če ne, bi jaz pustila mojo 5 kg psičko doma. ker če bodo same mrcine bo njo kap! :-)
vemo do česa prite...
Mislim, da je razlika če se zmotiš in zatipkaš kot pa med popolnim narečnim pisanjem ko umrolele plzaj pu lujtri na limar pa duol mičejo japke. Očitna razlika ane.
Jaz bi zelo rada prišla, pa ne vem kako bi bilo ker sva pred kratkim po gonitvi in bi po vsej verjetnosti mešali vse pesjararčke. In tudi lokacija mi zelo, zelo odgovarja. Še posebaj, ker je v bližini vooodaaaa.
A mislis, da bi se se kar vonjalo?
Ammm kar se flatkic tiče je Smartu vseeno, sterilizirana, nesterliizirana, goneča, negoneča, vse mu neznansko dišijo. Druge pa sploh ne Čudak pač
Mene pa nekaj zanima.A v primeru dežja se prestavi ali vseeno je?Če bo dež verjetno mene ne bo ...
Moja Idea pa naskakuje samcke... mislim, da je to bolj cudasko... In to ona opravlja prav po mosko. Zdaj ne vem, ali jih izobrazuje ali kaj hoce s tem povedat. Res so pa v igri le stirinozni moski.
Pa kaj mate vsi take probleme s tem dežjem...sej je sam...voda Big problem, sploh pa na prostoru kjer do streha in oh in spljoh.