3. srečanje PeSjanarjev

Neyka · 295287

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #960 : 28 April 2006, 08:31:10
Takole srečanje je v vsakem primeru. Itak smo slabo vreme na dan PeSjanarskega srečanja z zakonom prepovedali že pri prejšnjem srečanju, če se vseeno zgodi pa bomo na samem prostoru srečanja odplesali kakšen indijanski ples pa bo ;D  Sicer pa... če so naši vrli državniki včeraj lahko imeli proslavo ob prazniku na 1000inšenekajetrih na prostem bomo pa tudi mi tole izpeljali kot se zagre.

Kot je rekla Šapa zbirajo se ovratnice, povodci, odeje, krtače, karkoli česar vaš pes več ne uporablja. Bi bilo fino, da bi vsak prinesel samo eno stvar pa bi se nabral že lep kupček opreme. Sem pa v tem primeru bolj pristaš zbiranja opeme kot denarja.

Lp nina

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #961 : 28 April 2006, 09:16:23

A loh še enkrat vprašam zakaj v primeru dežja ne? Saj je blo jasno povedano da je prostor primeren tudi za primer dežja  ???

Neyka, pridemo, če bo samo rosilo. Če bo fajn nalivalo, se meni zdi brezveze tako daleč vozit, ker tudi če je streha, si lahko fajn moker, če nese postrani ;) Upam, da razumeš. Si pa vsekakor želim, da pridemo, ker bo zagotovo zanimivo.

Šapa, bomo poskusili kaj najti

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Mašy

• *
Odgovori #962 : 28 April 2006, 10:44:11
Šapa, tole je pa super ideja! Če kaj najdem in če pridem definitivno prinesem. Sicer pa se spomnim srečanj na Otočcu, kjer smo tudi imeli 1x nekakšno akcijo in so šli zbrani pripomočki in hrana zavetišču Turk v Nm. :)

Neyka, nas v primeru dežja ne bo, ker že tako ali tako nekaj stokajo da do Lj pa nazaj, pa pol še 1x do Lj pa nazaj gre veliko časa, bencina pa vsega tega (pač nimam ne vem kako zlate družine kar se tega tiče). Pa tudi sicer je moja pot do Varpolja kar dolga in glede na to da bi bili potem skoraj cel dan tam se mi ne zdi ne vem kako zabavno (čeprav vem, da v vaši družbi bi bilo tudi več kot zabavno), da bi naletaval dež itd. Upam sicer na kakšen sončni žarek ali vsaj oblačno vreme, morda z rosenjem. Drugače me pač ne bo. Saj bi me doma še izpustili, če bi bilo to kje blizu, ampak do Varpolj me pa ne mislijo kar tako pustiti. Žal... :-\ Sama pa tudi nimam izpita in avta - drugače bi zagotovo prišla. ;D

Lp

Rinchy

• Moderator
Odgovori #963 : 28 April 2006, 10:53:19
No,odločitev je padla.Rina in Atos prideta  ;) Edino,če bo tolk deževal,kot je Mojca rekla,da se ne bo 2m naprej vidlo  ;)

Bom pa pogledala,če bi se našlo kaj doma.

lp,
Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #964 : 28 April 2006, 10:59:22
Še mala debata o prevozu:

- se vsi ki gremo iz ljubljanskega konca zberemo nekje prej in gremo potem skupaj naprej ali vsak zase?
- kako imate namen iti? po avtocesti ali preko tuhinjske doline?

LP, Črt

Rinchy

• Moderator
Odgovori #965 : 28 April 2006, 11:00:18
POmoje najbol da se nekje zberemo in gremo skupaj naprej  ;)

www.varstvopsov.si

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #966 : 28 April 2006, 11:04:23
- se vsi ki gremo iz ljubljanskega konca zberemo nekje prej in gremo potem skupaj naprej ali vsak zase?
- kako imate namen iti? po avtocesti ali preko tuhinjske doline?

Uuuu...to bi blo super! Glede na moje orientacijske sposobnosti pa sploh!  :-[
Jaz sem najbolj za to, da se gre preko avtoceste (vsaj meni se zdi najbolj preprosto). Vendar se bom prilagodila večini.
Kje pa se zberemo je meni vseeno - najbolje nekje, kjer je prepoznavno in prostora za nekaj avtomobilov.  ;)

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #967 : 28 April 2006, 11:07:16
Itak smo slabo vreme na dan PeSjanarskega srečanja z zakonom prepovedali že pri prejšnjem srečanju, če se vseeno zgodi pa bomo na samem prostoru srečanja odplesali kakšen indijanski ples pa bo ;D 

A ni indijanski ples ravno za dež?  ;) Jaz močno upam, da ne bo deževalo ...

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

trigi

• Administrator
Odgovori #968 : 28 April 2006, 11:13:34
Hhehe Sammy ... če imajo ples za dež ga majo pa sigurno tudi za sonce (mogoče če ga zaplešeš v obratni smeri ;))

Glede kraja zbora... če se ne motim je nekje pri domžalah bencinska postaja (moram preverit).. pa bi se tam dobili.

Lp, Črt

Rinchy

• Moderator
Odgovori #969 : 28 April 2006, 11:15:56
Hhehe Sammy ... če imajo ples za dež ga majo pa sigurno tudi za sonce (mogoče če ga zaplešeš v obratni smeri ;))

Glede kraja zbora... če se ne motim je nekje pri domžalah bencinska postaja (moram preverit).. pa bi se tam dobili.

Lp, Črt
Bencinsko pri avtocesti?

www.varstvopsov.si

trigi

• Administrator
Odgovori #970 : 28 April 2006, 11:25:53
Ja pri avtocesti .. ker do Domžal bo večina verjetno prišla po avtocesti  ???

Lp, Črt

Rinchy

• Moderator
Odgovori #971 : 28 April 2006, 11:38:11
Do domžal ni nobene bencinske,za naprej pa ne vem.Lahko pa vprašam  ;)

www.varstvopsov.si

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #972 : 28 April 2006, 11:39:26
Črt ena je pred cestninsko na Lukovici.

Lp nina

Jasmina

• *
Odgovori #973 : 28 April 2006, 11:43:34
varja je zdaj odpovedala, sami pa se mi ni za peljat.. tak da, ce je kdo zainteresiran iz stjerskega konca da ga poberem popoldan, da uletima na koncu, naj javi!..

drugace pa me se vedno zanima tocna pot do varpolj oz. kje moram dol zavit iz AC iz smeri MB ???

trigi

• Administrator
Odgovori #974 : 28 April 2006, 11:52:38
Jasmina: dol zaviješ za Logarsko Dolino ... ostalo pa mislim da je dokaj dobro narisano na karti ki jo najdeš če klikneš na dogodek.

Lp, Črt

Jasmina

• *
Odgovori #975 : 28 April 2006, 12:09:47
trigi thanx.. hmm. to je pred ali za celjem? ??? :-[ .. pa je oznacena tabla za logarsko? :-[

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #976 : 28 April 2006, 12:10:54
Je označena tabla je pa o za Celjem in za Velenjem.

Lp nina

Person

• *
Odgovori #977 : 28 April 2006, 12:11:31
trigi thanx.. hmm. to je pred ali za celjem? ??? :-[ .. pa je oznacena tabla za logarsko? :-[
Aha, na avtocesti je tabla za Logarsko d..

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #978 : 28 April 2006, 12:30:43
Torej na kateri bencinski in kdaj? Če se bomo odločili za avtocesto, potem je res najboljša tista pred cestninsko postajo na Lukovici (kakor je Ninci rekla - jaz osebno nimam pojma).  :-[ Potem je samo še vprašanje kdaj?

In še nekaj - tisti, ki nameravate kaj prinesti s seboj - kaj boste prinesli? Da ne bomo na koncu z eno tono sladkarij in brez pijače ali obratno.  ;)  ;D  Samo toliko, da vem kaj kupiti (namesto mene pač pečejo Mercator, Interspar, Leclerc, Pečjak...etc).  8)

Lp,
Mojca

Škoda, ker je mimo sezona kuhanega vina:P

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #979 : 28 April 2006, 13:07:31
Jej...škoda da nekaterih ne bo,pa lepo da prideta 2 bernca več...jaz upam da ne bo preveč nalivalo :).Mislim da bo bolj rosilo tako kot danes.Pa kaj dež mi imamo v nedeljo piknik pa še kres je na Sv.Miklavžu...mora bit sonce :).

Citiraj
Danes in jutri bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ki se bo jutri nekoliko okrepila.
8) Ne bo preveč naliva....

Aja...Črt midva z atijem vas počakava na Črnivcu ob ??? pol 10h?

Še to,jaz s seboj prinesem pijano nevesto pa kokosove kroglice.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

varja

• *
Odgovori #980 : 28 April 2006, 13:18:40
jp, jaz odpovedujem...čisto sem pozabila, da moram na eno 80letnico :-[ . če odpovem, pa sem mrtva... to pa ne bi rada...

hm, kaj, če bo vremem tako kot danes, vseeno imate? ali se prestavi? verjetno ne, ker bi se težko znova uskladili...  :(

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #981 : 28 April 2006, 13:37:48
Imam občutek, da je najbolje, da ne kupujem piškotov in česa podobnega, ampak da prinesem kaj za poplaknit vso to pecivo a? 
 ;D

Dobite en sod vode!   ;) :D

(hec)

Šapa

• *
Odgovori #982 : 28 April 2006, 13:45:26
Kot je rekla Šapa zbirajo se ovratnice, povodci, odeje, krtače, karkoli česar vaš pes več ne uporablja. Bi bilo fino, da bi vsak prinesel samo eno stvar pa bi se nabral že lep kupček opreme. Sem pa v tem primeru bolj pristaš zbiranja opeme kot denarja.
ninci, jaz tudi. vendar če je kdo pripravljen prispevati tudi kakšen tolar se bo s tem denarjem kupilo kakšno plastično ležišče za v Zonzani. tam psi spijo na deskah in na betonskih telh :( nebi mi pa nikoli padlo na pamet, da bi dala denar lastnici Zonzanija v roke, ker vsi vemo, da bi šel denar v njen žep in nebi bil koristno zapravljen  ::)

trigi

• Administrator
Odgovori #983 : 28 April 2006, 13:50:48
TMT... ne vem sedaj... ker če bo večina za avtocesto potem bomo verjetno šli skupaj po avtocesti  :-[

Še sedaj ne vem točno  :-[ ... a bi nas vidva vidva peljala do prizorišča ali bi vidva sledila?

Lp, Črt

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #984 : 28 April 2006, 13:56:21
Trigi midva bi sledila...aja a smo Agnes dal na spisek z Darkotam ?Tega setra bi pa ful rada vidla :-*.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #985 : 28 April 2006, 14:04:41
Zdej pa ne vem .. če bo dež pridem sama, če pa bo sonček pride pa Indi tudi.  :P

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
Odgovori #986 : 28 April 2006, 14:09:22
A ga niste peljali kastrirat danes?  ???

Lp

Old age means realizing you will never own all the dogs you wanted to.
Joe Gores

http://newfka.deviantart.com

Rinchy

• Moderator
Odgovori #987 : 28 April 2006, 14:10:29
Zdej pa ne vem .. če bo dež pridem sama, če pa bo sonček pride pa Indi tudi.  :P
Kakor se jaz od Rine spomnim mora 10 dni počivat.Dvomim,da bi bilo pri kastraciji glede počitka kaj drugače  ???

Na spisku mankata še Neža&Dark ter Šapa.

www.varstvopsov.si

trigi

• Administrator
Odgovori #988 : 28 April 2006, 14:21:43
Nastja ... a Zala in Zoja prideta?

Lp, Črt

P.s.: če mi bo uspelo zorganizirati... bodite športno oblečeni in razpoloženi ;)

rosa

• Alenka
  • *
Odgovori #989 : 28 April 2006, 14:22:44
Na spisku mankata še Neža&Dark ter Šapa.

A pridejo?
Saj mislim prav - Neza in dva setercka?

Pes je edini prijatelj ki ga lahko kupimo.