Cestitke za uspeh! Vidim, da si odkrila "care" balkanskega razstavljanja
Jaz sem svoje case na veliko hodila dol, zato, da sem sebe in Zoyo ucila razstavljanja. Pa je bilo super! Sedaj pa se mi zdi skoda denarja, raje grem na kaksno evropsko, kjer je dobra konkurenca in sodniki sodijo po standardu!
In fotograf je tudi naredil super posnetke. Jih moras dat hitro na sajt, da jih bomo lahko obcudovali. Je bil mogoce kaksen mastino prijavljen? Kaj pa nemske doge? Ce imas doma katalog, kukni noter, me firbec matra 
Missa
O Mišikaaaaa

!!!
Hvala za čestitke! Ne ne ne, nisem odkrila "čare balkanskega razstavljanja"

. Tale razstava mi je bila iskreno čist za "usput", namen mojega bivanja v Beogradu je bil čist drug + foto session

. Ne maram srbskih razstav, tale mi je bila druga v 10.letih. Po doooolgem prigovarjanju sem pristala, da prijavim Luno, no in zdej mi tut ni žal, ker je postala Int.Ch.

Ja, moram reči, da me je Milija presenetil totalno, drugače je expert za slikanje amstaffov, človek si je pred slikanjem prebral standard bordojske doge in pregledal nešteto strani s slikami bordojskih dog!!!

S slikami sem res več kot zadovoljna.
Kataloga nimam, bilo ga je potrebno kupiti, pa sem vsakič, ko sem šla mimo vhoda na to pozabila

. Mastinov mislim, da ni bilo, vsaj jaz nisem nobenega videla, videla sem 2 harlekin dogi. Lahko poskušam koga kontaktirat in prosit za prepis, če želiš. Imajo pa čist drugačen sistem katalogov tako da sem se komaj znašla in ugotovila kdaj sem na vrsti

.
Joooj, sej te moram poklicat, da se par stvari zmeniva....