Tanja ali prideš v Zadar? Vem, samo da bo prišla ekipa od Agramerbordog ampak brez moje Briči - kako je pa tamala posvetlela! Je sploh nisem prepoznala v Celju. Njen bratec recimo sploh še ni v fazi menjavanja dlake, pa tudi tvoja kraljica ne. Prav zanimivo, ali pa se ne vidi toliko.
Ne, ne pridem v Zadar. Mislim, da gre samo Dubravko, Moris in Roko definitivno ne prideta, za Mladena pa ne vem, sem ga pozabila vprašati. Ne vem niti, če gre v Avstrijo, kamor gremo stalna ekipa (Moris in Roko tudi tukaj manjkata zaradi narave Morisove službe

). Bo pa popolna ekipa v Portorožu in Umagu

Ja Bričola je posvetlela, pač menja dlako, sej bo hitro mimo. Če misliš na bratca Hawka, res še ni menjal dlake, dočim Hulk jo že menja, sem bla ravno danes z njegovo lastnico na kavi.
Da o tem kakšne KUPE (

) dlake vlečem iz Spikea ne govorim! Kot da ne bi bil bordojc, ampak najmanj škotski ovčar

Triši malo odpada dlaka, dočim Luni popolnoma nič. Je pa res, da ima Spike od vseh najdaljšo dlako, Luna pa najkrajšo.
Me pa zanima, kdaj načrtuješ še kako leglo
Bi se kar najavila za obisk. 
Sej se lahko najaviš na obisk tudi, ko ni mladičkov

. Drugače pa tudi mene zanima kdaj bom imela leglo

... se kar ne morem odločiti med leglom in razstavami. Rada bi jo peljala na EDS pa v Francijo pa na Nizozemsko na specialko, ampak se bom mogla odločiti med temi razstavami in leglom. Če ne bi imela rezervirane mladiče sploh ni dileme, so mi razstave prve, tako pa folk čaka na mladiče jaz pa se ne morem odločiti ali bo leglo konec leta ali v začetku naslednjega leta

... v glavnem bo enkrat