Mi PeSjani

irenchy · 11728

Alya

• Pesjanar
Odgovori #30 : 07 Julij 2007, 19:05:13
Huh...Alja pa je komaj zdaj našla tole temo,in me tudi KONČNO pustila na računalnik!
Ne morem verjeti koliko pesjanov mi je pozabila pokazati!(na slikcah  ;D)
Jo moram pa skregati... :P
Dobro da me je prej naučila tipkati,zdaj vas lahko pohvalim kako ste lepi!
Posebaj pasje damice... :D
Komaj čakam da se kdaj srečamo!!!

Tebi Rondo pa vse pohvale da si se tudi drugih pesjanov malo spomnil!

*ana*

• *
  • moj,moj "cukr" španjel...
Odgovori #31 : 18 Julij 2007, 09:28:58
Vuf!
Se opravičujem, ker sem se oglasil šele zdaj, ampak sem imel nekaj časa prepoved, ker sem preveč skakal po msnju in sem pisal stvari, ki Ani niso bile ravno v ponos. Ena mojih najljubših: >Mjfdg6bn&.  Ampak seveda sem ji dal potem lubčka, pa je bilo spet vse dobro.
Ko berem kaj ste napisali ne morem verjeti! LENUHI!!!! Ah, ne bom se razburjal, ni dobro za zdravje. Vdih, izdih... Ne morem verjeti da so na svetu psi, ki jih je treba buditi za jutranji sprehod!? To je najboljši del dneva, Jaz sem pokonci že od 5, ko se začne od Ane oči (tisti ki me najbolj dresira in to s ketno, skoraj nikol mi ne da priboljška >:( >:() rihtat za službo. Prinesem mu vse copate, ki jih uspem najti. Včasih vdrem celo v Anino sobo, ter mu prinesem Mansonov poster iz oltarčka.
Ja, potem grem zbudit še Ano. Ponavadi sedi na postelji in čaka na copate. Hitro na sprehod, pol se pride pa domov IN SE IGRAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiiiii!!!   
Ampak samo kakšno uro, ker ana potem izgine v sobo brat knjige. Zato se mi ne posveča 24 ur na dan. >:( >:(
Te zlobne knjige!!!! No, saj sem jih temu primerno že strgal ene 8. Hihi, pol je mogla pa v knjižnici opravičvt, pa butastu gledat. Ampak plačala ni pa nikoli. Delam na tem, da bo. No, kaj bom kaj danes delal še ne vem.
Aja, včeraj smo se šli cepit proti steklini in nisem niti muksnil. Kaj to pomeni ne vem, ampak mislim da pomeni da sem bil priden, ker sem dobil priboljšek. Jaz sem zelo rad pri vetih, ker me vsi čohajo in mi posvečajo vso pozornost :-* :-*! Tukaj bi se jim javno zahvalil! Kaj blebečem?Verjetno  da je to od kapljic za oči. Nič niso rekli, da imajo kakšne stranske učinke. Moram povedati Ani.
Verjetno gremo popoldne k Muriju, edinemu psu s katerim sem se kdaj stepel. Sem ga premagal! Pa je star že 11 let! (koga briga če je pol manjši od mene :-[). Ana gre pogledat pa eno kobilo Cvetko, ki naj bi kmalu skotila. Toliko se ji vsi posvečajo. Kaj pa je posebnega na njej? Malo bolj debela je. Ana jo dostikrat jaha. Jaz pa lajam, pa me hočejo vsi utišat. Kaj pa hočem če me skrbi! :-[ :-[
Ja, grem jaz. Nekaj se moja spoštovana lastnica mota okoli škatle s povodcem..
ANAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!  POČAK ŠE MENEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Podpis je besedilo ki se samodejno prikaže ob koncu vsakega sporočila...  al neki tazga^^

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #32 : 19 Julij 2007, 14:10:11
Hej Hoj!
Tukaj Loon. Mene je Nastya končno malo spustila na računalnik. Zunaj je res pasja vročina in sem lahko zdaj na hladnem v hiši. Zunaj pa res ni za zdržati. Prejle sem se s svojim malim sostanovalcem Donom lovil po hiši. Nastya in njeni pa so skoraj dobili zivčnega saj je bila hiša v zelo veliki nevarnosti, da bi se zrušila. Namreč ko se midva začneva igrati je bolje da so ljudje vsaj 2 km stran od naju, drugače je res nevarnost poškodb(tudi smrtnih :P ::)). Kaj sem še počel danes? Nastya me je zbudila ob 8.00 in me peljala lulat in na malo divjanja z žogico po travi. Domov sva prišla ob 8.45 in jaz sem šel nazaj spat, Nastya pa tudi. Zaspanca pač ::). Potem sva se oba zbudila ob 11.00 in šla spet lulat in noter ker je zunaj res nevzdržno. Nato je šla prvo Nastya malce na računalnik prebrskat če je kaj pametnega, obvezno je šla tudi na msn ::), jaz pa sem ležal pri njenih nogah in jo opazoval, Dony se je pa smukal okoli mene in ker nama je bilo dolgač sva se začela loviti. In potem ko se je Nastya naveličala interneta ga je (končno) prepustila meni in sedaj vam tule nakladam o mojem dnevu, ki vas pomoje ne zanima kaj veliko. Sedaj se pa jaz poslavljam od vas, ker me je pa Dony začel naskakovati in se hoče z mano igrati. Lepe (pre)vroče pozdrave vsem pesjanarjem! :)

p.s.: Jutri imam pa 'žurko' :P..Praznujem namreč svoj 2. rojstni dan.. :-*
Doony počakaj meee...jaaaz bi se tuuud raad maaaal igral...

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #33 : 19 Julij 2007, 15:56:27
Hello!

Bebhinn pri tipkovnici  8) Kako ste kaj banda pasja?

Danes zjutraj, me je kaja zvlekla laufat, no pa sej mi je blo prou dobr, ampak lahko bi se zmigala in šla prej!  ;D No laufale sva skoraj celo po okrog Sekirice (to je naša "velikanska gora" v Logatcu) dokler nisva pritekli do skakalnic, kjer pozimi trenirajo smučarske skoke. Tam pa....wuššššš takomi je bilo vroče, da sem se mogla it ofladit v našo "reko" Logaščico. Kaja najprej ni vedla ali naj me pokliče in greva naprej, ap se je potem odločila da si bo tudi ona malo odpočila in je prišla za mano in me iskala. Jaz pa hihi, sem se skrila pod most, da meni našla  ;D Potem pa sem le priplavala na njeno vidno mesto. Potem pa se mi je začela smejat  ??? Ah verjetno zato, ker sem hotela pobrat kamenček iz tal, pa sem potopila celo glavo not, pa sem se ustrašla  :'( - valda sej nism mogla normalno gledat tm spodi!  :-X  oh...nesramnica je!  >:( No potem pa sem pršla do nej pa se se otresla, da je bila cela mokra  >:D , pa se je spet smejala, pa rekla, "si me vsaj malo shladila"  ;D   pa sv se potem še malo igrale, tko, da sem lahko skakala po vodi, pa sva šle počasi naprej..seveda se Kaji ni dal več tečt, zato sva šle domov počasi...ko ap sva prišle domov, me je zaprla v pesjak, češ umazana si po nogah, kaj pa si se podila po pesku, magari bi samo hodila!  >:( pajde, a misle da sem jest en star slon, ki se mi nič ne da??!  no ja...sem pa malo mačkom težila  ;D Potem pa ko sem prišla spet gor, pa sem zaspala na hladnemmmm, vse do zdajle, pa sem šla vmes lulat in sem si premislila in nisem kai težila za srehod  ampak sem šla še malo spat...pa mislim da bom zdaj tudi šla, ker tukaj v kajini sobi je grozon vroče, ker ravno sonce notri sveti  :( zvečer pa gremo spet vennn!!!

banda uživite  :-* :-*

P.S. Loon Vse naj naj!!!!!!  :-*

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #34 : 20 Julij 2007, 20:57:16
Turkov dnevnik - 1. dan :.

Brrr. Za malo zaspim se že vse obrne na brke. Pa kaj vsi sanjajo o Veliki mlaki in Rumeni krogli in vstopu v Veliko mlako in kot to Oni imenujejo "pa-ja-nju" ali pa "pla-na-nju" - ne vem. Še sreča, da se Mala boji Velike mlake. Kmalu po tem, ko so 13 kilogramske pakunge nekako garaško spravili v veliki prostor v ozadju njihovih "a-to"-nov ter neke stvore z dvema gumama in palico na katero položijo obe tačke varno prištrikali na vrh "a-to-to-bila" so z neprijetnim zvokom skupaj s ta Malo v naročjih speketali nekam mačjemu bogu za hrbtom. Mi, ta pravi mojstri vemo kaj je to pravi užitek...

Pretegnem se. Z užitkom iztegnem še pravkar naostrene kremplje in jih zasadim v viseči kvadrat na oknu. Mmm, prijeten občutek.  Slišim glas mojega Tavelikega. Njegov glas ima nizek ton, ampak vedno ga uporablja z neko posebno ljubeznijo. To mi ugaja. Povzpnem se po kvadratu in zaslišim nov stavek. Nekaj v zvezi z "za-ze-sa-mi". Mah, saj vseeno. Skočim na tla in se po elegantnem pristanku odpravim na potrebo. Takoj ko stopim skozi Notranjost Ven, v Divjino zavonjam svež zrak. Mmm. Svoboda. Zazeham in pokažem prelestno belo zobovje. Na hitro počepnem in potem lužico skrbno zasujem s peskom. Odpravim se navzdol in pojem nekaj hrane. Skočim na Mehke Blazine in splezam na Njegov trebuh. Z gobčkom nežno sunem v Njegovo brado. Nasmeji se in me počohlja. Mmmmm. Zapredem in se prepustim užitku. Danes si lahko malo oddahnem ko ni ta Male. Morda bom čez nekaj časa pogrešal njene mehko mehko dlako. Mogoče. Ko pride nazaj v Notranjost jo bo potrebno temeljito umiti z jezikom. Za zdaj bo dovolj če se normalno zrelaksiram. Tudi mački si zaslužijo počitnice.

Tik preden že v globoki Temi zaprem oči pomislim na moje mačje življenje. Jaz, Asscot, ali "Turk" kot me kličejo Oni se počasi potopim v sen in preverim če kdo na duhovni stopnji opazuje. Nikogar ni, čisto. Hitro izberem šesto od devetih življenj - Rangi (življenje avanture) in po tihem opravim manjši obred v katerem preselim duh iz telesa. Naj se Videzno telo odpočije. Medtem hitro, v obliki vetra skočim iz postelje, skozi Notranjost in vrata v Divjino in z brki in vohom preverim kaj bo danes na jedelniku. Čez nekaj časa zaslišim šrekbljanje mišjih tačk in začutim še mladega duha v notranjosti. Mnjam, gremo na delo.

- - - - ->>

Malo domišljije ne škodi. ^^;; Če se kdo sprašuje. Ta Mala = Tosy, Notranjost = hiša, Velika mlaka = morje, Rumena krogla = sonce, Tema = noč, Taveliki = Luka, viseči kvadrat = zavesa, stvor z dvema gumama = kolo, Oni = ljudje, Mehke Blazine = kavč.

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

*ana*

• *
Odgovori #35 : 23 Julij 2007, 09:54:09
vuf!
Vse najnaj Lon!
No, jaz v bistvu nimam kaj zanimivega povedati. Aja, ta vikend smo bili na Kolpi. Sploh se mi ni dalo kopati se. Z Ano sva šla takoj
iz avta direkt v vodo.hihi Ana je misla iti samo do pasu v vodo (je bila oblečena) ampak sem zagledal ribo in sem seveda moral skočiti za njo. Pa je bila cela noter hihi. No, pol sva plavala do otoka, kjer sva z neko zlato prinašalko Mašo raznašala rogovile štirikrat večje od naju. Pa kamne, pa take oslarije. No, ja edino kar je bilo res slabo, je bilo da sem moral biti ves čas na povodcu. Če sem pa poreden :-[. Potem spali smo v štoru. Nekaj časa sem spal, potem sem lajal. Neki človečki so kar okoli našega šotora hodili. S takim veseljem bi jih ugriznil, če ne bi bil privezan...Potem smo spet plavali in spet plavali in spet plavali. Našim je zmanjkalo kreme za sončenje, tako da sem rake domov pripeljal. Hodili smo tudi na sprehode pa tako. Je bilo pa super ker sem imel dosti družbe. Po glavi sem dobil malo barve, tako da nisem več blondi(vsaj meni se tako zdi).
Pa neka mešanka bi me kmalu napadla.
Bilo je kar OK. To sem slišal od Ane in se mi zelo dopade.

Zdaj pa sem utrujen, ker sem zanemarjal kondicijske treninge in me bolijo šape. Tako da grem. papadijolupčkamwafsmrvm   itd :P :P :P :-*

Podpis je besedilo ki se samodejno prikaže ob koncu vsakega sporočila...  al neki tazga^^

*ana*

• *
Odgovori #36 : 25 Julij 2007, 09:19:11
Hoj Lon!
A ti tudi ne maraš česanja? Jaz ga sovražim  (po ta novem) in vedno renčim ko me češejo. Zmede.

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #37 : 25 Julij 2007, 12:57:20
Wuf,kako je tole fajn brat. Ko mi je mami pokazala kako se tipka na tole ploščato stvar pred tisto škatlo,tudi jaz kar naprej visim pred njo-tako kot mami. Pravi,da sem že malo tečen,ker ji kar naprej v naročje skačem,ampak Gaja lahko kadarkoli. Zakaj ne bi še jaz? Res ne razumem. Gaja lahko marsikaj,jaz pa ne. Naprimer pustijo ji,da spi na kavču,pa na klopi,pa na stolu,pa v avtu se tudi spredaj pelje. A sem kaj spregledal,al pa je moja sestrica mačka?
Prede ne,mišk tudi ne lovi,... Je pa res,da včasih mucam ukrade hrano-mene pa vedno opazijo,ko to počnem.
Pa da ne boste mislili,tudi meni kar naprej krade stvari-igrače,ki jih sploh ne more nosit,pa kakšen briket mi tudi sune.
Pa se ji umaknem,ker sem fantek,ona pa je punčka in mami pravi,da se moram lepo do punčk obnašat.
Saj se do fantkov tudi,ampak samo Gaji pustim mojo hrano.
Prav tako ji pustim,da skače name in me vleče za ušesa in rep. Saj se uležem,da bi me lažje dosegla,ampak včasih ona stvari vzame preresno in potem je huda name. Jaz pa bi se samo igral.Pa sploh vode ne mara-pffff! In ne mara,da se uležem na njo-ona pa kar naprej na meni leži.
Tudi ko sem v naročju pri mami,je Gaja huda.
Ona je kar naprej huda  :'(
Včasih reče ati,da so punce pač take,ampak moja mami je človeška punca,pa vseeno ni taka kot Gaja.
Mami mi pusti,da spim pri njej,ko lahko pa tudi veliko se igra z mano in se pogovarja z mano. Pa na sprehode naju pelje in včasih ko pride iz trgovine nama prinese veeeliiiko vrečo hrane in igračke.
Gaja mi nikoli ne prinese igračke ali pa hrane(samo jemlje mi jih),pa tudi ne pusti,da bi spal pri njej. Na sprehode me ne pelje,je pa res,da jo imam rad,ker je moja sestrica-čeprav je ne razumem vedno.
Niso vse punce enake,ane?

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #38 : 25 Julij 2007, 16:17:04
En lep vroč pozdrav vsem..
Naprej naj odgovorim kužku od Ane( pozabil ime :-[): jaz se zeeelo rad češem. Ko vidim glavnik se uležem na hrbet češ 'Nastya počesi me tudi po trebuščku'..Tam naaajbolj paše 8)..In spet bom opisal moj dan..
Danes sem se zbudil šele ob 10. 30 :-[, šel lulat in se razdivjat, sedaj pišem po računalniku, ko bom pa tale dnevnik napisal grem pa nazaj v en hladen kot počivat, ker je danes spet katastrofalno vroče zunaj :'(..  Ja nič jaz se bom od vas kar lepo poslovil, mogoče še zvečer kaj napišem, sedaj grem pa jaz ajat lepo v kot Nastjine sobe.. :P
Pesjani vi pa s polno paro uživajte!

p.s. Lon ma vas rad :-*

*ana*

• *
Odgovori #39 : 26 Julij 2007, 08:16:49
Vuf!
Joj, mislim da sem te z enim zamešal, ki je rekel da ni nikoli na miru... :-[ :-[ Joj oprosti...

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #40 : 26 Julij 2007, 12:45:27
Hej!!

Še jaz....da povem, jaz sovražim česanje!! >:( kaji kar uidem....hehe....pa če je tko bednoooo, sam da bom lepa...  ??? kr neki  ;D

papaa

*ana*

• *
Odgovori #41 : 27 Julij 2007, 11:06:25
Hej!
Kaj če bi midva ustanovila klub sovražnikov česanja? Bi zažigal glavnike pa tako.

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #42 : 29 Julij 2007, 15:47:16
jaaaaaaa!!!!!!!!!  ;D dobra idejaaaaaa  ;D

*ana*

• *
Odgovori #43 : 30 Julij 2007, 09:20:23
Bevsk!
Zdaj se moraš ko te bo lastnica krtačila fuul pustit, pa vse tako. In bit ful pridna. Vem težko bo. potem si prisvoji glavnik in ga zakoplji. Za vse ostalo dobiš ZS :P :P :P hec. ZSjev še ne znam pošiljat, me Ana še ni naučila. Nesramna, ne?
Enga :-*

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #44 : 30 Julij 2007, 13:12:13
ok! Bom poročala kako bo šlo  ;D   a ni te naučila??!! Mene je tut to naučila, takrat ko me je učila kako se z to stvarjo dela  ::)

tudi jaz pošiljam  :-* :-* tebi! 

*ana*

• *
Odgovori #45 : 31 Julij 2007, 09:25:42
bevsk in hov in vuf in vse kar je še takega!
Ti kar poročaj! Kraj in datum srečanja kluba še nista znana Žal.
Veš, Ana me ni naučila pošiljati ZS-jev iz varnostnih razlogov. Ker sem skakal po msnu, pa ni bila vesela. Veš. Ampak mislim da bi lahko malo pogledal in videl, kaj je s tem
  :-*:-*ti pošilja pasji lopov Bono

p.s.:saj menda ja lastniki ne berejo tega? Ker če bi... bi poskrili vse glavnike :-\

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #46 : 31 Julij 2007, 10:32:22
očitn prebere, vsaj Kaja....ker je glavnik skrila vpredal  :'( zdaj pa ne morem do njega! >:(  jaoooo  ;D

Pošiljam  :-* vsem privržencem kluba proti krtačenju!

*ana*

• *
Odgovori #47 : 31 Julij 2007, 10:37:45
Hey!(nova pogruntavščina)
Ja, lej ni druge, kot da ko boš sama poskušaš odpret predal. Tudi jaz sem se naučil, pa sem bolj trdobučne sorte za vse razen za lumparije. Fora je v tem, da stopiš v lepilo, se poženeš ne omaro, tačke se primejo, ti pa z zobmi primeš za ročaj, al kaj je tisto in POTEGNEŠ. Morda v prvo še ne bo uspelo, ampak v drugo, tretje pa gotovo bo. ;)
Samo vztrajnost in vztrajnost.
Ne skrbi.
Tudi oni pošiljajo cmoke! :-* :-*

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #48 : 31 Julij 2007, 12:42:49
ok, bom probala!! hvalaaa  :-*  >:D

*ana*

• *
Odgovori #49 : 01 Avgust 2007, 09:59:49
Ja, kar.Se splača. Bomo pokazal tem zmedenim lastnikom, koga so krtačl! >:( >:( >:D
Komaj čakam. Danes gre Ana malo ven, tako da bom sam doma. Zapojmo glavniku poslednjo pesem. Ker od danes naprej bo na listi pogrešanih... >:D >:D hehe

lp

klara

• *
  • …соuѕє ωє аяє Ғєєιіиg ιоυє ټ
Odgovori #50 : 01 Avgust 2007, 16:56:01
Živjo druščina, ko smo tole temo vidl smo lastnico s stola vrgli ;D no pa se nas zdajle pet rine na temle stolčku ::)!

No tole z glavniki, mi se tut ne maramo česat, razn izjeme dangre pa njo tut mal cuka sm je rekla da glavnikov nebo sežigala pa take ampak da bo pri česanju lastnici malo ponagajalo, tkop jo malo za rokav vlekla pa take fore, to da glavnike grize pa je že itak navada 8)Ja pa sej je za zobe dobro zatu nwem zakaj se pol derejo lastniki! ::) ;D

Dans je naš dober dan, no sej to je velikat ampak učer nas je lastnica počesala-ja sej vem to je beda, ampak je pa kul to da smo že hujši ko pred česanjem 8) ;)!zadne cajte je ful dobr ker nas mastife mal man češejo ker smo čist brez dlake, pa nemorjo čist ničesar počesat, ghaja jo ful pošča, tako da skoraj use pusti na povštrčku na katerm spi, z dangro je pa tko, ker njo itak morjo vsak dan česat ker je pes z ful dlake, sej poznate terierje ;D

Se mamo pa rdgač vul fajn!

p.s.:
imamo pa tudi eno vrrašanje za Moderatorja in Administratorja...;
A lahko v tej temo malo bom po domače ppišemo, ker mi psi ne znamo še tko dobro slovenščine, pa se mormo še mal naučit!
No sej če se ne sme lahko popravim drugače pa se ful trudmo!

lp, useh 5 mrcin

papa***

*ana*

• *
Odgovori #51 : 02 Avgust 2007, 07:56:55
Hoj!
Pozdravljeni 5 psov na enem stolčku!
Imate prav,tisto da je gristi glavnike dobro za zobe. Ana je zadnjič čisto popenila ker sem krtači posmukal vse zobe... Je bila tako mamljiva, da je še zakopati nisem uspel. Ampak glavnik pa sem.
Včeraj sem se imel ful fajn. Neki Anini prijateljici sem uničil vodno pištolo... :D :D

Lepo se imejte! Grem spat.

*ana*

• *
Odgovori #52 : 28 Avgust 2007, 17:06:49
Hoj!
Moram povedat, da sem se izneveril društvu proti krtačenju. :-[ :-[ Ugotovil sem da je krtačenje čudovito... :'(bebhinn prepuščam ti vodstvo

Alya

• Pesjanar
Odgovori #53 : 28 Avgust 2007, 18:04:55
Bebhinn,pridružujem se tvojemu klubu! :P
Česanje sovražim,no zadnje čase je vse bolje,saj mi Alja med česanjem daja priboljške,njami... >:D
Sam ko priboljške pojem me še vedno krtači jaz pa samo cvilim in grizem... :-X >:D
LP Chappi(nov član društva proti krtačenju  ;D )

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #54 : 28 Avgust 2007, 21:47:15
Jah veste kaj...jest ga pa tudi ne bom vodila! Chappi kar sam ga daj..mene Kaja sploh ne krtači več! Si morate misliti! Jeeeeej  :o  ;D

fraygregi

• *
Odgovori #55 : 29 Avgust 2007, 09:28:59
Živjo pesjani Nera pri tipkovnici. :P
Končno me je Gregor mal spustil k računalniku.
No da vam povem da se absolutno ne strinjam z Denijem ker smo psi glavni.Hov in pika.
Pa še nekaj jaz pa obožujem česanje in se spet ne strinjam z Klubom proti krtačenju. >:(
Jaoo mi že Bull teži naj ga spustim za računalnik.Mal mu oprostite ker še nezna govort r ampak reče l. ::)

To sem jaz Bull.
Veste pli novemu sklbniku mi je zelo všeč.Imam polno iglačk in veliko pasjih plijateljev.
Še posebej mam lad Nelo in Talzana ki me vedno valujeta in se iglata z mano.
Edino Liki je bil mal hud name, ampak se bova že spoplijateljila.No sedaj pa lačunalnik spet plepuščam Neli kel se glem iglat.

No končno spet js Nera.Me pa zanima na kakšen način vi pesjani podite mačke. >:(
Jaz recimo se jih sama bojim. :-[Ko pa je Tarzan zraven potem ga on napodi potem pa skupi laufava za mački. ::)
Kakšen je pa vaš način??

ps.: malo offtopic ampak vsen. Kuk se jaz smejim ob vaših postih. :D

Psi so zakon!!

klara

• *
  • …соuѕє ωє аяє Ғєєιіиg ιоυє ټ
Odgovori #56 : 31 Avgust 2007, 00:25:26

No končno spet js Nera.Me pa zanima na kakšen način vi pesjani podite mačke. >:(
Jaz recimo se jih sama bojim. :-[Ko pa je Tarzan zraven potem ga on napodi potem pa skupi laufava za mački. ::)
Kakšen je pa vaš način??

ps.: malo offtopic ampak vsen. Kuk se jaz smejim ob vaših postih. :D

NO tko;
gaya; Js mačk ne podim-ker sem preveč prefinjena madam!=)
gawa;Lena sem ampak za mačko se pa še zapodim pol bi se pa igrala z njo ona pa kr praska grrr!
Gasha; am mačke me ne zanimajo preveč mam skor raj miše :)
dangra; juhu muca, klara para prit lejo muca KLARA...BuM!!! jA KLARA NO ka pa muca ? >:D  hihi
Dzaybo;MAČKA!?gdo je umenil muco, takoj sem hočem muco, urša pejt lej tm je mačka, dzdzdz, ja najbolje da drugič še na tla padeš, urša urša!Aja sej res kje je že mačka!?

Tako se pa me z mačkami zastopmo!

lp,ME :D

papa***

*ana*

• *
Odgovori #57 : 31 Avgust 2007, 09:32:03
Hej!
Ponižno prosim. če me lahko sprejmete nazaj v klub, tudi če samo kot tajnika. ker dokler me je ana samo krtačila je bilo v redu. Toda zdaj je moje cofe napadla z glavnikom. To je preveč. Preklicujem zadnji post.
p.s. kaj pomeni post? :D

Alya

• Pesjanar
Odgovori #58 : 31 Avgust 2007, 09:34:24
Jaz nebom vodja!
Zadnje čase sem vse bolj priden pri krtačenju.Nevem kaj mi je!?
In če še morda ne veste,Alja me češe vsak dan in to z dvema krtačama in enim glavnikom!!!

lp

katka

• Gost
Odgovori #59 : 01 September 2007, 08:53:22
HOV HOV pasji uporniki!!  :P

Najprej bi se vam predstavil. Sem novofundlandec Bart in..oh, kako naj zdaj to povem, bom kar po domače, saj sem s kmetov doma-imam zlo dolgo dlako. In to niti ne bi bil tak problem, če bi se pustil lepo krtačit in ob tem neskončno užival, pa je ravno nasprotnoo!!! Potrebno me je redno krtačiti, da se dlaka ne zvozla pod brado, za učesi, pri ritki  ;) in meni gredo vse te krtače grozno na živce. Tako je naprimer potekal moj včerajšnjk in...ni bil nič kaj zanimiv.
Vse se je zgdilo ukoli druge ure popoldan, tistega kar je bilo pred tem, pa sploh ne bom omenjal, ker sem dejansko samo spal.
Katja-moja skrbnica in lastnica si je vzela obilo časa in se odločila, da me bo spedenala v nulo, seveda, iz moje strani so prišli vzdihi in izmikanja, pa take stvari, saj vam je znano ali ne?? Ven, na ploščice pred dvorišče je privlekla neko čudno stvar, menda se ji reče sesalec in jo nekako zmonterala, da ni več vlekel vase smeti, ampak je ven pihal zrak. Tako sem se moral postavit na vse 4 in stati pri miru, ko me je ona razpihavala, nato je sledilo temeljito razčesavanje dlake in striženje moje predolge dlake na ušesih in na glavi. Saj ne pravim, da ni za preživet, ampak, bi raje ležal, grizel hruške, ki padejo iz močno obdarjenega drevesa in pozdravil vsakega pešca, ki bi šel mimo.  8) Zaslužil sem si piškotke, to je važno  :P  :P  ;)
Ajoj, nekaj sem pa skoraj pozabil, dobil sem novo igračko, oz....sem si jo kar prilastil, ko je tako osamljen ležal na stopnicah se mi je zdel, da potrebuje družbo, pa sem ga popokal v gobec in skočil na kavč, da bi se malo poigral z njim. Nisem vedel, kako nežen moram biti z medvedkom, zato sem začel lepo, na izi-bi rekli naši skrbniki, potem pa sem ugotovil, da ga očitno nič ne boli, ker ne cvili in te zadeve, pa sem ga začel ornh stresat...Za enkrat je še cel, Matevž-Katjin brat pa je rekel, da ga zdan naj kar imam, da je že tako slinast, da noče imet opravka z sluzastim medvedkom  :o  :o ha, pa sem dobil igračo, kakršno sm zmerej hotel!!

Lep hov hov vsem tukaj prisotnim in prisebnim pesjanom  :-*

Bart