No že spet jaz
Živjo Rina....končno se slišimo, upam da kmalu vidimo!

Danes zjuraj smo spali do 8ih no do takrat je spala Irena jaz sem še malo potegnil do 15 minutk čez 8.

Potem sva šla na sprehod...in šla sva sma....ohh ko bi vedeli kako me je skrbelo za mojedva prijatelja Gajo in Gal, ker nista šla z nami

. Res čudno zakaj nista šla.

Potem sem se zletal kar sam, opravil svojo potrebo, podil golobe

....nekdo se je drl zadaj Rondooo nee

....pa nisem slišal je ravno takrat šel kamion mimo in nemorm da slišim, ko pa tako šumi vse pa še dodatno mi smo doma blizu letališče Brnik in so skos avioni...ja nemorm slišat

...res...ah pa saj vi vesto kako je to... No in potem je bila Irena vsa jezna, ker je nisem poslušal in me je pripela

in sva šla naprej....joj pesjani moji, ko bi vi vedeli kakšna muka je to, da si pripet tam kjer veš da si lahko spuščen

...no vs užaljen sem hodil poleg potem pa...jupi

...irena me je spustila in sem že spet letal in ja zdaj sem bil pa zelo priden in tudi za srnico nisem ušel, ko je šla mimo.

No, ko sva se vračala domov sem hotel pojesti poštarja pa mi Irena ni pustila...kako je smotana

... . Doma so me čakali slastni briketi in sveža voda

. Vse sem lepo pojedel in se šel sončit! Čez kakšno urco, ko sem se ravno dobro ulegel pa je pridrvela Irena in Rondoo gremo pridi sem....in že sem šel, ko sem videl, da ima v roki mojo ovratnico in povodec

. Zdaj mi je jasno zakaj imam nov oranžen povodec.

Šla sva v trgovino...no šla je Irena. Sabo pa sem vzel še moja dva prijatelja Gajo in Gala in bili smo pisana druščina

. Čez dan sem spal na vrtu in norel po travi, zabaval ljudi ki so prišli k nam....najboljše delo pa je zagotovo to, da ko pride kakšen gospod k očiju v pisarno v črnem kustimu jaz se mu pa tak lepo namontiram med noge, da postane ves oranžen

....kako se drgne potem

....mami me pa potem napodi na prosto

>:(r.... meni je vseeno smešno

. Danes so me tudi lepšali, Irena me je počesala, spucala ušeska, dala frontline gor in na koncu sva povadila še vse moje trikce.

Prejle smo pa nesli testrčke hrane Arden Grange, k moji prijateljici Rondiki..kako podoben ime ima

. Kolko ma enerigije......uhh....hiperak
tivc

...potem smo šli še eno turco odlaufat in domov

in hitro gledat bar.meni je najbljubša cupi, ker tako govori....nevem zakaj se mi irena vedno smeji ko ona kaj govori...no povedala mi je, da jaz prav čukastno gledam in zavijam glavo ušesa pa naprej krivim

. Zdaj trenutno sem za računalnikom in komaj narazen držim oči. Tako, da se odpravljam spat! Se moram dobro naspat...jutri gremo gledat moje prijatelje konje, ker je dirka na hipodromu stožice v lj. v preskakovanju ovir. Za interesante..začne se ob 10ih! Pridite!
LAHKO NOČ
vaš Rondek