Mi smo pa nazaj z morja
Bilo je fino, moram povedat da je Bonie plavala, se vozila na blazini, poležavala, se igrala s psi, in pozirala. Bila sem zelo presenečena, ko je priplavala do mene, pa takoj ko je bila blazina v vodi, je bila Bonie gor

Spoznala je kar nekaj pasjih prijateljev, med njimi tudi dva bernija. Na morju pa skoraj ni bilo miru, ker je vsak ta drugi gledal, občudoval,fotografiral , in božal Bonie, jaz pa sem bila njena tajnica, pa sem odgovarjala namesto nje. Najbolj zanimivo je bilo takrat, ko se je Bonie ulegla na tla, k njej je pa pršel kakšno leto star malček, pa se je zraven nje usedel, pa jo gledal

Pomojem si bomo drugo leto omislili dopust na jahti, pa skoz gor, da bomo imeli mir. (mal heca) Sej je na začetku o.k., sam na koncu se mi pa ni dal več govorit, da je bernc, ker so pol rekl: Aja bernandinec ::)Zvečer pa je k nam na obisk prišel tudi kakšen ježek, katerega sem previdno ovohala. Najbolj zanimvi pa so bili galebi.,prišli so zraven obale, pol je Bonie kar v vodo šla, pa za njemu laufala, ko je šel stran.
Pa še nekaj slikic, malo kasneje pa pride še filmček, kako je Bonie plavala….

Sicer je pa Bonie v fazi menjavie zob

Je že 4 zamenjala