hvala silver

sem pa pozabila povedat da smo Lasto v soboto zjutraj podrezali in pokovali.za na žegnanje konj

grem pa ju3 spet malo jahat tako da nastane kaj slikic

sem nekaj govorila o predstavitvi muckov in laste?
Mucki:
stara sem bila kakšne 3 leta pa sm hotela imeti mucko.pri sosedi so ravno takrat imeli mlade mucke,in sem šla enkrat kar z njo in domov prinesla mucko.ime ji je bilo Tigi.bila je res crkljiva domača muca. najraje je šla v kuhinjo in se grela ter božala.ker ni bila sterilizirana, smo kmalu dobili mlade mucke.seveda smo jih nekaj obdržali(če se prav spomnim 2

) med njimi je bila tudi Tačka(vsh mladičkov ne bom pisala ker se jih sploh ne spomnim...

)nekaj smo jih podarili dobrim ljudem.Tačka in Balonček sta polbrata njujna mama je Tigi očeta ne vem.žal je Tigi dokačala svoj konec pred približno petimi leti

,našli smo jo na vrtu poginulo.zdaj če se jo spomnim mi gre kar na jok

.bom pa poskenirala kakšno staro sliko in dala na net.tudi Tačka je imela mladičke in priznam je čista kopija Tigi. Ruty,Scania,Kim so Tačkine hčerke. Tačka je skotila 4 mladičke, vendar je kot predvidevam še enega takšnega kot je Kim, poležala,pohodila ker ko smo jih našli je bil ploščat

.zdaj bomo po vsej verjetnosti dali Kim,Scanio,Ruty sterelizirat,ker imamo 4 mačke....vsi zo zelo scrkljani samo samčka sta malo bolj plašna. sem jih pa v soboto poskusila slikati vse skupaj ampak si enega dal na mizo pa je drugi šel stran.samo ja pa nastalo nekaj slikic.
sem se malo razpisala?

lp