Ne, ni ta ta. Tega se je moja sestra spomnila

imam ene dve za naučit...

Mi smo pa danes k veterinarju leteli

Namreč, pridem iz šole, ša vidim razstrgan časopis, ki sem ga pozabila, ko sem menjala Vaskotu. Okej, grem po metlo, da počistim to. Pa vidim zgrizeno pločevinko, pa če tisto pospravim. No začnem pometat, in vidim krvave fleke po tleh. Najprej sem pomislila, da se je gonit začela. jo pokličem, pa vse krvavo za njo. Pogledam desno tačko, vse krvavo, blazinica namreč. Jaz vsa v paniki, kličem atija, on reče naj v klinik pokličem kaj je za naredit, okej pokličm, tam rečejo, da če krvavi še kar, naj pripeljemo. Jaz še mami kličem v službo, ona je hotela, da naj jaz kar sama poskrbim, za rano pač. In blje pogledam, vidim da ima blazinico, kar odsekano. pogledam še drugo tačko, in tam pri sledniku, vse krvavo. Pokličem sestrično, naj naju pelje v Lesce, in smo šli. Pridmeo tja, in na srečo smo dobila dobrega veterinarja. Rekel je da niti ni tako hudo, samo da blazinice zelo krvavijo, in an srečo se tusi hitro celijo. Tačko, kjer je bilo pri sledniku krvavo, je malo ostrigl, in namazal z eno kremo. Tam pri blazinici, smo pa tist odrezan del, nekako zamazali, in povili. Vet me je naučil, kako se tačke povija, če bo še kaj takega. Dobila je antibiotik, ki deluje tri dni, in pa ovratnik. Vprašala, sem tudi glede razstave, in je rekel, da naj bi bilo do takrat že dobro, da verjetno tudi šepala ne bo. In tudi v petek, greva lahko v malo šolo, ker imamo zaključek. Samo če bi še slabo, je ne bom pustila, da se igra z drugimi psi. Ovratnik je ni čisto nič všeč, v vse se zaletava, in cel dan poležava. Mal ji je čudno vse skupaj. Ampak mi je danes že igračo prinesla.

Lp