RED DINGO

PERUNCON · 100347

PERUNCON

• *
: 23 Januar 2008, 17:12:10
Pozdravljeni, uporabniki foruma Pesjanar.si!

Obveščamo vas, da smo postali slovenski distributer za priznano avstralsko blagovno znamko Red Dingo. Z januarjem bodo ti izdelki prvič na voljo tudi slovenskim lastnikom psov in muc.

Red Dingo je uspešno avstralsko podjetje, ki je s svojo vizijio kvalitetnih in oblikovno dovršenih izdelkov prepričalo lastnike psov in muc, da so vredni njihovega zaupanja. Končno so tudi v Sloveniji dostopni ti kvalitetni dizajnerski izdelki za pse in muce. Red Dingo je sinonim za nov pristop k izdelavi povodcev, oprsnic, ovratnic in obeskov.

V čem se izdelki Red dinga razlikujejo od ostalih podobnih izdelkov?

Izstopajo po vrhunskem dizajnu, ki je se odraža v izgledu celotnega izdelka in ne zgolj po pisanih vzorčkih in barvah, kot dizajn pojmujejo nekateri drugi proizvajalci. Tovrsten dizajn je mogoč zaradi visoke kvalite izdelkov, saj je prav kvaliteta pri Red dingu ključnega pomena. Proizvajalec garantira dolgo življensko dobo svojih izdelkov, ki so narejeni iz izbranih visokokvalitetnih materialov. Želja po izjemni kvaliteti se kaže tudi v skrbni kontroli vsakega izdelka, preden zapusti tovarno. Cilj Red dinga je proizvajati vzdržljive izdelke, ki zanesljivo spremljajo pse in muce pri vseh njihovih dogodivščinah.

In v čem je dizajn Red dinga tako drugačen od ostalih?

»Bucklebone« in »Fishclip« sponke združujejo dizajn in uporabnost in tako poosebljajo bistvo Red Dingovih izdelkov. Če pri drugih proizvajalcih za zapiranje in odpiranje ovratnic zadoščajo navadne sponke, se Red Dingo ni zadovoljil zgolj z osnovami. Patentiral je oblikovno dovršene »Bucklebone« in »Fishclip« sponke, ki dajejo izdelku svojstven pečat in nudijo visoko kvaliteto uporabe. Tudi karabin tukaj ni zgolj običajen karabin, kot smo ga vajeni pri drugih povodcih za pse. Red Dingo je dal pojmu karabin nove razsežnosti. »Dog bite« je estetsko oblikovan karabin, ki nudi točno to, kar se od njega pričakuje – zanesljivost in estetiko. Na testiranjih je moč »Dog bite« karabinov presegla moč običajnih karabinov, namenjenih za pasje povodce. Podobe in velikosti »Dog bite« karabinov so različne in nadvse zabavnih oblik. Tako lahko končno izberemo »Dog bite« karabin, ki ustreza karakterju in velikosti našega psa. Preizkušen sistem omogoča menjavo karabinov, odvisno od našega razpoloženja in starosti psa.
Prodajne uspešnice Red Dinga po svetu so odsevni povodci, oprsnice in ovratnice. Takšnih odsevnih modelov pri nas še nismo videli. Prednost Red Dingovih odsevnih izdelkov je v tem, da izgledajo lepo tako podnevi, kot ponoči. Večina odsevnih ovratnic za pse in muce pri dnevni svetlobi ne prepričajo s svojim izgledom. Red Dingo odsevni modeli pa se pri dnevni svetlobi ne ločijo od ostalih ovratnic in povodcev. Vzorček, barve in material ovratnic in povodcev so na videz povsem enaki ostalim Red Dingo izdelkom, ponoči pa se ob osvetlitvi zelo močno odsevajo in s tem nudijo psu, muci in tudi lastniku potrebno varnost na večernih potepanjih.

Red Dingo nudi tudi kvalitetne obeske, na katere se vgravirajo podatki o lastniku in živali. Obeski so narejeni iz nerjavečega jekla ali visokokvalitetne plastike in so praktično neuničljivi. Obeski so na voljo v več barvah, vzorcih in oblikah. Tako kot ostali Red Dingo izdelki tudi obeski dokazujejo kvaliteto in uporabnost izvirnega dizajna.

V kolikor želite izvedeti več o Red Dingo izdelkih nas kontaktirajte na [email protected] . Podrobnosti lahko najdete tudi na spletni strani www.reddingo.si. Z veseljem vam na vprašanja povezana z Red Dingom odgovorimo tudi na forumu.

PerunCon d.o.o.

Anja

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #1 : 23 Januar 2008, 17:34:54
Aha, to je torej ta zastopnik, ki ga je priporočila Polona  :P Lepo, da ste tu in upam, da bodo izdelki kmalu na voljo - bo kakšna spletna stran?

PERUNCON

• *
Odgovori #2 : 23 Januar 2008, 17:45:24
Izdelki bodo na voljo nekje v roku 10ih dni. Morda celo kaj prej. Tudi sami jih že z veseljem pričakujemo. Spletna stran je že, www.reddingo.si , bom pa se potrudila in jo čimprej prevedla v Slovenščino, ter dodala fotografije izdelkov za lažjo predstavo, saj so v živo izdelki še 100x lepši kot po grafikah na spletni strani. ;D Morda bodo na spletni strani tudi fotografije Poloninih psov z izdelki Red Dingo, če pa želi kdo svojega psa za modela, pa kar  ;)

Lp, anja

PerunCon d.o.o.

gulu

• *
Odgovori #3 : 23 Januar 2008, 17:55:00
Nekatere stvari so res super, bomo sigurno kdaj kaj sprobali. Kakšne pa bodo cene za npr. obeske? A je cenik že izdelan?

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
Odgovori #4 : 23 Januar 2008, 17:57:55
Tudi meni so všeč vzorci ovratnic in povodcev 8) Cenik bi si rada mal ogledala :P

gulu

• *
Odgovori #5 : 23 Januar 2008, 18:02:28
Tudi meni so všeč vzorci ovratnic in povodcev 8) Cenik bi si rada mal ogledala :P

Uf, to bosta Bode pa Lum manekena  :o

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #6 : 23 Januar 2008, 18:17:38
Ful lepe stvari!!!  :o  Sploh karabini za povodce so mi vsec, neki extra..  ;D Tudi jaz cakam cenik  ;) :P :P

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #7 : 23 Januar 2008, 18:20:54
Ha tole je pa telepatija. Sem ravno včeraj govorila zoe, da bo tole tudi v slo. no in ... končno.  ;)

Lp nina

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #8 : 23 Januar 2008, 18:22:23
A se bo narocalo preko spletne strani? :)

battito animale

*sara*

• *
Odgovori #9 : 23 Januar 2008, 18:24:12
Meni so tudi všečni ;) Sploh če bo še cena všečna bo vse skupaj supervšečno  :o  8)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

PERUNCON

• *
Odgovori #10 : 30 Januar 2008, 10:47:01
pošiljam naslov začasne slovenske spletne strani Red Dingo (poudarjam, da je le začasna - za nekaj dni - dokler se ne prenese na domeno, ki bo kasneje edina veljavna, to bo www.reddingo.si, kjer je zaenkrat le ang verzija). Začasna spletna stran: http://reddingo.predalcek.com (naslov je potrebno ročno vpisati oz ga kopirati v iskalno vrstico, saj je google ipd. ne najdejo, ker je zgolj začasna). Na spletni strani najdete podrobnejše opise, dodatne fotografije in tudi Red Dingo katalog za leto 2008.

Pozdrav,

PerunCon d.o.o.

Anja

Ovcka

• *
Odgovori #11 : 30 Januar 2008, 11:07:11
Kdaj se bo pa dalo izvedeti cene za dolocene artikle? :)

Moj album

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #12 : 30 Januar 2008, 11:07:59
Pri Odsevnih vzorcih in Karabinih je isti link ... Toliko za opozorilo.

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

PERUNCON

• *
Odgovori #13 : 30 Januar 2008, 11:16:56
sammy, a lahko poveš kaj misliš s tem, da je isti link, ker nam zadeva funkcionira kot je treba, če pa so očitno kje težave, moramo o tem obvestiti za to odgovorne. hvala vnaprej.

Glede cen pa še enkrat vsem: ne vemo cen, dokler ne pridejo izdelki v slovenijo in z njimi tudi katalogi v papirnati obliki in z njimi priporočene cene. Malo še potrpet  :) Se vedno vsi v ceno zapičimo očitno...  ;) no, saj pri tej inflaciji res ni čudno. torej, boste izvedeli takoj, ko bomo vedeli sami. Obljubim, da boste prvi, s katerimi bomo delili to informacijo  :)

lp, anja

PerunCon d.o.o.

Ovcka

• *
Odgovori #14 : 30 Januar 2008, 11:24:08
Sammy je mislila, da ce kliknes na slikco pri karabinih povezava kaze na odsevne vzorce, ce pa kliknes na naslov pri karabinih, pa odpre pravo stran - karabine..

Pa hvala za info!  ;)

Lp..

Moj album

PERUNCON

• *
Odgovori #15 : 30 Januar 2008, 11:26:29
aha, videla. bomo popravili. hvala! če so še kje napake, kar pogumno povejte. sem zelo vesela pomoči.

lp,

anja

PerunCon d.o.o.

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #16 : 30 Januar 2008, 14:25:05
No, je že Ovcka odgovorila.  :)

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #17 : 31 Januar 2008, 10:00:31
Iiiiiiii to bo nekaj zame! :o :D 8)

Lepe stvari! :)

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #18 : 31 Januar 2008, 12:37:50
Ojoj,šparat bo treba  :o Tole so pa izdelki,ko so me resnično premamili,sploh karabini za povodec in obeski 8)  :o
Hiiiitro cenik,da bom vedela,koliko dajat na stran  :D

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #19 : 31 Januar 2008, 13:08:03
Iiiiiii, kako lepe stvari!!!  :o Jaz tudi čakam cenik, pol pa v nabavo.

Kdaj bodo izdelki v Sloveniji?  :)

Lp, Maja

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

PERUNCON

• *
Odgovori #20 : 01 Februar 2008, 14:04:11
Opremo nestrpno čakamo. Upam, da bo hitro pri nas. zagodlo jo je vreme (oprema mora prepotovati dobršen del sveta, da pride k nam), ker smo jo naročili z letalskim prevozom, bi že morala biti tu, a se je zataknilo v shanghaju, kjer imajo težave s snegom in je letalski in ladijski promet blokiran. Upamo, da se zadeve hitro uredijo in si bomo lahko kar se da kmalu ogledali zadeve v živo. takoj, ko izvemo kaj več, javim!  ;)

lp, anja

PerunCon d.o.o.

PERUNCON

• *
Odgovori #21 : 01 Februar 2008, 14:11:55
mimogrede; zanima me kakšna se vam zdi spletna stran? je na njej dovolj informacij? pogrešate kaj? (vem, cene, ja  ;D), ampak poleg tega? Za dodatne fotografije (opreme in kužkov) bomo naredili natečaj in nagradno igro, tako da boste lahko občudovali tudi vašega lepotca odetega v Red Dingo modo  :)

za vse predloge se vnparej zahvaljujem.

lp, anja

PerunCon d.o.o.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #22 : 02 Februar 2008, 09:42:27
Meni se zdi stran zelo pregledna, informacije je tudi dovolj. Čakamo še cene...  :P :D

Velikosti odsevnih modelov pri ovratnicah pa so verjetno iste kot pri navadnih modelih ovratnic?

Oooo, nagradni natečaj.  :o :o :o Zdej pa še bolj nestrpno čakamo.  :D :D :D

Lp, Maja

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

*sara*

• *
Odgovori #23 : 02 Februar 2008, 13:30:31
Mani je tudi stran  zelo všeč :). Bi pa mogoče lahko ločili pasjo in mačjo stran..torej z izdelki za pse in tistimi za mačke :). Sicer pa je super!

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #24 : 02 Februar 2008, 13:39:56
ojla!
meni bi bilo zelo všeč če bi bile še kakšne dodatne slikice ovratnic/povodcev ne samo trakovi z vzorcem ampak na tak način

(da bi bilo zdraven motiva še slika ovratnice/povodca)

lp, ursa
drugače pa
 tile izdelki so prava paša za oči :o ;D ;)

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

*sara*

• *
Odgovori #25 : 02 Februar 2008, 13:43:12
Ursa tale ovratnica pa je glih tista za katero bom najbrš jast evrčke šparala :D

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #26 : 02 Februar 2008, 13:46:31
ja meni je tudi ta najbolj všeč  ;D 8) 8) :P :P :P

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

pupa t.

• *
Odgovori #27 : 02 Februar 2008, 14:13:20
Zelo lepe stvari. Bo potrebno resno šparanje.  ;) :P

Meni se tudi zdi, da bi bilo bolje če bi bili izdelki za mačke in pse ločeni.  ;D

Lp, Nina & Topla

"Kdor malo razmišlja, se veliko moti."

PERUNCON

• *
Odgovori #28 : 02 Februar 2008, 14:26:12
glede spletne strani: tudi nam se zdi, da je boljše, če so na strani še fotografije izdelkov, kot pa samo grafike. in predvsem se nam zdi, da je najboljše, če so izdelki prikazani skupaj s kužkom oz. muco. vendar za to potrebujemo izdelke in manekene (čeprav imamo eno haskico sami in bodo za modele tudi Polonini razbojniki, je lušno, če je na strani pisana druščina raznoraznih kosmatincev). Torej, takoj, ko pridejo izdelki sledi fotoshooting  ;) Bo še sledil poziv!  ;D

Lp, anja

PerunCon d.o.o.

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #29 : 02 Februar 2008, 14:35:31
Ja res bo treba malo € našparat. :o
Komaj čakam da lahko probam tole na moji rdeči razbojici. :)

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)