Frisbee seminar & Frisbee 4 fun

cacy · 31264

Jean

• *
Odgovori #30 : 12 Marec 2008, 20:35:06
Ne, ni treba se posebej prijaviti, ampak dobro je, da organizaterji vemo.

lp

artichoka

• *
Odgovori #31 : 12 Marec 2008, 21:02:59
Torej lahko to sporocilo velja, kot prijava se za Mareta?

Jean

• *
Odgovori #32 : 12 Marec 2008, 21:12:39
Ja.  ;)

artichoka

• *
Odgovori #33 : 13 Marec 2008, 21:39:55
Kaksen prijeten in nekompliciran organizacijski odbor! :o

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #34 : 01 April 2008, 14:37:59
Sej na tekmi se bodo prodajali frizbiji ane?!

Kje pa točno bo tekma?

:)

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
Odgovori #35 : 01 April 2008, 14:40:12
Tekma bo na nogometnem igrišču vojašnice Janka Premrla-Vojka v Vipavi!

Tudi frisbeeji se bodo prodajali ja...

Se vidimo v nedeljo!

Držite pesti da lepo vreme 8)

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #36 : 01 April 2008, 14:41:48
Itak, da bo lepo vreme!! Pa hvala za odgovor :-*

Jaz če pridem bom za runija kupila frizbi!! ;D

:)

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #37 : 01 April 2008, 16:01:34
Držimo pesti za lepo vreme!!!  8)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

maja72

• Gost
Odgovori #38 : 03 April 2008, 13:02:31
Upam, da nisem kje česa spregledala, ampak jaz ne vem, kam priti  :-[; na spletni strani ŠKD Ajdovščina pa tudi ni zemljevida  ::). Če sem prav razumela, se začne ob 9. uri (in bom jaz sredi noči šla na pot, da pridem pravočasno)  ;D), na poligonu od društva. Hvala za info, kje in kako ta poligon najti!

5rca

• *
  • Venka
Odgovori #39 : 03 April 2008, 13:06:02
Na avtocesti greš za izvoz Ajdovščina (iz "ljubljanske" strani) in na vrhu malega vzpona (takoj prvo križišče) zaviješ levo potem pa naravnost po malo bolj slabi cesti do (mislim da) drugega odcepa na desno (je bolj slab znak za poligon). Potem pa naravnost in na koncu ravnine zaviješ levo na makadam in si že tam.  :D

Jean

• *
Odgovori #40 : 03 April 2008, 13:42:45
Ja tako. Ce pa preckas Vipavsko reko, si sla predalec!

Saj ni tezko najti. Maja, se bos vozila vsak dan ali imas kje za prespati?

Vreme vceraj in danes pri nas takole: zjutraj prav lepo soncno (sicer malo mrzlo zgodaj zjutraj), potem se zberejo grozni temni oblaki, potem nevihta in naliv, potem spet vredu.

Trenutna napoved na siol-u:

Napoved za Slovenijo

Popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami. Zvečer se bo burja na Primorskem začela krepiti. Najvišje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem do 16 stopinj. Jutri bo sprva zmerno oblačno, čez dan bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo in povečini suho. Burja na Primorskem bo močnejša zjutraj in dopoldne, nato bo postopno slabela. Tudi ponekod drugod bo sprva pihal okrepljen severni do severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 7, v alpskih dolinah do -2, najvišje dnevne od 11 do 15, na Primorskem do 18 stopinj C.

Napoved za sosednje pokrajine

V sosednjih pokrajinah bo spremenljivo oblačno, predvsem danes popoldne bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte. Ob severnem Jadranu se bo burja zvečer okrepila.
Vremenska slika

Nad Balkanom in delom vzhodnega Sredozemlja je plitvo ciklonsko območje. S severnimi vetrovi doteka v višinah nad naše kraje hladnejši in občasno še bolj vlažen zrak.

Obeti

V soboto bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo in povečini suho. V nedeljo se bo pooblačilo, popoldne se bodo začele pojavljati tudi padavine. Ob morju bo zapihal jugo, ponekod v notranjosti jugozahodni veter.

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #41 : 03 April 2008, 14:26:34
Maja, če rabiš zemljevid: seminar, tekma --- na nogometnem igrišču.

Jean

• *
Odgovori #42 : 03 April 2008, 14:37:20
Nekaj ni vredu z zemljevidom za seminar. Smo tam, kjer je ta samotna hisica, na severni strani reke.

*sara*

• *
Odgovori #43 : 03 April 2008, 14:39:16
Tle je moj zemljevidek..na hitro nekaj narisano, bolje pa tudi ne znam. Je pa že 5rca napisala opis ;). Bo pa ena velika zeleno-roza tabla  kam zavit ko prideš z avtoceste in še ena tam, ko zaviješ proti društvu, tako da ne skrbet ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

petrca

• Pesjanar
Odgovori #44 : 03 April 2008, 14:40:30
Nekaj ni vredu z zemljevidom za seminar. Smo tam, kjer je ta samotna hisica, na severni strani reke.

Jaz sem dala samo slikce k opisom. Tudi za tekmo ni puščica pravilno postavljena. Ampak ulice so bile približno vnešene v iskalnik.

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
Odgovori #45 : 03 April 2008, 16:49:56
Evo naše priprave počasi prihajajo so konca... ;D

Upam, da bo super vreme, da se bomo imeli vsi lepo, seminar je polno zaseden, pride 9 Čehov nas naučiti največ kar bo možno, na seminar pridejo tudi Italjani, za hrano in pijačo je poskrbljeno, za dobro voljo pa upam, da bo poskrbel vsak posameznik.

Vsi, ki bi si radi ogledali prvo tekmo v frisbeeju pri nas, ste LEPO vabljeni v nedeljo, 6.4.2008 v Vipavo (nogometno igrišče vojašnice Janka Premrla-Vojka) ob 9h!!!
Tudi tam bo poskrbljeno za zabavo, dobro vzdušje, hrano in pijačo!
Vsi tisti, ki bi se radi preizkusili na tekmovanju, pa ste prav tako vabljeni, a že ob 8h na prijave!
Za uspešne tekmovalce imamo pripravljene luštne nagrade!
Zabave in uspehov pa bo polno za vse!

VABLJENI!!!

Se vidimo!

Lep pozdrav!

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #46 : 03 April 2008, 22:03:19
Vsem udelezencem zelim cim lepse vreme, najbolj ubogljive kuzke, super fajne mete in pa uzivajte maksimalno!  ;)

Nekateri smo pac tokrat morali tale seminar izpustiti, ampak kljub temu pricakujemo izcrpno porocilo o dogajanju  :) :)

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

maja72

• Gost
Odgovori #47 : 04 April 2008, 21:17:40
Poligon sem našla brez težav - zahvaljujoč zelooo ličnim usmerjevalnim tablam, ki jih je menda namestila *sara* - Sara, super si, resnično, Riva pa sploh in ti si včasih mogoče preveč zahtevna, punca je še mlada in ogromno lepega vaju še čaka skupaj!

Organizacijski odbor je pa en čudovit DREAM TEAM, ki bi mu morali zaupati organizacijo več tovrstnih prireditev  :o. Vse je potekalo gladko, profesionalno, jaz, ki znam precej komplicirati  :-[, sem se počutila tako odlično, kot že dolgo ne. Punce, res ste ENKRATNE in seveda komaj čakam na jutri.

Seminar je tako enkraten, da sem pravzaprav ostala brez besed  ;D. Tile Čehi so take face, da se že zato, da se jih vidi, splača priti v nedeljo na tekmo. Jakub je tip človeka in inštruktorja, ki te mora navdušiti, njegova 7 mesecev stara psička tervueren pa je brez pomisleka ta najbolj lastniku vdan pes, kar sem jih kdaj koli videla. Imata tak odnos, da lahko samo  :o. Kot predavatelj je enkraten, sistematičen, logičen, z enkratno ekipo super sodelavcev, ki so se ves dan, od 9. do 19. ure, trudili s takimi nerodami, kot sem denimo jaz ;).

Naše punce so pa itak zlate in vse po vrsti razturajo  :-*. Držim pesti, da bodo v naši kinologiji aktivno delovale tudi naprej, pa ne samo kot tekmovalke ;), ker potem se nam pa res obetajo boljši časi.

Skratka, da ne nakladam preveč - to je dogodek, ki ga preprosto ne smete izpustiti. Ker je seminar pač že poln, vsi vljudno, vljudno vabljeni v nedeljo na tekmo! To je enkratna priložnost, da spoznate enkratne ljudi, ki so polni izjemno pozitivnih vibracij in vas bodo zastrupili s frizbijem, če to že Jean in našim puncam slučajno pri kom ni uspelo ;).

VABLJENI V NEDELJO NA TEKMO, KOT TEKMOVALCI ALI GLEDALCI!

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #48 : 04 April 2008, 21:45:26
Tudi jaz sem nad današnjim dnevom zeloooo navdušena!  :o

Od doma sem se odpravila že ob 6.30, najprej do Ljubljane kjer sva s cacy nadaljevali pot proti Ajdovščini. Kam moramo iti smo res takoj našli, je bilo super označeno! :) Najprej smo se spoznali med seboj, razpakirali avte, nato pa pa se je počasi ob 9h začel seminar. ;D Postavili smo se v krog in vsak se je predstavil med seboj, povedal iz kje je, katerega psa ima, koliko časa se ukvarja s frizbijem itd. :) Potem smo si dali na hlače še nalepke, da smo se lažje med seboj prepoznali. :D
Seminar se je začel s predstavitvijo vseh vrst frizbijev. Jakub je povedal zelo veliko o vsakem frizbiju in jih pokazal naokoli. Nato je povedal tudi kako potekajo frizbi tekmovanja, kaj se šteje, kaj sodijo sodniki in še ogromno ostalih stvari. :)
Potem pa smo začeli z meti in vadbo. Jakub je kazal mete, trikce mi pa smo ponavljali ko papige in frizbiji so leteli vse naokrog. :D Vmes je ogromno govoril, povedal na kaj je treba paziti, povedal kako trenirati z mladimi psi in česa pri mladičih s frizbiji ne smemo početi... In vse pokazal kako delati pri njegovi 7-mesečni psički.
Okoli 13h je sledilo kosilo - slastne pizze.  ;D

Po kosilu smo pridno nadaljevali s seminarjem. Vsak je s svojim psom pred ostalimi pokazal kaj zna, Jakub pa si je medtem zapisoval kje so napake, kaj bi se dalo popraviti in na koncu vseh predstavitev je Jakub vse osebe razdelil v 2 skupini in delal posamično z vsako osebo + njegovim psom. Pokazal kje so napake kako jih odpraviti, kako izboljšati mete itd...

Na koncu smo imeli še igro s frizbiji, kjer je tekmoval vsak posameznik s svojim psom. Bilo je zelo zabavno. ;D

Lepo je bilo spoznati nove pesjanarje (maja72, *sara*,...). ;)
Jakub in ostali Čehi zares obvladajo in mi smo jih opazovali z odprtimi usti in se čudili vsem metom, ki jih znajo. S frizbiji delajo tako kot da bi se z njimi rodili in njihovi meti so fantastični! :o
Jakub je krasno vodil seminar, zelo se je potrudil in danes je bil tole njegov prvi seminar, ki ga je vodil v angleščini. :P
Uglavnem navdušena sem zelooo!

Na frizbi seminar sem prišla dokaj brez pojma o frizbijih, pa sem v 1 dnevu odnesla zelo veliko stvari. Sem si mogla kar posneti par videov, da ne bom pozabila kakšnih pomembnih stvari, zanimivih metov... :D :D :D

cacy, Jean in vsi ostali super ste tole speljali! In upam da se bo frizbi kot šport bolj razvil pri nas v Sloveniji. :) Vzdušje je bilo res super! Malo ga je edino zagodilo vetrovno vreme, ampak ni pokvarilo dobre volje in zabave. Naučili smo se vseeno ogromno.
Nekateri imate srečo da greste na seminar in tekmo še naslednja dva dneva, jaz pa na žalost zaradi praznovanja ne morem.  ::) :'(

Tako kot je napisala maja72, res si splača priti pogledat na tekmo v nedeljo! Boste odprtih ust gledali kaj delajo Čehi. :P

Dosti pisanja, pa čeprav sem pol stvari pozabila napisati :D --- Fotke sledijo!  ;D

LP, Maja

najchy

• *
Odgovori #49 : 04 April 2008, 21:57:46
Super poročili. :o
Slikce pa nestrpno čakam. :P

LP Anja
Naj album

Jean

• *
Odgovori #50 : 04 April 2008, 22:01:35
Majchy, sele zdaj sem pogruntala, kdo si!  ;D Te nisem prepoznala na foruma, samo kot naso pridno oblikovalko. Tudi brez tvojega truda in pomoci ne bi uspel nas skupni frizbi podvig.

Sama se lahko pohavlim po tem, da znam odlicno delegirati naloge, oz. da k sreci so tukaj prisotni taksni ljudje, da ce jih prosis da nekaj naredijo, to izpeljajo 1000%. Easy!

Maja72, sem vesela,da si tako zadovoljna. Upam da bo jutri cas tudi za kaksen klepet, ce ne prej, pa na pikniku na koncu. Danes sem bila malo raztresena in zato manj druzabna.

Se vidimo!

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #51 : 04 April 2008, 22:03:58
Mene žal jutri ne bo niti kot gledalka :-\. Nekateri že veste zakaj in mi je to pomembnejše..lp

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #52 : 04 April 2008, 22:06:58
Majchy, sele zdaj sem pogruntala, kdo si!  ;D Te nisem prepoznala na foruma, samo kot naso pridno oblikovalko. Tudi brez tvojega truda in pomoci ne bi uspel nas skupni frizbi podvig.

Hihihi, it was soo nice too meet you. :)
Thank you.  :-[ It was my pleasure to help you.  8)
(sem še bolj v angleščini, pod vtisom današnjega dne :D).

LP, Maja

najchy

• *
Odgovori #53 : 04 April 2008, 22:33:05
Maja a boš tudi filmček prilimala?

LP Anja
Naj album

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #54 : 04 April 2008, 22:52:54
Filmčkov imam fuuuul...  :-[ Pa sem danes preveč utrujena od seminarja + ogromno vožnje, tako da se mi res ne da.  ::)

Na začetku seminarja...

Povsod so ležali samo frizbiji...

Vaje metov...

Po zraku so leteli frizbiji...

Psi pa so na začetku počivali v boksih...

''A takole moram prijeti frizbi?''

Zbrani poslušamo + opazujemo Jakuba...

Prikaz kako frizbi metati mladičku, Jakub in njegova 7-mesečna psička...

Nato posamezni puppyji:

Riva...

Gia...

Bri...

Nekateri Čehi so medtem vadili...

''Je treba pozorno poslušati!''

Jakub in njegova borderka pri kazanju odrivov...

Poslušamo...

Veni, the super dog...

Culto pri učenju...

Pa še igrica za konec - Čeh z njegovo bokserko...

Jean in Oli...

Jakub je sodil igri...

Pa še dva srečna nasmeha za konec. ;D ;D

Več fotk pa v mojem albumu: >TUKAJ<

LP, Maja

najchy

• *
Odgovori #55 : 04 April 2008, 23:01:26
Super fotke. :o
A boš jutri filmčke nalepla?

LP Anja
Naj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #56 : 04 April 2008, 23:04:04
Aaaaaaaaaa Majchy ful dobre fotke! :o :o :o  :-*

Ivana

• *
Odgovori #57 : 05 April 2008, 08:04:05
A mi lahko nekdo pove kako izgleda teren v Vipavi, a se da kje blizu parkirati, ker jaz ne morem psov doma pustiti in bi jih imela s sabo (v avtu) - ne bi pa rada pustila avta nekje, da ga nimam na oku. No predvsem to s parkirišči me zanima.

Lp, Ivana

Nincy29

• *
Odgovori #58 : 05 April 2008, 12:01:00
waaaa kake fotke :o :o :o...Majchy a si ti avtorca teh fotk??

petrca

• Pesjanar
Odgovori #59 : 05 April 2008, 20:45:39
A mi lahko nekdo pove kako izgleda teren v Vipavi, a se da kje blizu parkirati, ker jaz ne morem psov doma pustiti in bi jih imela s sabo (v avtu) - ne bi pa rada pustila avta nekje, da ga nimam na oku. No predvsem to s parkirišči me zanima.

Tekma bo v Vipavi na nogometnem igrišču in se mi zdi, da je parkirišče zraven. Več naj povedo tisti, ki prizorišče bolje poznajo. Jaz sem gledala samo na slikah z vojaških nogometnih tekem in na zemljevidu.

Na petkovem seminarju je bilo res super. Zaradi drugih obveznosti, sem sobotnega izpustila, vendar pridem jutri na tekmo.
Tudi tisti, ki smo že imeli nekaj izkušenj s frizbiji, smo izvedeli ogromno novih in zanimivih stvari. Jakub je vsakega posebej vprašal, kaj bi rad izvedel, se naučil in mu potem vse to razložil in pokazal. Ker je Buffy psica, ki dela z vsakim, je nekaj odrivov in metov naredil kar sam z njo, kasneje pa sva preizkusili tudi sami.
Jutrišnjo tekmo bomo puskusili v večini posneti in upam, da nam uspe.