Vsekakor bomo sigurno organizirali še kako tekmovanje, mogoče začeli malo bolj resno sodelovati tudi s kinološko zvezo in tako probali prirediti tudi kakšne bolj uradne tekme pri nas. Ta šport je res zabaven in upam, da se bo "prijel" tudi pri nas. Trenutno bi bila najbolj vesela, če bi kakšno družtvo v Ljubljani organiziral tečaj oz. posodil poligon za treniranje, da bi lahko se vsi skupaj dobili in trenirali. Tako da bomo probali tudi v tej smeri kaj urediti. (ideje dobrodošle).
Jaz imam pa na to temo polno idej

. Mene sicer bolj vleče canine freestyle, a kot ste videle v Ajdovščini, večina ljudi dela oboje, mnogi so tudi državni češki prvaki v eni od disciplin CF, pa še v frizbiju za povrh. Jaz sem čas izjemno koristno izrabila tudi v tej smeri in zasliševala gorpadol vse, da so me imeli Čehi že poln kufr

.
Predvsem se mi niti pod razno ne zdi nujno, da je povezava s KZS kako zelo tesna; kot se je pokazalo na primeru enega od nazadnje uvedenih športov pod okriljem KZS pri nas, je vključitev panoge v uradni del pomenil prej njen zaton kot razcvet

. Tudi Čehi so samostojni, vključeni pa so v krovno angleško organizacijo in so prevzeli mednarodna pravila (tu zdaj govorim za CF). Na to temo sem se že pozanimala glede CF in bi bili Angležki čisto veseli

. Meni se ni problem spopasti z birokracijo, en klub ustanoviti ni tak big deal ... Glede placa za vadit imam tudi nekaj idej

. Kolikor sem vas utegnila spoznati, ste vsi zelo resni ljudje in z vami se v kako tako pustolovščino čisto rada spustim

. Cacy je pa itak rojen organizator, medtem ko sva midve z Jean "malce" preveč komplikatorski, imaš ti ravno dovolj prpe, zdravega razuma in poguma v eni osebi. Jean ima karizmo, 5rca nas zmiga, petrca na realna tla postavi, ostali znamo pa če drugega ne - delat

.
Lahko se kdaj dobimo in kako rečemo na to temo. Prepričana sem, da bi kmalu dobili ne samo dovolj, ampak prej preveč tečajnikov in tekmovalcev

.