Glede trgovinic samo tole - po moje imajo kaj izbire samo v Mr. Petu, Alerju in Zooticu. Nad Tukanom sem bila nazadnje precej razočarana - sem imela nagradni kupon za 5.000 ta starih, pa nisem imela kaj kupit, tko da sm nazadnje kupila 3 kg hrane!

Niso imeli ne igrač pametnih, ne ovratnic, povodcev in krtač...skratka kolkor je trgovina velika bi človek pričakoval kako izbiro... Podobno je pa z Preisom - tam je isto premalo robe - le hrano dobiš, pa kak povodec, če imaš srečo. Igrače so imeli ponavadi najbolj fletne v Alerju v hali A, pa eventuelno Mr. Pet, če ni čisto pobrana roba. S slednjimi sodelujemo tudi preko kluba, tako da če spremljate klubsko sceno vam 15% popusta ne uide!!! Prav pride verjemite...

Sem se pa danes oglasila pri Bestu, pa je mali skos spal, revčka je izmučil svinjski uhelj... Je zanimiva primerjava med njim in Nordom - enako sta stara, pa ne bi nikol rekla - Best je večji in težji, Nord pa širši, bolj čokat in kosmat - prav lušna kombinacija bo, ko bomo šli skupaj na kak sprehod... Drugače se mata pa z Athosom prav luštno, in verjamem, da zdaj, ko ima Athos par privilegijev (spi pri Rožici in je več časa v hiši), pa tudi sicer izjemno veliko pozornosti (to mi je nekam znano od doma

) sploh ni kaj dosti ljubosumen na malo kepico!
Mali je cuker logično! Za pojest... Rožica pa veselo nabira nočno kilometrino

- sej smo na istem, nič bat!