Bernski planšarski pes [Berner Sennenhund,Bernese Mountain Dog]

Rinchy · 2496307

Lenny

• *
Evo rojstnodnevne slikice...

Mmm..diši.....moram pustiti pri miru....zdaj jo pa lahko...je že ni več  :D

Pa še nekaj slik s Kano na prvomajskih počitnicah:

Lenny&Kana...Lenny se boji Kane  :D....lepotička  :-*...nočeva se slikat skupaj...Lenny :)

Upam, da so vam všeč.
Lp  :)

Gaby

• *
Zelo lepe fotke. ;D Najbolj pa mi je všeč zadnja.   ;D

Rinchy

• Moderator
Ema, super fotke. Sploh tista prva, skupaj s Kano  :-*

lp

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Super slikce Lenny in Kane. Prave fotomodelke ;)

Lp

:)

Lenny

• *
Hvala :)

Meni osebno je najbolj všeč prva  :-* :-* jih imam še nekaj podobnih..ko ena gleda naprej, pa druga stran...
Na tretji sliki vam Kana kaže jezik  :P
Škoda, da na drugi sliki nisem ujela še Kane...sva jih hotle skupaj slikat pa nista ble preveč navdušene :o :P

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Ojla!

Danes je pa preteklo natančno eno leto od kar imam Taja. Na današnji dan pred enim letom je v naš dom prišel mali puhast bernček, ki je bil zelo radoveden in najraje od vsega je imel crkljanje in božanje, ter našo bližino. Res je bil cukerček. Pa saj je še danes. In tista mala puhasta kepica se je razvila v veliko prisrčno lepoto, ki se še vedno tako neizmerno rad crklja. :)

Taj na dan prihoda v naš dom...

In Taj danes (današnje slikice še nimam, jo bom pa kasneje za spomin posnela...)...

Je bil luškan, a ne! :-*

Lp
Tina

uroda

• *
  • Dotek smotek
Ja, meni dan, ko sem pripeljala Doti domov, več pomeni kot njen rojstni dan. To bo 16. julij :).

Neverjetno, kako so bili naši berniji prisrčni, ko so bili še čist majhni ::)

Lp

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Darja se strinjam s tabo! Dan, ko pripelješ svojega srčka domov ti ostane v enem lepem spominu in ti zelo veliko pomeni.  :)

Res so bili srčkani vsi naši berniji ko so bili majčkeni - no pa saj so še zdaj!  :-* 8)

swissy

• *
  • Veliki švicarski planšarski psi
V A B I L O

SLOVENSKI KLUB ZA VELIKE PASME IN MOLOSE
SEKCIJA ZA ŠVICARSKE PASME

Sekcija za švicarske pasme vabi na SREČANJE v nedeljo, 27.05.2007, po mednarodni razstavi psov vseh pasem v Portorožu (CACIB Portorož).

ZAČETEK: ob 14. uri.

KJE?
Na Pomjanu (pri Kopru), ki je od razstavnega prostora oddaljen cca. 20 min. vožnje, v gostilni Istrska klet, kjer strežejo avtohtono istrsko hrano.
Gostilna ima veliko dvorišče, v senci starih topolov, ki bodo poskrbeli, da psom ne bo vroče ter ograjeno igrišče.

KDO?
Vabljeni vsi člani sekcije in kluba, lastniki švicarskih pasem, ljubitelji švicarskih pasem in ostalih psov, bodoči lastniki… Skratka vsi, ki ste željni zabave in druženja z ostalimi ljubitelji psov.

Poskrbljeno bo tudi za popestritev popoldneva (vrsta »popestritve« je odvisna od števila udeležencev).

Kotizacija na osebo je 12,00 €.

Srečanje bo izpeljano ob prijavi min. 15-ih oseb, prijave z vplačili sprejemamo do 23.05.2007 na e-mail  [email protected] .
Kotizacijo je potrebno plačati ob prijavi in sicer na TRR 03100-1000034016 s pripisom srečanje sekcije. Ob prijavi boste prejeli potrditev prijave, možne menuje in zemljevid z opisom poti.

Prisrčno vabljeni,

Katja Butina, sekcija za švicarske pasme

Za vse informacije:
Katja:   041/259-668, [email protected]
Nastja:  040/250-300   

Rinchy

• Moderator
Čestitke za 1. skupno leto! Pa naj jih bo še čimveč  ;)

lp,
Nina

p.s.
v priponki ena današnja slika. Brez da bi kaj noreli, so se vrgli v senco in uživali... ::)

www.varstvopsov.si

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
TINA - tudi z moje strani iskrene čestitke za preživeto 1. skupno leto s Tajem, saj se ti resnično prvi skupni dan bolj vtisne v spomin, kot pa sam rojstni dan psa.

LP
Helena

Gaby

• *
Tudi iz naše strani čestitke za 1. skupno leto življenja. ;D ;D

Lp, Gaby

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Tina čestitke :)

Lp,
Polona

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Oooo hvala vsem za čestitke!  :o :)

Ja res imam tako močno v spominu dan, ko sem Taja prinesla domov, da se spomnim vsega, kot bi se zgodilo včeraj. Res se ti trdno zasidra v spomin. :) ;)

Lp
Tina

Rinchy

• Moderator
Midve sva imeli danes  RO tekmo. Sva bili neuvrščeni, ker sva pokasirali preveč minus točk. Vseeno pa je za nami ena super organizirana tekma!  :)

lp,
Nina

www.varstvopsov.si

uroda

• *
  • Dotek smotek
Nina, v glavnem, da sodelujeta. Pa da se imata z Rino fajn in da preživita čimveč lepih trenutkov skupaj.

Lp

Rinchy

• Moderator
Res je. Važno, da sva preživeli eno super pasje dopoldne!  ;)

lp

www.varstvopsov.si

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Nina - vseeno čestitke za udeležbo - to je glavno! ;) Ampak je danes tudi zelo vroče in je najbrž tudi to prispevalo svoje k minus točkam, kajne.

Taj in Boj sta imela prej jezike do tal, ko sta se igrala na vrtu, že meni je vroče, kaj šele našim kosmatincem. :P

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
NINA - saj veš važno je sodelovati, ne...  ;).

Zunaj pa je danes res kar pošteno vroče, midva sva se pravkar vrnila s krajšega sprehoda, sva šla nabrati malo bezgovih cvetov, pa sva se prav hitro pobrala nazaj domov v senco. Bova šla potem ko se malo shladi še enkrat.

Lp
Helena

Rinchy

• Moderator
Če koga zanimajo današnje slike, jih najde v albumu (KLIK )

Carta 'mala'

Pa še en modrooki berni

lp,
Nina

www.varstvopsov.si

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Nina luškane slikice! :)

Danes sta pa Taj in Boj skupaj uživala na vrtu in se skupaj igrala ter si kradla palice - jima je to zelo zanimivo! :D Moram pa povedati, da je Taj zgubil skoraj ves strah, ki ga je imel do Boja. Kot sem najbrž že omenila se je Taj bal Boja in ni bil ravno sproščen ob njem, kar je po vsej verjetnosti posledica tega, da ko je bil Taj še čisto majčken je dobil od Boja po glavi s taco - seveda mu je Boj hotel dati tačko dobronamerno, pa ga je počil po glavi in mislm, da je od tega takrat ostal strah. No, danes je pa nekaj preklopilo in Taj se Boja ne boji več ima še vedno rešpekt do njega, vendar zgolj kot do sebi starejšega. :)

Taj in Boj...

Več slik lahko vidite v albumu --->Taj in Boj - 13.5.2007

Evo toliko od nas... upamo, da vam bodo slikice všeč! :)

Lp
Tina

PS: Slinaste pozdravčke vam pošiljata tudi Taj in Boj... 8)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Vau Tina, koliko leph slikc. Hvala za slinaste pozdrave in vračava enako slinaste  :-* :-* :-*.

Pa še nekaj naših včerajšnjih slik

LP
Helena in Mond

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Rinchy, Taj, MONDUS lepe slikce :)..

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Helena in Aska - lepo, da so vama slikice všeč - hvala! :)

Helena
- super slikice, sem si jih ogledala tudi v Mondovem albumu! :) Mond je res vedno večji in lepši, postaja pravi lepotec! :-*

Tale tipična berni slikica mi je pa tako dobra! :D

Lp
Tina

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Ja Tina - našega Monda največkrat vidiš v položaju valjanja po tleh ali pa v ležečem položaju, je namreč bolj "lene sorte"   ;) ;) še posebno ko je vroče. Trenutno pa pobere in uniči prav vsako stvar ( smetišnica, dežnik, kakšna sinova nogavica, ročaj metle ) ki jo slučajno pozabimo pospraviti. Skratka trenutno je pravi nagajivec  :P :P

Sem res pozabila povedat, da je več slikc v albumu.

Lp
Helena

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Naš Taj ima pa tako foro, da gre v dnevno sobo in ukrade okrasni povšter s sedežne in potem čaka, da prideš za njem v dnevno in ti ga prav tako z nagajivim pogledom kaže, češ: "Lej kaj imam, la la la ...."  :D in potem hoče, da ga loviš, da dobiš povšter pač nazaj, je pa res da ga nič ne strga ali uniči, ga samo lepo drži v gobčku.
Vendar imam tudi za to "težavico" rešitev... samo se jo bo treba lotiti. Namreč gre tako, namesto lepih povštrov v dnevni bom tja postavila ene starejše, ki nam jih ni škoda in potem, ko bo hotel spet izzivati s povštri ga bomo ignorirali kot da ni nič in tako naj bi nehal iskati igro s povštri, saj se bo naveličal, ker ga bomo ignorirali pri njegovem početju, kar pomeni, da početje ne bo več zanimivo. ;)

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Ja Tina - našega Monda največkrat vidiš v položaju valjanja po tleh ali pa v ležečem položaju, je namreč bolj "lene sorte"   ;) ;) še posebno ko je vroče. Trenutno pa pobere in uniči prav vsako stvar ( smetišnica, dežnik, kakšna sinova nogavica, ročaj metle ) ki jo slučajno pozabimo pospraviti. Skratka trenutno je pravi nagajivec  :P :P

Sem res pozabila povedat, da je več slikc v albumu.

Lp
Helena

No Helena tudi naš je sedaj ko je tako vroče bolj leže :P in ni nevem kako aktiven (čeprav se zvečer kar precej raznori  ;))

Runo je imel obdobje, ko je pobral čisto vse, vendar mislim, da se počasi umirja :) (vsaj upam) ;D  :D.

Drugače pa lepe slikce od vseh... :)

Lp,
Polona in Runo, ki pošilja :-* bratcu Mondu in vsem ostalim bernijem.

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Kaj pa je sedaj ?
Tema je čisto zapuščena..čez nekaj časa bomo mi dali par slikc gor ;) :P

Lp,
Polona

polonči

• *
  • *-moja banda-*