evo i nas nakon dugo vremena

nadam se da cemo se razumjeti, ja ne znam pisati na slo, ali manje vise razumijem....valjda cemos e nekako pohvatati

prije otprilike tjedan dana sam citala ove rasprave koje su pocele između pixi i rožice i nastavile se preko icey i apollo i kad sam htjela poslati post mi se ugasio komp i prekinula mi se veza

i onda mi se nije dalo vise pisati...a sad vidim da ste koliko toliko rijesili probleme pa mi je blesavo zapocinjati nesto...
iako, ne mogu ne komentirati da pixi, koliko god iskustva imas u svemu i svacemu, mislim da bi bilo korisno poceti pisati u skladu s godinama jer tvoji postovi nisu u skladu s tim...ona cestitka rožici bi svakome digla tlak jer je napisana bahato i ironicno, a da ne govorim o tome koliko je nezrela

i to da je imala srece sto nisu dva psa dosla-pa primjeni to na sebe i svog psa i svaka pobjeda koju ste dobili moras biti svjestan da ste imli OGROMNU srecu da nije dosao pas koji bi mozda bio bolji od tvog

mislim

taj dio nisam mogla preskociti jer zbilja osoba koja kaze da je se treba postovati zbog godina iskustva i ne znam cega sve ne....mislim halo?!to postivanje treba zasluziti, godine su vrlo nebitne u svemu tome ako s nicim drugim ne pokazujes zrelost! meni bi na tvom mjestu bilo neugodno da sam na ovakav nacin nekome cestitala na pobjedi, a jos k tome da imam toliko godina i toliko iskustva i toliko svega sto naglasavas onda bi stavila vrecicu na glavu i nikad ju vise ne bi skinula

no dobro....veselije teme

s obzirom da s ovim zadnjim postovima imam dojam da zapravo niti jedan pas nije dobar ko pixijev, tj. (ne znam za njegovog jer iz nekog razloga bitnije je prepucavanje nego da pise o svom psu

) psi iz te ugajivacnice ko i njegov i naravno nitko od nas nije toliko pametan, informiran i sve ono sto je vec naveo

evo da vidite malo moje pasice koji ako nista drugo uzivaju u zivotu, to im barem znam priustiti

ovo je zen (meni najbolja njegova slika)

a ovako izgleda pia kad ju probudite iz sna

malo igre

i nagradno pitanje

koliko pasa ima na slici

i mozda...samo mozda vam se pridruzimo u petak

nadam se da cemo uspjeti, a ako ne, onda drugi put, sigurno ce ga biti

pozdrav svima od pije i zena