Ojla!
Ron je trenutno v fazi boljšega počutja

Drugo rundo Clinofuga je na splošno bolje prenašal kot prvič, še vedno pa ogromno spal. Zadnjih par dni, ko je še vedno jedel tablete, pa je začel ful malo piti, čeprav je bil takrat ravno tisti vročinski val, in parkrat je šel opoldne kar na sonce ležat

14 dni po koncu kure z antibiotiki se je stanje začelo počasi izboljševati. Še vedno bolj malo je, je pa bolj živahen. Ko sem prišla z morja, sva šla z Ronom še do enega veterinarja, da ga je pregledal in vse prejšnje izvide tudi. V bistvu me je zanimalo, če je možno, da je vse skupaj posledica česa drugega in ne borelije. Rekli so mi, da kombinacija povišanih določenih parametrov krvne slike kaže, da gre za nekaj kroničnega, kar je pač lahko posledica borelije lahko pa tudi česa drugega. Zaenkrat niso ugotovili kakšnih posebnosti niti na pljučih, želodcu kot tudi ne v trebušni votlini. V razgovorih z veterinarji sem "razbrala", da dokler se poleg neješčosti in delne apatičnosti ne pojavi še kaj, ne vedno kam usmeriti diagnostiko. Lahko pa se pač odločimo za nadaljne preiskave in po vrsti izkjlučujemo eno stvar za drugo

Drugače pa spet veselo hodiva na sprehode, s pasjimi prijatelji močimo tace v reki, se crtamo in hladimo v senci

Najbolj pa mi je žal, ker bolj poredko vadiva trikce in šolske vaje, ker redko kakšen dan pokaže interes za hrano, z drugimi stvarmi pa ga je zelo težko motivirat. Kakšno tačko že da, da dobi žogico ali drugo igračo, kaj bolj zahtevnega pa ne.
Tina - ful lepe fotke (saj kdaj pa niso)

Pozdravček vsem!
Barbara in Ron