Bernski planšarski pes [Berner Sennenhund,Bernese Mountain Dog]

Rinchy · 2498555

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Mi smo se pa danes okopali  :o :o To je pri nas zelooo obsežna akcija, ampak je šlo...in sedaj je Runo res pravi medvedek!!! :o :-* :-*

:)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Ojla!

Taj ima prenovljeno spletno stran  ;D ---> KLIK

Lp
Tina in Taj

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Hello, hello!

Se še midve malo javiva....na žalost se ne bova mogli udeležiti pohoda okoli Ljubljane in skupnega sprehoda, ker se je gospodična začela goniti in bova raje ostali za sigurno doma, da ne bova kakšnemu fantu zmešale glave in pri puncah povzročili ljubosumje :P :)....vam pa pokažem, kako izgledajo najine "počitnice"...

počivanje....

crklanje...

če želim prestaviti iz Beethovna na španske nadaljevanke, že padajo grožnje... :)

in pa ko se ti pes začne spreminjati v alkoholika... :(

no, saj ni alkoholik :) ampak je bila pa središče manjše zabavice

LP

p.s. Tina, super stran... :-*

ZgaGa

Macika

• *
Nezkaaa luštne slikice  :-* Sploh tista alkoholik je takšna posrečena  :o

Bom še jaz dodala par slikic, je danes Tai dobil obisk - fantovega labradorca Kana. In sta norela...in norela...in norela. Zdaj pa Tai spi kot klada  ;)

Daaaj mi vrv nazaj

Kaj pa ti delaš tam notri  ???

Mrtev

Več pa v Taievi temi

Lp

Barbara

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
hvala Barbara.....še malo pa jo bom že vpisala med anonimne alkoholike :) ;)

drugače pa vidim, da je tvoj Tai že pošteno zrasel....bo kmalu večji kot njegov prijatelj Kan :)

ZgaGa

rožica

• *
  • Athos & Best
Moj Atos danes praznuje 3. rojstni dan. Sploh ne morem verjeti, da je tako hitro minilo.  :) Čestitike tudi ostalim iz legla!  ;)

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

melisa

• *
Atos, vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan!  ;D  :-* :-* :-*  Želimo ti še mnogo zdravih, veselih in srečnih pasjih let ter še obilo razstavnih uspehov.  :) ;D

Eva, Melly & Ruby

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Atos vse naj naj!!!  :-* :-* :-*

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Atosu in vsem ostalim iz tega legla vse najboljše :)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
ATHOS - vse najboljše :-* :-*, pa še veliko uspehov tako v agilitiju kot na razstavah :)

Vse najboljše pa želiva tudi Astorju in pa seveda tudi vsem ostalim bratcem in sestricam iz legla A :)

Helena & Mond

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -

Atos vse najboljše!

Želiva ti veliko zdravja, veselja, uspehov in naj te Bestek uboga še naprej,
ti pa še naprej tako pridno ubogaj Uršo.
Pa naj te danes razvajajo in crkljajo do onemoglosti!
Vse najboljše!

Tina in Taj

Rinchy

• Moderator
Vse najboljše Atos :-*

(za vecjo sliko klikni nanjo)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

Gaya

• *
Vse najboljše Atos  :)  :-*  :-*

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Vse najboljše Atos.....veliko crklanja in lupčkanja....pa da te bojo otroc ubogal:) in da danes Urša uboga tebe, namesto ti njo >:D

pa vse najlepše v tvojem življenju.....

Neža in Aja

ZgaGa

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
vse najboljše Atos! :-*

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

ginka

• *
  • Bonie Lou
uf, dva dni me ni bilo, se pa kar nabere "gradiva" za prebrat :D ;) :o

meilsa Ja, po dolgem čakanju, se nam bo pa končno pridružila ena bernska lepotička!  :o :-*

nezkaa Hehe, gonečka Ajčika  :P >:D Slikice so super!  :o :P

Macika Tai pa fino zna pozirat  ;) :-* Prav tako njegov prijatelj Kan! A je šel Tai kaj v vodo ?

Taj Prenovljena spletna stran je super! Krasna je ;)

Atos, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Vse najboljše tudi vsem iz A-legla Bernieshine-čkov!Atos, želim ti, da boš še naprej tako uspešen pri razstavah, in pri vsem s čimer se ukvarjat, s tvojo šefico!

Lp

Look at me and I will smile,
kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.

Boniena spletna stran

Macika

• *
Vse najboljše Atos!!! Veliko veselih dni, crklanja in uživanja  :-*  :-*  :-*

Ginka zna Tai pozirat ko mu zapaše ja  ;) V vodo pa je šel samo do kolen, ziher je ziher  :o Je prav začudeno gledal Kana, kaj hudiča dela v vodi  ???  :D

Lp

Barbara

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

tina malina

• *
Vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse aboljše dragi Atos,
vse najboljše za te!

tvoja Venny :P

Lenny

• *
Vse najboljše Atos  :-* Seveda pa čestitke tudi Astorju in ostali A-jčkom  :)

rožica

• *
  • Athos & Best
Atos se vsem zahvaljuje.  :)

Apollo

• *
  • Nuba (Nera)
Nuba Athosu sporoča: Vse najboljše starina :-* :-* :-*! :P

Psarna Karantanska-veliki švicarski planšarski pes
www.karantanska.si

icey

• *
Živ!

Čestitke Athosu za rojstni dan!!!!

;D Z veseljem pa sporočam, da je Nord v soboto na CACIB-u v Zadru zaključil hrvaški mladinski šampionat in da smo seveda full veseli!!!  ;D

Razstavi (sobotni in nedeljski CACIB) sta bili res lepi, v senčki borovcev ob morju, veliko prostora, vreme idealno... Sodila sta zakonca iz Irske - Manton. Desmont Manton je sodil nedeljski CACIB, kjer sicer nismo bili uspešni v razredu vmesnih, ampak je res temeljito pregedal pse, pretipal, večkrat opazoval gibanje... In z opisom sem zelo zadovoljna.

Itaq pa smo se imeli lepo, je bil kar šok spet nazaj v Ljubljano pridet, sploh pa v ta dež danes...

Pa še ena slikca za pokušino:

Macika

• *
Icey čestitke!!!!!!!!  :o :-*

(Hellen Keller)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Icey čestitke tudi z moje strani. Wau ste bili pridni, pa Nord je res postal pravi lepotec ;)

Lp

rožica

• *
  • Athos & Best
Čestitke Nordu  :-*

Na temle linku pa lahko (če kliknete na tekmo Ptuj) vidite dve Atosovi sliki v akciji. :) Ena je na začetku, druga proti koncu. http://www.agility-slo.net/photo/

icey

• *
Rožica - hude fotke! Poslušaj - glede na to, da se očitno res prav zabavata na agilitiju, me prav zanima, kako bi se Nordu dopadlo, ker mam občutek, da bi ful norel in užival. A se da kdaj pridt zraven po vašem treningu, pa da se mal čez ovire probava pohecat (sej sem še Krimova članica, sam podaljšat moram)???

Hvala vsem za čestitke!

icey

• *
Ginka - glede razstavljanja - res se vsega naučiš - jaz sem recimo čisti antitalent za razstavljanje - velika pa štorasta pa čeprav sem videla kar nekaj razstav in vem kako naj bi se bernca razstavljalo, sem v ringu čist napeta...

Ampak se pa že vidi napredek - na prvi razstavi v Švici sem bila res čist lesena in to naju je z Nordom gotovo stalo drugega mesta... Zdaj po 6. razstavah je pa že precej lažje - postavit ga znam že bistveno bolje, le še pri teku sem štorasta, pa je tudi tukaj že bistven napredek od Splita do Zadra!  :D

In zdej ko sem v ringu sem celo uspela malo opazovat ostale sotekmovalce... prej sem mela preveč dela sama s sabo...  ;)

Tko kot Rožica pravi - vsega se naučiš - in če sodimo po njej, si po dveh letih v ringu pravi hendlar! ...

...To je bilo že ene 60 razstav - kaj Rožica???

rožica

• *
  • Athos & Best
Icey, pomojem je najbolje, da prideta v času treninga, da malo probata, če je sploh to za vaju. Potem se pa že naprej zmeniš. Z Bestom tudi malo delam, samo so skoki na minimumu, pa ne dela še vseh ovir. Če rabiš številko od Katje, povej  ;)

Ja, okol 60 razstav je za mano. Pa vsakič se kaj novega naučim  :D

Drugače pa se v tem trenutku na primorskem koncu kotijo mali bernčki. Nazadnje jih je bilo 5, glede na bajso nosečnico pa ne dvomim, da se bo število vsaj podvojilo.  :) Držim pesti še naprej.   :)

icey

• *
Jih je že šest! Stirje samčki in dve samički! Dejmo dejmo Cari še par punc!!!

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Ooooo a Kari že koti :o :o :o Ja super.... pa me bo spet "nosilo" glede malih kepic :-\

Lp