Darja vem kaj misliš s trmo, ker je bilo pri Taju isto, čeprav je bil ponavadi priden, je bil kakšen dan trmast ko strela in po glavi so mu rojile same vragolije, najraje pa je nagajal z grizenjem povodca. Drugače se pa zelo hitro uči in hitro dojame kaj hočeš od njega, za moje pojme.
To prislanjanje glavice k nogi, pa še kako dobro poznam, ne moreš da ga nebi pocrkljal.

Nazadnje ko sem Taju merila plečno višino je imel nekje 64cm - 65cm, kilaža pa je bila pred dvemi tedni okoli 38kg.
Kar se otipanja reber tiče, je pri Taju tako, da jih ravno čutiš.
Drugače je pa zelo zbirčen glede hrane, samih briketov noče jesti, vedno mu moramo dati zraven kakšne dobrote, mogoče smo ga pa kar malo razvadilil.

Rožica, Taj ne bo hodil na pasje razstave, ker nima rodovnika, čeprav vem da naj bi bilo bolje da bi ga imel, predvsem zaradi kolkov, mislim da Taj teh težav ne bo imel (upam), ker nič ne kaže na to in zelo smo ga čuvali in ga še vedno, pa tudi vzrediteljica mi je rekla in verjamem ji na besedo, da noben od odraslih mladičev istih staršev nima nobenih težav, upam da res.
Ima pa tudi izjemen in enkraten značaj.
Vse slikice so čudovite in kužki krasni, spletna stran mi je zelo všeč.
Vidim da nisem edina, ki vedno nosi s seboj fotoaparat in z navdušenjem slika svojega lepotca.

Lp,
Tina