Rebelde (RBD)

LittLe_sTaR* · 83442

TYASHY

• *
Odgovori #150 : 05 September 2008, 18:41:40
Samo,da katera ni skupaj padla ko jih je videla :D ;)
LoL  :D, moja sošolka je rekla, da če jo bo infarkt da je ne oživljamo ker hoče zadnje v svojem lajfu videt njih :D Smo pa jokali peli ploskali se drli, smejali itd...  ;D Fino je blo...
Lp, Tjaša

Smrček

• *
  • Little star :*
Odgovori #151 : 05 September 2008, 19:27:43
A si bla ti tista ki so jo vprašal kaj ji to pomeni, pa je rekla ''največ'' ::) ::) ::) ??? mislm ::) :P :-X

I´m the sweetest trouble maker ;) :D

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #152 : 05 September 2008, 19:41:00
A si bla ti tista ki so jo vprašal kaj ji to pomeni, pa je rekla ''največ'' ::) ::) ::) ??? mislm ::) :P :-X

Glej smrček, nekaterim je to pač zlo v redu tebi pač ni. Ljudje smo si različni  ::)

Živali so tako prijetni prijatelji
- ne sprašujejo in ne grajajo.

BuldogBalu

naja and zemy

• *
  • Če psi niso v raju bi rada odšla tja kjer so oni
Odgovori #153 : 05 September 2008, 19:49:54
Jas sem bila bilo je res eno najboljše u mojem lajfu res.
urška smrček je to samo vprašala tako da ni nič hudga misla mislim da je tud ona njihova fanica ::)

Lp. Danaja&Zamaro
Razlog zakaj ima pes toliko prijateljev je v tem , da pes maha z repom, ne z jezikom.

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #154 : 05 September 2008, 19:54:23
ne bi rekla ker tisti zadnji smešek nevem če bi spadal ravno tja. in tale "mislim"... sicer pa nima veze, da  ne bo še kaka svaja in tudi prepirat se ne mislim :)

BuldogBalu

TYASHY

• *
Odgovori #155 : 05 September 2008, 20:10:52
Ne nisem bla to jaz  ;) Ej, lej ti maš rada neki js mam pa rada spet neki druzga.  ;) Pa ne to zdaj uzet kot provociranje/napadanje! In, ja pomoje je bil to eden izmed najboljših dogodkov mojega življenja  8)
Lp, Tjaša

Smrček

• *
Odgovori #156 : 05 September 2008, 20:14:05
Ok ne mislm se prepirat  ;)(sem opazla da se na pasjih forumih največ prepiramo na akvarističnih skor nič!!! :o sej zato so pa psi taki... ::)) samo to se mi zdi malo, (malce) pretirano  ;) (kaj pa vaši psi ljudje :o :o ??? ???)

*star*

• *
  • Joy of my life ;*
Odgovori #157 : 05 September 2008, 20:18:17
Ok, smrček, mogoče zdaj res malo pretiravaš...
Jaz, tudi gledam in poslušam(malo manj) skupino RBD. In ne vem kaj je s tem narobe. ??? Vsak ima svoj okus in zaradi enega človeka ne bomo to zamenjali!
In, mislim, pa da naši psi niso prav nič zapostavljeni, če grejo njihovi lastniki enkrat v življenju na koncert in ne vem zakaj naj bi bilo to narobe, če gledamo pač takrat ko imamo čas RBD? In psi in mi dobro funkcioniramo z tem!

In, ne mislim se kregati samo svoje mmenje pač izrazim!

Smrček

• *
Odgovori #158 : 05 September 2008, 20:20:05
samo svoje mmenje pač izrazim!

Jaz tudi :o (nevrjetno a,ne ::))

TYASHY

• *
Odgovori #159 : 05 September 2008, 20:28:33
Ok ne mislm se prepirat  ;)(sem opazla da se na pasjih forumih največ prepiramo na akvarističnih skor nič!!! :o sej zato so pa psi taki... ::)) samo to se mi zdi malo, (malce) pretirano  ;) (kaj pa vaši psi ljudje :o :o ??? ???)
  :D
Jaz tudi ne, vidiš:
Pa ne to zdaj uzet kot provociranje/napadanje!
Tisti tvoj post... A ti pa ne boš šla kam na koncert priljubljene skupine?  Vsake oke majo svojga malarja in vsaka ušesa svojega izvajalca!
Lp, Tjaša

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #160 : 05 September 2008, 20:31:19
Jaz tudi :o (nevrjetno a,ne ::))

Ja pri tebi je pa res zelo neverjetno, ja... Jest te pa sploh ne štekam, kaj si mislila z tem:

A to pomeni, da če nam je neka zvrst glasbe všeč, pa nimamo časa za svoje živali? Saj se morajo tudi spi navaditi oz. živali na to, da tebe pa ne bo vsako sekindo njegovega življenja ob njih in navaditi se morajo, da niso one vse kar ti imaš in, da počneš še kako drugo stvar zraven, če ne drugega vsaj šolo/ službo...in psa že ne bo konec če ga zapustiš za par uric doma in čisto nič slabše ne bosta funkcoinirala zaradi tega...

Jaz te res ne razumem.

Da ne bom samo smetila, upam da ste se meli vsi super na koncertu! Sem gledala malo njihovega koncerta v Riu in šov res znajo narediti!

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #161 : 05 September 2008, 20:44:57
Smrčice dosti ljudi ne razume  :P
To, kdo posluša te skupine in kdo druge, je res nepomembno. Saj smo na forumu o živalih in mislim, da to pove dosti.
Za tiste, ki pa jim ne - pa namig:
že imamo neko skupno temo
in še en:
to ni ''za'' in ''proti'' RBD  ;D

TYASHY

• *
Odgovori #162 : 05 September 2008, 20:47:38
Smrčice dosti ljudi ne razume  :P
To, kdo posluša te skupine in kdo druge, je res nepomembno. Saj smo na forumu o živalih in mislim, da to pove dosti.
Za tiste, ki pa jim ne - pa namig:
že imamo neko skupno temo
in še en:
to ni ''za'' in ''proti'' RBD  ;D
Ay, bravo, Smrček, sorry ker sem tak odreagirala  :-* :) Drugače pa http://24ur.com/ekskluziv/glasba/rbd-ni-se-konec.html za ljubitelje. Any se pa misli vrnit v SLO zaradi gobove juhe  :D
Lp, Tjaša

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #163 : 06 September 2008, 10:42:32
o noro men je bloo najbolš :o :o :o :o
bla sm v drugi vrsti...ful svetouno je blo 8) :-* :-*

Smrček

• *
Odgovori #164 : 06 September 2008, 13:11:02
Tisto sem mislna tako: če bi mene kdo vprašal ''kaj ti to pomeni '' bi rekla zelo veliko  (če bi jih poslušala) ne pa največ. Meni največ pomeni moj pes zato tudi to:
(kaj pa vaši psi ljudje :o :o ??? ???)

vem da niso prikrajšani (se vsi veliko ukvarjate z njimi ) ampak mislim samo da je čudno če ti pomeni podpis enega igralca več kot družina, pes... ;)

naja and zemy

• *
Odgovori #165 : 06 September 2008, 13:13:56
Jas vas use razumem usaj na pol :D ;) 8)
Drugače pa je bilo ful fajn res samo cvilili so pa res mal preveč  men so se ene tri na ušesa drle  ko smo prišli domov mi je še kar odmevalo od njih :D

Lp. Danaja&Zamaro
Razlog zakaj ima pes toliko prijateljev je v tem , da pes maha z repom, ne z jezikom.

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #166 : 06 September 2008, 18:33:48
vem da niso prikrajšani (se vsi veliko ukvarjate z njimi ) ampak mislim samo da je čudno če ti pomeni podpis enega igralca več kot družina, pes... ;)
Kje pa je kdo napisal to? Da mu podpis enega igralca pomeni več kot pes? In kako točno je pes nasrkal zato, ker so šli njegovi lastniki na en koncert?
Punca je pač rekla ''največ'', ne pa ''več kot pes''.
Meni največ pomenijo družina, prijatelji, psi, fant, neodvisnost... ::) Več stvari mi pomeni največ.

Ok, vprašanje zate  :D
A če grem jaz s kolegicami zvečer v kino, psi pa me počakajo doma, ker v kino pač ne morejo- a to pomeni, da mi kino pomeni več od njih?
Če grem na piknik k babici, ki psov ne mara in jih pustim za tiste tri ure doma- mi piknik pomeni več od psov?
Ko grem delat za osem ur, da dobim denar (med drugim-večino za njih), oni pa me čakajo doma...  ::)

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #167 : 06 September 2008, 19:30:30
Vsak posluša glasbo, ki je njemu všeč in absolutno se tega ne sme sramovati, ne glede na mnenja drugih.

Sama bi 'umrla' za 1 sekundo pogovora z Bon Jovijem, pa to ne pomeni, da mi je on več kot vse. To so ljudje, ki so za nas nedosegljivi in zato je možnost dobiti njihov podpis, se z njimi slikati - naj, naj,naj... In če je prilika grem na koncerte skupin, ki so mi všeč.
RBD sicer ne poslušam (sem malo prestara najbrž, pa tudi roker po duši), ampak za vse mlajše na tem forumu upam, da ste se imeli lepo.

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

nyssa

• *
  • winter joy
Odgovori #168 : 06 September 2008, 20:04:27
Vsak posluša glasbo, ki je njemu všeč in absolutno se tega ne sme sramovati, ne glede na mnenja drugih.

Tako je  8)
Če ti glasba pomeni sprostitev in če ti prikliče prijetne občutke, potem je to to.
Sama poslušam vse sorte, še vedno pa me najbolj na noge spravi glasba tam...pod 70imi. Punk, ska, reggae in ostalo.
In mi je popolnoma vseeno, kaj poslušajo drugi in kaj si mislijo o mojem izboru. Konec koncev je ''moj''.
In meni pomeni nekaj.
In prav je, da imamo vsak svoj okus, še bolj prav pa je, da spoštujemo okus drugih.  :)

naja and zemy

• *
Odgovori #169 : 06 September 2008, 21:42:27
Se strinjam.
Kako bi pa zgledalo če bi bili usi enaki?
Svet bi bil dolgočasen.
Jas najbolj poslušam rap,rock pa pop  NAJBOLJ poslušam pa use

Lp. Danaja&Zamaro

anahi*

• *
Odgovori #170 : 21 September 2008, 19:31:12
No če pa obožujete rebelde pa se prijavite na moj rebelde forum....telenovele-rebelde.mojforum.si

little star*

• *
  • I will eat you xD
Odgovori #171 : 25 September 2008, 21:13:17
o noro men je bloo najbolš :o :o :o :o
bla sm v drugi vrsti...ful svetouno je blo 8) :-* :-*
Na katerem koncertuuu si pa bila? ;D
Jz sm bla 4.9 mela sm GR in sm bla u prviii vrsti, čiz uspredi ob ograji.
Upam, da decembra spet pridejo :o

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #172 : 25 September 2008, 22:20:39
5.9. ;D ob 21:00

maš kj fajnih slik?

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
Odgovori #173 : 26 September 2008, 13:39:05
Ja slike ;D

BuldogBalu

little star*

• *
  • I will eat you xD
Odgovori #174 : 26 September 2008, 16:38:38
Na youtube sem dala dva videa...mam jih pa sicer še več..
http://www.youtube.com/watch?v=VdmRWrbiTfk
http://www.youtube.com/watch?v=GfBBDIP0pe4
Slike mam pomanjšane sam tiste, na katere sem dodala še napis RBD en eslovenia 4.9.... če vas to
ne moti lahko dodam še slike...ker onih se mi pa ne da pomanjševat :-[

Border Collie Lover

• *
Odgovori #175 : 01 Oktober 2008, 14:02:03
Men je Rebelde tud res bedn...

Limonada, osladna, ki prikazuje življenje v čisto drugačni luči kot v resnici je.

Ta Roberta pa si da tono ličil gor in se zalizuje z vsakim, potem pa se dela ljubosumno na ung druzga,bla bla bla ::) ::) ::)

Nimajo česa pametnejšega za delat, naprimer da peljejo svoe pse ven, namesto da gledajo uno osladnost.

To je samo moje mnenje.

Smrček

• *
Odgovori #176 : 01 Oktober 2008, 19:55:28
Men je Rebelde tud res bedn...

Limonada, osladna, ki prikazuje življenje v čisto drugačni luči kot v resnici je.

Ta Roberta pa si da tono ličil gor in se zalizuje z vsakim, potem pa se dela ljubosumno na ung druzga,bla bla bla ::) ::) ::)

Nimajo česa pametnejšega za delat, naprimer da peljejo svoe pse ven, namesto da gledajo uno osladnost.

To je samo moje mnenje.

Bravo :o :D :D ;D ;D aja pa Roberta je tud fulllllllll grda  (vsaj meni) čeprav jo moji sošolci kujejo v zvezde  ::) meni je mal prenizka. nekaj čez 150 cm  je meni pač premal da je lahko lepa >:D

Alya

• Pesjanar
Odgovori #177 : 01 Oktober 2008, 20:07:05
Ok, saj meni RBD tudi ni všeč (v bistvu mi bolj gredo na živce nekateri njihovi fani kot skupina sama) ampak vsak ima svoj okus in pomojem zaradi tistih par minut ko ljudje to gledajo njihov pes ne trpi kaj preveč..  ::)  Se strinjam z nyssinim postom.
Čeprav eni res pretiravajo.. Pri meni v razredu so sošolke danes začele da bi morali nostiti take uniforme kot jih imajo v nadaljevanki  :-X Saj vem da je samo zaj#!cija, ampak...  :-\  Jaz jih ponavadi ignoriram ali pa se obrnem na sošolce ki so enakega mnenja  :P

Smrček

• *
Odgovori #178 : 01 Oktober 2008, 20:09:14
Ko smo že pri sošolcih... ::) ::) (moja sošolka je RES prišla v ''uniformi '' v šolo  ::) ::) :D :D (sicer so se ji VSI smejal :P >:D ampak vseen... ::))

_Dakota_

• *
  • - Če ne tvegaš,ni vredno živeti! -
Odgovori #179 : 02 Oktober 2008, 08:32:45
mislim,ma ste nekateri dosadni ::) če je folku to všeč,in so naredili temo za to,jih pustite v miru! kaj pa vas briga,kaj je njim všeč,če vam ni. pa si ustvarte temo ¨proti RBD¨ pa si tam dajajte en drugemu prav,kako so bedni,pa taki in drugačni.  vsako tele ima svoje vesele ;D