Tai in mačja banda

Macika · 82352

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #420 : 07 Maj 2009, 21:32:56
Barbara, a bosta vidva čisto vso travo pomendrala :o Super slikce, sploh zadnja " iz profila" ;)

Macika

• *
Odgovori #421 : 07 Maj 2009, 21:36:11
Helena, hvala  :-* Je bil že utrujen, pa sem si lahko dala duška s takšnim in drugačnim slikanjem  :D
Ja sej zdaj bova res morala počasi nehat skakat po travi in se prestavit na en travnik, ki so ga danes pokosili  :-[

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Macika

• *
Odgovori #422 : 12 Maj 2009, 14:56:46
Malo novih slik  ;D

Pa daj se umakni no, če neki gledam  ::)  :D

Boš ti mene Wubba zezala  >:( Die!

Lp

Barbara

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #423 : 12 Maj 2009, 19:05:12
Ha, ha...pa sta rekla da ne bosta več po visoki travi hodila :o Lepe....

Macika

• *
Odgovori #424 : 12 Maj 2009, 19:06:43
Tukaj v tem delu je bolj redka, tako da se ne pozna tako strašno  :) Če pa ni kam drugam zdaj za hodit, pred hišo na zelenici pa tudi ne moreva skos bit  :-[ Ah saj bo, bodo UPAM da kmalu pokosili  :)
In pa, hvala  :-*

Danes sva s Taičkom prvič rolala  :o In moram rečt, da mu gre odlično  ;D Najprej je sicer ukradel en roler, po bitki mi ga je prepustil  ::) potem je nekaj časa gledal, kaj za hudiča imam to na nogah, potem pa ugotovil, da je to ena fajn zadeva in veselo tekel poleg  ;D

(Hellen Keller)

Macika

• *
Odgovori #425 : 26 Maj 2009, 08:28:02
Počasi se bliža nedelja  ;D Vreme naj bi bilo prebavljivo (bomo videli, kako se bo še obrnilo, jaz upam da na čimboljše)  ::)

Kdaj bi vam najbolj ustrezalo da se dobimo? Na poligonu je zjutraj nekje polovica sence, polovica sonca, tako do nekje 13h (se mi zdi). Jaz mislim da bi bilo najbolje tam nekje ob 9h - 10h. Kaj pravite?

Potem je tudi kaj bomo jedle in pile  :) Tako kot je Alba predlagala, tudi jaz mislim da je najbolje kakšno vodo/sok in pa sadje. Še ostali predlogi?

Lp

Barbara

(Hellen Keller)

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #426 : 26 Maj 2009, 09:00:23
jaz mislim, da okoli 9 ure, če bo napoved da bo vroče. Bo treba nabavit kaj za piti pa sadje - kako lubenico :).

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #427 : 26 Maj 2009, 10:03:21
hej

Meni se tudi zdi najboljse, da se zmenimo malo bolj zgodaj zjutraj, tako da, ob devetih bo kar uredu  ;) Tudi glede hrane in pijace se strinjam, lahko bi za zraven se kej za grickat, kaksen cips recimo (zadnje case se z junk foodom futram  ::))  ;) Ubistvu se lahko zmenimo kaj katera prinese, pa vsaka enmau prispevamo  ;)

Drugih idej trenutno nimam.. Ce se se kaj spomnim napisem  :P

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Alba

• *
Odgovori #428 : 26 Maj 2009, 10:06:58
No sicer nisem ljubitelj junk fooda, ampak takole pa paše tudi kak čips  :D.

Macika

• *
Odgovori #429 : 26 Maj 2009, 15:41:56
Evo mene  ;D

Jaz se strinjam za ob 9h, meni je itak najmanjši problem za uro  :) Vreme je zaenkrat sončno z občasnimi možnimi plohami in do 22 stopinj. Ampak mislim da se bo še 5x spremenilo do nedelje.
Jaaa, lubenica mora bit, jo lahko pojemo tako kot lani, potem pri meni doma, ko se pesjani sušijo. Glede čipsa pa, jaz se itak vedno bašem z vsem mogočim, tako da z moje strani ni problema sploh  ;)

(Hellen Keller)

Alba

• *
Odgovori #430 : 27 Maj 2009, 15:22:04
Hm od zjutraj se e vreme iz delno oblačnega spremenilo v dež :(.

Ovcka

• *
Odgovori #431 : 27 Maj 2009, 15:26:06
Ja, vremenska napoved se drasticno slabsa  ::) :( Napovedano je oblacno z dezjem, mraz, veter..  ::)

Ah, ne vem..  :-\

Moj album

Macika

• *
Odgovori #432 : 27 Maj 2009, 15:28:33
Jao to vreme  :'( Gledam 4 različne napovedi, vsaka je malo drugačna, pa nobena lepa  :(

Bomo videli če se bo do petka ali pa sobote kaj spremenilo, samo mislim da neke hude spremembe ne bo  :'(

(Hellen Keller)

Ovcka

• *
Odgovori #433 : 27 Maj 2009, 18:35:26
Pomoje bomo mogle prestavt..  ::)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #434 : 29 Maj 2009, 08:44:08
Jojoj tale vremenska napoved.. Kakorkoli jo obrnes bojo plohe. Dez uglavnem..

Ne vem, povejte kaj bomo...  :-[

Moj album

Alba

• *
Odgovori #435 : 29 Maj 2009, 09:02:37
Jaz sem glede na vremensko napoved zato, da se prestavi.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #436 : 29 Maj 2009, 09:46:34
O če boste pa prestavile, bova pa potem na naslednji dogovorjeni rok lahko prišla tudi midva s Tajem! 8) :o

Ovcka

• *
Odgovori #437 : 29 Maj 2009, 11:06:56
http://24ur.com/novice/slovenija/slovenijo-zajel-mraz.html

Ceprav imamo trenutno pri nas sonce, je napoved res slaba  :-[ V koncni fazi sem tudi jaz za to, da prestavimo.. Midva imava itak celo poletje frej vikende, tako da...  ;) :P

Moj album

Alba

• *
Odgovori #438 : 29 Maj 2009, 11:46:37
Tudi jaz in ni ga lepšega kot sonček in pasja ohladitev v Barbarinem ribniku :).

Macika

• *
Odgovori #439 : 29 Maj 2009, 14:46:49
Se opravicujem, da sem malo manj prisotna, sem mela siht, pa dohterja pa kr neki.

Se pa tudi jaz strinjam, da bi prestavile, ker to vreme je za razjokat se. Boste povedale kdaj bi vam ustrezalo?
V torek grem na dopust za en teden, tako da takoj naslednji vikend pri meni nebi slo, potem pa kadarkoli.

Mi je pa ful zal, da moramo prestavit, ker sem se ze ful veselila.

(Hellen Keller)

Alba

• *
Odgovori #440 : 29 Maj 2009, 14:51:06
Jaz edino 14.6. ne morem, drugače zaenkrat ni planov.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #441 : 29 Maj 2009, 15:10:51
Jaz tudi 14.6. ne morem, ker imamo v familiji rojstni dan. :)
Drugače se vam bom pa prilagajala, kakor vam bo odgovarjalo. 8)

Ovcka

• *
Odgovori #442 : 29 Maj 2009, 16:57:40
No, lepo da se strinjamo da 14.6. ne moremo (midva imava pa zadnji RO do konca poletja)  ;) Potem pa res lahko ubistvu kadarkoli..

Se zmenimo ko Barbara pride iz dopusta  ;)

Moj album

Macika

• *
Odgovori #443 : 29 Maj 2009, 21:02:08
No, 14.6 tudi meni verjetno nebi najbolj šlo, glede na to da se 11.6 vrnem iz dopusta. Drugače pa mislim, da ima moj Uroš za 20.6. ene plane, tako da drugače pa katerikoli dan  ;D

(Hellen Keller)

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #444 : 30 Maj 2009, 11:49:30
No, 14.6 tudi meni verjetno nebi najbolj šlo, glede na to da se 11.6 vrnem iz dopusta. Drugače pa mislim, da ima moj Uroš za 20.6. ene plane, tako da drugače pa katerikoli dan  ;D

No, meni tud 14. ne bi šlo, ker je frizib tekma, drugače pa imam tud nedelje še kar frej. Itak še ne vem, kdaj bom šla na odpust. Skratka, mogoče se drugič res lahko priključiva še midva  :o

Mi je pa žal, da vam jo je vreme zagodlo, ker vem, da ste se že veselile.

Macika

• *
Odgovori #445 : 31 Maj 2009, 11:24:15
Vas zanima, kakšno vreme je pri nas?
Sonček sije, je sicer bolj mrzlo (17 stopinj), ampak je sonce. Sovražim vremenarje!  >:(

No za datum bi se res zmenile potem, ko pridem jaz z dopusta, lahko pa predlagate že zdaj, bom itak imela net skos, pa bomo se lahko tudi vmes dogovarjale  :)

(Hellen Keller)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #446 : 31 Maj 2009, 15:30:00
Samo so vas pa danes res zafrknili vremenarji... prav lep dan je in ravno prijetno hladen za naše kosmatince... :-\

Macika

• *
Odgovori #447 : 11 Junij 2009, 22:15:58
Evo pa sem nazaj  ;D Slikce si lahko pogledate tukaj, nekaj jih še moram naložit  :)

Glede piknika...z Ovčko sva se že nekaj menile, da ima ona čas naslednji vikend (torej 20. in 21. junij), kako pa ostalim kaj ustreza?

Lp

Barbara

(Hellen Keller)

Alba

• *
Odgovori #448 : 12 Junij 2009, 09:05:28
Ojla, nedelja mi ustreza!

Drugače pa welcome back ;). Zdej pa lahko neham bit zelena od foušije v glavo :P.

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #449 : 12 Junij 2009, 09:16:32
Ja, meni tudi kar ustreza, edino prav zgodnja verjetno ne bi bila, ker ima prejšnji dan kolegica poroko ...  ::) Ampak to se komot ve brez mene dobite, pa uletim naknadno  ;D